Aj Grizli hvala Bogu! Divna glista😍
Eto pozitive za sve druge preglede ovih dana :) Nas je za tjedan dana,jedva cekam❤❤
Ja nisam s bolovima u rukama imala već su me pod kraj trudnoće pekli prsti,tj naoticali su mi što je bio alarm za tlak.
Grizli super vijesti!!! Zapravo nisam ni sumnjala da nece biti. 😁 sad si osjetila olaksanje, vjerujem da si 5kg laksa 😂😂😂
Slatke su vam curke slicice 😍😍😍 vjerujem da su vam jos uvijek u rukama 😁
Novim curama dobrodoslica,stavila sam vas na listu ali brate nemojte vise 😂😂😂 sad ce i proljetnice.
I da, od danas nam je ostala jos nemasekirancije, valjalo bi da nam se i ona javi da znamo da je ok!
Baš rano, i ja bih, ali ništa ne osjetim 😂 Mada mi je posteljica na prednjem zidu, pa onda i ona zna ublažiti udarce, pa ću možda zbog toga kasnije osjetiti, ali jedva čekam
Čestitke svima na uspješnim današnjim pregledima i dobrodošlica svim novim trudilicama. Ajde da dan završimo s još jednom sjajnom vijesti. Nakon samo 6 dana, popodne mi ginić javio nalaze Niftyja. Čekamo zdravu curicu!!! Striček Ramzi je i kod mene fulao, kao i moji instinkti da je dečko. Bitno da je sve u redu zbog naših godina. Ponosna mama odmah morala naručiti haljinice i curkaste majice s H&m-a i spiskati brdo love da curka ne bude "gola". Ponosni tata ima poseban sjaj u očima cijelu večer, a ja se samo smješkam.
Angie "brokula" je uglavnom bila jestiva, voljela bi znati recept iz pekara 😂 ako netko zna nek podjeli.
Lala27 da ti pravo kazem za listu,to mi je nekako razonoda kad lijencarim jer vecinom trckaram za svojim malim zvrkom. 😁 Nije problem uglavnom.
I da, od danas nam je ostala jos nemasekirancije, valjalo bi da nam se i ona javi da znamo da je ok!
Znaci nema jos spavanja!
nemasekirancije, cekamo te.. ako se ne varam, znamo se sa forum.hr?
Ima jos neka koja i tamo pise?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nemasekiracije javi se još i ti sa dobrim vijestima pa da mirno spavamo. Ma curke i ona negdje fešta uredan pregled... 🤗
Juno čestitke na curici i dobrim vijestima
Ja potajno navijam za curice jer se nadam da će i kod mene biti...al vidjet cemo za mjesec-dva ☺
Kontam da cu pocet dobivati kile samo kad procitam sta sve pojedete u danu 😂😂😂
Bravo Grizli! Pao je bome i meni kamen sa srca. ❤️
Juno cestitam!
Eto cure neka vam je sretno dalje s pregledima. Ja se sad povlacim nazad u sjenu i samo vas tiho citam (dok iduci put neka ne zaboravi ponijeti mob na pregled. 🤨salim se 😂😂).
Kisi kisi ekipa. 😚
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji