Piba urinoinfekcije su jako ceste u trudnoci. Nemoj brinuti, dobiti ces antibiotik u najgorem slucaju i to je to.
Piba dobro da si ipak otisla ako te bas tako boli. Nije ni urinoinfekcija kraj svijeta, bitno da su skuzili kaj ne stima...drz se 😘
Ja sam danas od 10h na nogama i vani negdje. Em sa mm do Zg pogledat neke aute, pa do uje na rucak pa ajmo u setnju da se mala rola, sjeli na kavu i evo dosli doma i vidim da je sve bljaaaa pa jos isla prat pod 😓
Sad legla i razmisljam sta pojest 😏
Dobro nam došle nove cure, uskoro ćete i vi imati lijepe sličice, ništa se ne sikirajte, samo prvo malo mučnine, pa tek onda sličice 😂😂 Šalim se, sve to brzo prođe, samo opušteno
Petra31 Hvala ti, draga 😄 Danas sam 16+5, leti brzo vrijeme. Koliko si ti? Kad imaš kontrolu?
Moram vam postaviti još jednu sličicu koju sam dobila, pretpostavljam da mi je i nju dala doktorica jer se na njoj vidi piša 😂 Pa me zanima da li i vi mislite tako 😂
Hahahah, znači i vi vidite što i ja 😂😂 Mislila sam da mi se čini, ali onda razmišljam što bi mi dala ovu sliku 😂
Dobrodošle nove cure ☺
Hahahahaha bome Lala ovaj tvoj se nimalo ne stidi kao od cura di guzu okrecu 😂😂😂😂
Piba7 sve će biti ok, dobro da si tamo, ipak doktori znaju najbolje 🤞
Lala27 ovo ne možeš ne vidjeti 😂 100% dečko 😁👏
Dobro došle sve nove curke i neka Vam je uredna trudnoća...
Joj blago tebi Lala 😁...bas se vidi piško mali...moja se aktivirala cim sam došla doma. A ovako fina i mirna kod doktora jos mi guzu pokazuje... Ccc ....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav svim curama i čestitam vam na urednim trudnoćama, i na dečku nekoj od vas. 🤗 Dobro nam došle nove cure, baš smo se okupile u ljepom broju. 🤰 Čitam vas i nekako samo čekam da se Grizli javi, ali vjerujem da je sve ok i da će se ubrzo javiti sa ljepim vjestima.
Sortiraj odgovore
Najstariji