Cure, čestitam svima na lijepim vijestima s pregleda
ja imam sutra u 10.45 i uzbuđena sam jako
[iimg]
Grizli, jako sam sretna zbog tebe i zbog svih ostalih cura!!!!!!😍😍😍
Zelim dobrodoslicu i novim curama.
Imam pitanje, jel neka od vas slucajno se budila s bolovima u rukama od rucnog zloba pa prema prstima? Mene zadnja 2 jutra uzasnooo boli, jutros sam se jedva mo nasminkala za posao. Sve mi utrnulo na desnoj šaci, a lijevom nis ne mogu..
Konacnooooo!! 🥰🥰
Glistica je prava ❤️ Bas mi je drago sto ste si mahnuli i sto je sve bas kako treba biti. 💪
Sad mogu mirno na spavanac, a vjerujem da ces i ti nocas ljepse spavati 😉
E da i s obzirom da sam ponavljala glukozu nakon sto sam prestala sa kortikosteroidima imala sam zadacu jedan dan jesto normalno - kroasan od cokolade, tjestenine normalna porcija, kolac, vecera sendvic, voce, sve klasika sto sam ranije jela i onda drugi dan vadila krv i nalaz dosao 5.0 rekla mi da slobodno jedan obrok u danu imam normalan bez obzira sto jedem i koliko, a ostalih 4-5 da malo samo pripazim na secere, jer ako mi je bio 5.0 nakon sta sam cijeli dan tamanila secere onda da kod ove dijete mi bude preniska pa da mi i od toga moze dolazit slabo. Al morat cu kroz nekoliko dana provjeriti opet sa takvim rezimom prehrane. To me bas razveselilo da cu moc si ukljuciti i neko voce koje do sad je bilo u mizernim kolicinama ili tu i tamo koji burek (Angie 🤘), tjesteninu ili tako nesto ako mi dodje volja a ne da muz dobi jezikovu juhu kad to spomene.
Grizli Divne vijesti, mislim da sad možemo mirno na spavanje, da ne refrešujemo više stranicu 😄 Ti i ja imamo i danas i sledeći pregled isti dan 😄
Iva Kad si prvi put počela osjećati pokrete? Jer od nas kojima je prva trudnoća mislim da si ti prva osjetila 😀
Grizli hvala Bogu dragom da je sve uredu. Jako sam sretna zbog tebe , baš sam imala dobar predosjecaj i predpostavila sam da ste negdje na veceri, a da smo se mi bezveze alarmirale. Nema sta sada, dalje bez brige lagano sve do kraja! ❣❣
Joooj Nanax baš ja htjela pisati vama o toj boli u ruci, meni je lijeva katastrofa ima dva dana prvo dva prsta pa dlan, danas vec od lakta do zgloba. Ne znam da li je grc bol, trnci, e onda se pojavilo i u desnoj ali samo izmedju palca i kaziprsta u korjenu dlana.
Lijeva ruka me prepala toliko da sam u najmanju misila da mi se sprema srčani. 🙄 otisla kod pprodicnog danas jos mi pojacao magnezijum i rekao da je to takodjer jedan od simptoma trudnoće... Šta da ti kažem nekome grcevi u nogama nama u rukama
PREGLEDI
16.7. -Annika
16.7. - mustra
16.7.- Vanessa.
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
30.7.- Eleonoré
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
09.8.- MaRe
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
23.8.- Angie1205
29.8.- petra31
Cestitam svima na urednim pregledima, na jednom veeelikom pisonji 👶, nego angie ti si sa svojom "brokulom" zaraza na forumu 😄. Danas isla s djecicom u setnju i prolazim kraj pekare, odjednom miris "brokule", mada nisam pretjerani ljubitelj istog, tako da sam morala uci u pekaru i kupiti... ovo mi je bilo prvi put od kako sam trudna da ga pojedem, al onako u slast je bilo, jer su jos vreli bili... uh.. a usput sam se tjesila sto je vaga jutros pokazala -6, pa kontam i da vratim taj 1 kg, nije lose 😂
Aaaaa bas mi je drago Grizli!!! Neka si ti nama dobro i bebica, ma preeeslatka glistica 🥰 sada mozemo mirno pajkiti :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji