ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Srpanj 2019. 21:43

annika
    15. Srpanj 2019. 21:45

Cure, čestitam svima na lijepim vijestima s pregleda
    ja imam sutra u 10.45 i uzbuđena sam jako

[iimg]

15. Srpanj 2019. 21:46

Grizli, jako sam sretna zbog tebe i zbog svih ostalih cura!!!!!!😍😍😍
    Zelim dobrodoslicu i novim curama.

Imam pitanje, jel neka od vas slucajno se budila s bolovima u rukama od rucnog zloba pa prema prstima? Mene zadnja 2 jutra uzasnooo boli, jutros sam se jedva mo nasminkala za posao. Sve mi utrnulo na desnoj šaci, a lijevom nis ne mogu.. 

Angie1205
    15. Srpanj 2019. 21:47

Konacnooooo!! 🥰🥰
    Glistica je prava ❤️ Bas mi je drago sto ste si mahnuli i sto je sve bas kako treba biti. 💪
    Sad mogu mirno na spavanac, a vjerujem da ces i ti nocas ljepse spavati 😉

Grizli
    15. Srpanj 2019. 21:51

E da i s obzirom da sam ponavljala glukozu nakon sto sam prestala sa kortikosteroidima imala sam zadacu jedan dan jesto normalno - kroasan od cokolade, tjestenine normalna porcija, kolac, vecera sendvic, voce, sve klasika sto sam ranije jela i onda drugi dan vadila krv i nalaz dosao 5.0 rekla mi da slobodno jedan obrok u danu imam normalan bez obzira sto jedem i koliko, a ostalih 4-5 da malo samo pripazim na secere, jer ako mi je bio 5.0 nakon sta sam cijeli dan tamanila secere onda da kod ove dijete mi bude preniska pa da mi i od toga moze dolazit slabo. Al morat cu kroz nekoliko dana provjeriti opet sa takvim rezimom prehrane. To me bas razveselilo da cu moc si ukljuciti i neko voce koje do sad je bilo u mizernim kolicinama ili tu i tamo koji burek (Angie 🤘), tjesteninu ili tako nesto ako mi dodje volja a ne da muz dobi jezikovu juhu kad to spomene. 

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 21:56

Grizli Divne vijesti, mislim da sad možemo mirno na spavanje, da ne refrešujemo više stranicu 😄 Ti i ja imamo i danas i sledeći pregled isti dan 😄

Iva Kad si prvi put počela osjećati pokrete? Jer od nas kojima je prva trudnoća mislim da si ti prva osjetila 😀

Gogaa_V
    15. Srpanj 2019. 22:00

Grizli hvala Bogu  dragom  da je sve uredu. Jako sam sretna zbog tebe , baš sam imala dobar  predosjecaj  i predpostavila  sam da ste negdje  na veceri,  a da smo se mi bezveze alarmirale. Nema sta sada, dalje bez brige lagano sve do kraja! ❣❣
    Joooj Nanax baš ja htjela  pisati vama o toj  boli u ruci,  meni je lijeva katastrofa ima dva dana prvo dva prsta  pa dlan, danas  vec  od lakta do zgloba. Ne znam da li je grc  bol, trnci,  e onda se pojavilo  i u desnoj  ali samo izmedju palca  i kaziprsta  u korjenu dlana. 
    Lijeva  ruka  me prepala  toliko da sam u najmanju  misila da mi se sprema  srčani. 🙄 otisla  kod pprodicnog danas  jos mi pojacao  magnezijum  i rekao  da je to takodjer jedan od simptoma  trudnoće... Šta da ti kažem nekome  grcevi  u nogama  nama u rukama

lorija
    15. Srpanj 2019. 22:09

PREGLEDI

16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    16.7.- Vanessa.
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    23.7.- Angelly
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- iva4
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    30.7.- Eleonoré
    31.7.- Simbalija
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    09.8.- MaRe
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    23.8.- Angie1205
    29.8.- petra31

lala3
    15. Srpanj 2019. 22:12

Cestitam svima na urednim pregledima, na jednom veeelikom pisonji 👶, nego angie ti si sa svojom "brokulom" zaraza na forumu 😄. Danas isla s djecicom u setnju i prolazim kraj pekare, odjednom miris "brokule", mada nisam pretjerani ljubitelj istog, tako da sam morala uci u pekaru i kupiti... ovo mi je bilo prvi put od kako sam trudna da ga pojedem, al onako u slast je bilo, jer su jos vreli bili... uh.. a usput sam se tjesila sto je vaga jutros pokazala -6, pa kontam i da vratim taj 1 kg, nije lose 😂

Aristea
    15. Srpanj 2019. 22:12

Aaaaa bas mi je drago Grizli!!! Neka si ti nama dobro i bebica, ma preeeslatka glistica 🥰 sada mozemo mirno pajkiti :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.