ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    15. Srpanj 2019. 20:24

Lala i tvoj decko mlati piskom ko i moj...napredna djeca 😂
    Grizliiii nemoj da zaspim prije neg se javis...sanjat cu te! Ajde daj nam slikicu da nam nasa gatara RedFox izgata jel mali grizli ili grizlica 🥰

Lavica27
    15. Srpanj 2019. 20:30

Ja isto čekam Grizli... sad se već brinem😣

Gogaa_V
    15. Srpanj 2019. 20:34

Lavice  mi se brinemo  , a naša buduća mama Grizli sretna  negdje zbog odlicnih  vijesti  sa  dragim van dometa, javit će se i nama kada stigne. 🙈

Omerta
    15. Srpanj 2019. 20:37

Cestitke curama sa danasnjih pregleda!  Takodjer, dobrodosle nove! Bome nas ima.. 

Grizli svi strepimo i nadamo se da je sve ok! 

Ja necu znat tocan datum sljedeceg pregleda valjda do tog dana. Zamjena od gin me ne misli primiti ranije pa onda cekam 06.08. da se moja vrati sa godisnjeg. Mislim da cu se samo pojaviti.. taj tjedan bi trebala obaviti kombinirani.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 20:51

E cure, baš sam se nasmijala, izgleda da se ne srami ničega 😂😂 

Sad će naša Grizli sa lijepim vijestima

Raštika
    15. Srpanj 2019. 21:11

Ajde Grizli, obraduj nas da mogu i ja ići kući s posla. Možda su otišli na večeru počastit se za dobre vijesti.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    15. Srpanj 2019. 21:15

Nadam se da ce se barem dobro najest misleci na nas sve prisutne gladuse ☺️
    Meni maloprije doslo slabo, kao da mi je naglo pao tlak...zamaglilo mi se pred ocima, ruke mi drhtale, noge kao da nisu moje...bas sam se splasila. Mm me odmah strpao lec i donio mi klopu, brzo mi bilo bolje al bas me prepao taj osjecaj. Mislim da sam danas ipak pretjerala sa aktivnostima, moram malo potegnut rucnu 🙄

Red Fox
    15. Srpanj 2019. 21:26

Ja sam  cijelo  vrijeme gladna 🤦🏼‍♀️ di nam je Grizli?? 

Aristea
    15. Srpanj 2019. 21:33

Grizli bolje ti je da te nema jer se veselis i slavis... Gdje si? Ovo ce nam biti ne prospavana noc ako se ne pojavis haha :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    15. Srpanj 2019. 21:43

Jaoooo cure oprostite mi moooolimnvas. Samo da ne dobim jecmence od toliko zazivanja. 😍 Nisam vas htjela zabrinut al otisli a pregled i mob mi ostao doma, a mi kako je Rastila pretpostavila otisli lagano proslaviti. Sve je super! Beba je veća 5 dana, ima sve sto mora imati. Doduse termin poroda mi nije pomucala bez obzira sto je beba duza jer smo i muz i ja visoki pa je rekla nek ostane kako je jer to je pravilnije, a i ne mora da ce ostat veća. Gin odmah vidila da sma ja u panici pa nakon sto mi je odradila briseve cim sam dosla na uzv odmah rekla beba je ziva ne brinite. Pao mi kamen sa srca. I zivahna beba mahala nam. 🤩🤩🤩🤩 Totalno odusevljenje u meni. Novi pregled 20.8. imam. Sutra moram k4v vaditi jos za kombinirani. Stavim sliku moje glistice! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.