ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    15. Srpanj 2019. 14:08

Curke sretno na pregledima ♥️

Što se tiče odnosa mi ih imamo kao i prije, želja postojana :D

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 14:08

Kako imamo više dječaka, možda su nam curice stidljive, pa neće da se pokažu još 😄 

Aristea
    15. Srpanj 2019. 14:09

miki0

Lalacestitke na deckicu!! I divna slikica
    Mali pisonja nije danas bio sramezljiv kao moj i od jaivanpa
    Nasa se danas nije htjela ni za slikanje okrenut iako je doktorica bila strpljiva i mrdala po trbuhu al nije se dala

Laka čestitam na dečkiću 💙...
    Daaa naše bebe se nedaju, bas je neka tvrdoglava na mamu hahah....i prosli put se nije htjela mrdnuti, jos kaze sad drugi ginekolog možda se pomakne pa saznamo ..ma vraga hahaha...spavalica moja se nedaaa....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    15. Srpanj 2019. 14:10

Lala* sorry autocorrect me zaj....

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeSB
    15. Srpanj 2019. 14:21

Hej cure....cestitam na dobrim pregledima, nek se nastave u tom tonu. 🤗 Moj pregled je 2.8....ne mogu docekati, to ce biti taman 16/17 tj pa mozda vidimo jel curica ili kako Ramzi kaze decko...ako ne bude stidljiva beba kao vase danas 😀
    Meni danas samo odjednom krenulo krvariti zubno meso...iz cista mira. Trebala bi posjetiti zubarku a ne smijem...jos uvijek mama ide sa mnom tamo ako bas moram. 😣😣
    I skuzila sam neki dan da mi se zile po trbuhu, tj. s bocnih strana i po grudima plaveee...mogla bi precrtati na papir krvozilni sustav koliko se jako vide...

L 💛

TinchiSk
    15. Srpanj 2019. 14:24

Lala, čestitam na dečkiću! Baš je super slika 
    Baš je fora ovako kad se javljate s pregleda i šaljete slike, imam osjećaj kao da sudjelujem u svakom pregledu pa mi je lakše dočekati moj sljedeći.

• AnnA
    15. Srpanj 2019. 15:06

Koliko ste vi cca cekale u petrovoj da sve obavite. Ja imam namjeru doci u 7 ujutro pa me zanima kad bih otprilike mogla biti gotova jet kad sam vec u zagrebu obavila bih jos neke stvari za koje moram traziti termin.

Nova19
    15. Srpanj 2019. 15:11

Lala čestitke na dečkiću!!! Predivna slika 💙
    Neka bude dalje školska trudnoca! 
    Ja sutra ujutro idem vaditi krv za trombofilije... 🙃
    Nadam se da je sve ok kako i mislim da je ☺️

• Lala27
    15. Srpanj 2019. 15:13

Hvala vam, baš sam srećna 😍 
    Ni ja nisam nikad posjećivala forume, ali sad ne mogu zamisliti dan jedan da ne uđem i vidim kako ste 

DeeSB To krvarenje nije ništa čudno u trudnoći, ali opet ako ima puno krvi bolje otići na pregled makar da čuješ mišljenje, možda ti samo treba mekša četkica ili tako nešto bezazleno

lorija
    15. Srpanj 2019. 15:14

Cureee super je uci i vidjeti pozitivne novosti i slikice malih bebica 😍😍😍 
    Ima li vas 4 zasada da ste podnijeli izvjesce?? Ostala je cini mi se jos Grizli, njoj je u 18h. Joj sve pozaboravim cim procitam 🙈🙊 stvarno vise ne znam ni tko sta pise 🙈
    Angieeee upravo mi se pece burek,eto samo da znas 😂😂😂 vidjet cemo na sto ce liciti,al pojest ce se definitivno. Ne mogu se vise patiti pa sam uzela stvar u svoje ruke 😂😂😂
    Ode listu osvjeziti sada,ima novih termina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.