Jutro, cure! Sretno danas!!!
Lorija, meni možeš upisati 8.8. idući pregled, kad budeš opet uređivala tablicu. Ja imala dobru noć, nisam uopće ustajala ni budila se, ujutro me alarm totalno iznenadio. Srećom da je petak 🎉
Gogaa, nadam se da ćeš uspjeti što prije doći k sebi, baš mi je žao zbog tako loše vijesti.
Red fox, stvarno ti želim puuuuno sreće ovaj put, ne mogu ni zamisliti kroz šta si prošla zadnji put.
Danas molim samo lijepe vijesti i pozitivu. Sretan petak svima!
🦉🦉🦉🦉 moje drage, dobro jutro!
Ja budna od 5, gledam zaostatke NCIS-a 🙈
Totalno sam uzbudjena, gore nego pred prvi pregled...vjerojatno jer mm ide sa mnom gledat bebicu i uz to nam dr obecala otkrit spol 🥰
Gogaa drz nam se, mislim da si dobro odlucila.
Ja sam svog oca gledala u patnji skoro svakodnevno i imala sam se prilike i oprostit sa njim al vjeruj mi, nije nista lakse. Svaki dan ga se sjetim, zalim sto nece imat prilike upoznat svoje 4.unuce, jako je tesko znam...al sada misli na sebe i bebu jer sigurno bi isto zelio i tvoj tata, da ste vas dvoje dobro, i vjerujem da ce vas sada oboje cuvati 🤱
Dobro jutro cure dugo nisam pisala. Goga primi moju iskrenu sućut! Dobro si odlučila što ne ideš premda vjerujem da ti je jakonteško. Sad moraš misliti na zdravlje bebe i svoje zdravlje. Drži se. RedFox draga žao mi je što si u bolnici, s druge strane drago mi je što su ti na vrijeme otkrili listeriju i na vrijeme počeli s liječenjem. Držim fige na najjače da što prije dobijete zeleno svjetlo i idete kući. Angie draga sretno na pregledu i javi spol! Sretno svima na nadolazećim pregledima!
Ja sam dobro, pregled mi je tek 25..bit ću tada 18 tjedana punih. Dobro su mi došle vježbe u klubu trudnica, jakonsam zadovoljna. Sve cure s kojima vježbam su više trudne od mene, a moj stomak ih prati po veličini i veći je od nekih.. Pa sad što će to biti u 12 mj. pitam se. Ma nebitno, kupit ću nekakav podupirač.. Najvažnije mi je da bude sve ok..
Jutro! Nadam se danas boljem danu s ljepsim vijestima od jucer jucer bas nije bio nas dan! Ja danas slavim petak,jer da moram jos jedan dan ovaj tjedan na posao, mislim da ne bi otisla!
Lorija to si u pravu sreca pa ne moram bar na poso 😊
Sretno svim curama na pregledima
Jutro i sretmo svima danas, a posebno curama koje imaju kontrole! 🤞 Za lijepe vijesti!
Goga ne ispricavaj se sto si podijelila vijest, ako ti je tako lakse tu smo da si pomognemo i podijelimo sve muke koje imamo. Drzi se i drago mi je da si vidila bebicu jucer da te malo umirila barem.
Evo meee!!
Sve je i redu, beba raste, trpa rukice u usta, mlati po mami ko veliki i imamo PIŠUUUU!!
Angie čestitke na pišonji 💙🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Sortiraj odgovore
Najstariji