ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    15. Srpanj 2019. 22:13

Aj Grizli hvala Bogu! Divna glista😍
    Eto pozitive za sve druge preglede ovih dana :) Nas je za tjedan dana,jedva cekam❤❤
    Ja nisam s bolovima u rukama imala već su me pod kraj trudnoće pekli prsti,tj naoticali su mi što je bio alarm za tlak.

lorija
    15. Srpanj 2019. 22:14

Grizli super vijesti!!! Zapravo nisam ni sumnjala da nece biti. 😁 sad si osjetila olaksanje, vjerujem da si 5kg laksa 😂😂😂
    Slatke su vam curke slicice 😍😍😍 vjerujem da su vam jos uvijek u rukama 😁
    Novim curama dobrodoslica,stavila sam vas na listu ali brate nemojte vise 😂😂😂 sad ce i proljetnice.
    I da, od danas nam je ostala jos nemasekirancije, valjalo bi da nam se i ona javi da znamo da je ok!

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 22:17

Baš rano, i ja bih, ali ništa ne osjetim 😂 Mada mi je posteljica na prednjem zidu, pa onda i ona zna ublažiti udarce, pa ću možda zbog toga kasnije osjetiti, ali jedva čekam 

Juno
    15. Srpanj 2019. 22:19

Čestitke svima na uspješnim današnjim pregledima i dobrodošlica svim novim trudilicama. Ajde da dan završimo s još jednom sjajnom vijesti. Nakon samo 6 dana, popodne mi ginić javio nalaze Niftyja. Čekamo zdravu curicu!!! Striček Ramzi je i kod mene fulao, kao i moji instinkti da je dečko. Bitno da je sve u redu zbog naših godina. Ponosna mama odmah morala naručiti haljinice i curkaste majice s H&m-a i spiskati brdo love da curka ne bude "gola". Ponosni tata ima poseban sjaj u očima cijelu večer, a ja se samo smješkam. 

lorija
    15. Srpanj 2019. 22:20

Angie "brokula" je uglavnom bila jestiva, voljela bi znati recept iz pekara 😂 ako netko zna nek podjeli.
    Lala27 da ti pravo kazem za listu,to mi je nekako razonoda kad lijencarim jer vecinom trckaram za svojim malim zvrkom. 😁 Nije problem uglavnom.

Omerta
    15. Srpanj 2019. 22:20

lorija

I da, od danas nam je ostala jos nemasekirancije, valjalo bi da nam se i ona javi da znamo da je ok!

Znaci nema jos spavanja!  

nemasekirancije, cekamo te.. ako se ne varam, znamo se sa forum.hr? 

Ima jos neka koja i tamo pise?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    15. Srpanj 2019. 22:22

Juno cestitam!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Gogaa_V
    15. Srpanj 2019. 22:35

Nemasekiracije javi se još i ti sa dobrim vijestima pa da mirno spavamo. Ma curke i ona negdje fešta uredan pregled... 🤗

MaRe
    15. Srpanj 2019. 22:36

Juno čestitke na curici i dobrim vijestima
    Ja potajno navijam za curice jer se nadam da će i kod mene biti...al vidjet cemo za mjesec-dva ☺ 
    Kontam da cu pocet dobivati kile samo kad procitam sta sve pojedete u danu 😂😂😂

Raštika
    15. Srpanj 2019. 22:38

Bravo Grizli! Pao je bome i meni kamen sa srca. ❤️
    Juno cestitam! 
    Eto cure neka vam je sretno dalje s pregledima. Ja se sad povlacim nazad u sjenu i samo vas tiho citam (dok iduci put neka ne zaboravi ponijeti mob na pregled. 🤨salim se 😂😂).
    Kisi kisi ekipa. 😚

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.