ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    15. Srpanj 2019. 16:23

Baš mi je drago zbog svih dobrih vijesti danas..i očekujem ih još ..a ja vjerujem da će i sutra biti isti takav dan s dobrim vijestima, kad ga konačnoooo dočekamo! 

• anaid
    15. Srpanj 2019. 16:33

Hej cure ... evo konacno sam se docekala da dobim i ja termin, i kako mi je prva trudnoca ubacila me vec u cetvrtak... jedva cekam mada se malo i bojim 😍
    Drago mi je da ste sve super 🤩

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Raštika
    15. Srpanj 2019. 16:44

Oprostite što opet ja upadam ko padobranac, iščekujem Grizlin pregled danas. Od kako se ona preselila na ovaj dio foruma ja vas cure svakodnevno iščitavam, znam vam preglede, bebe, vidim da tamanite 'brokule', pratim vas ko da sam jedna od vas.  Prvo sam vas čitala kao da budem u toku s grizli ali ste mi sve tako ušle pod kožu ko da vas znam baš jako dugo... Sretno vam cure svima, tamanite brokule sad vam nitko ništa ne smije reći.
    Grizli, no sikiriki danas bit će sve dobro!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Angie1205
    15. Srpanj 2019. 17:15

Rastika ti si sve samo ne padobranac 😘
    Jos stignes i ti upast u temu, drzimo ti 🤞 da ovaj ciklus uspijes!! Ja tamo vas skicam i iscekujem vase piskanje 😉

• Margarita_46
    15. Srpanj 2019. 17:30

Pozdrav, nova sam na forumu 😅 I totalno izgubljena😅 Danas sam napravila test pa još dva jer nisam prvom vjerovala, no sva tri su pozitivna 🤗 Iako mi to još ne ide u glavu 🙈 Sutra zovem da se naručim za pregled pa da sve bude službeno, možda mi onda sjedne 😅

• Stelle123
    15. Srpanj 2019. 17:48

Uh danas se vratila radit nakon godisnjeg. Bas me bolio trbuh od sjedenja. Jos samo 3 mjeseca😁 Bar su nalazi briseva dosli negativni😊

url=https://lilypie.com]

Katarina1990
    15. Srpanj 2019. 17:53

Hej cure, i službeno se pridružujem ovoj grupici 😊 danas prvi pregled, sve u redu, prema uzv 6+5, srce kuca 🙏🙏 sljedeci pregled 29.07.
    Imam jedno pitanje. Kako to da sam prema uzv trudna 6+5, a zadnja m mi je bila 3.6.? Znači li to da sam prije m ostala trudna ili kako? Nije mi ovo baš najjasnije, a nisam pitala ginekologa jer sam tek sad to izračunala, a kod njega puno sreće i veselja da se tog nisam ni sjetila. Hvala puno na odgovoru i svim curkama puno sreće i dalje 🍀🤰🙏

Mom2911
    15. Srpanj 2019. 17:57

Daan, evo nakon godinu i 8 mj se opet pridruzujem ovom forumu. Imam sina od god i 8 mj i sad opet trudna 😁 
    Frisko trudna, 6 tt. 3.6 zadnja m. 
    Na pregled idem 25.7 i nadam se srceku ❤️

Mom2911
    15. Srpanj 2019. 17:58

Katarina1990

Hej cure, i službeno se pridružujem ovoj grupici 😊 danas prvi pregled, sve u redu, prema uzv 6+5, srce kuca 🙏🙏 sljedeci pregled 29.07.
    Imam jedno pitanje. Kako to da sam prema uzv trudna 6+5, a zadnja m mi je bila 3.6.? Znači li to da sam prije m ostala trudna ili kako? Nije mi ovo baš najjasnije, a nisam pitala ginekologa jer sam tek sad to izračunala, a kod njega puno sreće i veselja da se tog nisam ni sjetila. Hvala puno na odgovoru i svim curkama puno sreće i dalje 🍀🤰🙏

I meni je zadnja 3.6 pa saam trudna danas tocno 6tt. Kako ti je to izracunao 6+5?

Točkica37
    15. Srpanj 2019. 17:58

Mozda 5+5?  I cestitam ti. Dobrodosla

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.