Ja bogami ne mogu docekat pregled u ponedjeljak. Jos imam tek predvecer u 18h ko ce docekat! 😳
Mare tako i ja sanjala da jedem hot dog! Uzas! A ne mogu to jest zbog peciva, a ni hrenovke nisu bas pametna opcija. A ovaj burek sto se spominje 😬 izjela bi ga samo tako, al nista do daljnjega. Recite ki dal vas je sad na pregledima gin slala opet vaditi krv ili ne? Mislim na onu krvnu sliku tipa glukoza, zeljezo isl.?
Mene je slala dva puta. Evo baš sam danas bila taj drugi put. Slala me jer mi je nesto s jetrom malo povišeno, do 20 je normalno, a ja imam 21. Rekla je da se ništa ne uzrujavam, da to može biti i vrlo često i je genetski povišeno, ali da ćemo sad kao kontrolirati da ne ode preko 21. Sve drugo je ok, šečer mi je bio 4,7 i štitnjača isto odlično. Malo me doduše trta kakav će bit šećer sad na ovom nalazu, da ne bude umjetno previsok jer sam ja jučer navecer lijepo nutellu papala!
Cure evo mene s malo zaostatka. Zao mi je zbog svih losih vijesti od jucer koje sam procitala. Drzte se i svi smo uz vas
Ja nisam prijavila datum ali jutros sam bila na pregledu. Danas sam punih 16 tt. Sve je ok. Doktorica me pohvalila da nisam dobila ni kilu (imala sam malo viska od prije 😁). Ja joj kazem da mi je trbuh jos skembast da uopce nije okrugli, a ona se smije i kaze budi sretna dok ti jos nije poceo jako rast i smetat, kao ima beba dosta mjesta
Iako smo vec znali da je decko, danas se to vidjelo i na uzv. U pocetku je bio par dana manji po mjerama jer imam duge cikluse al je sve nadoknadio.
Pitala me gdje cu rodit, nisam ni sama jos sigurna, al vjerojatno petrova, pa me u 8 mj tamo poslala na anomaly scan, ona je cijeli 8 na godisnjem, a i nema bas neki dobar ultrazvuk. Radila sam i briseve i nalaz ce bit za 10 dana
Sad mogu mirna sutra malo na go opet na more 😁 (malo sam se raspisala 🙈)
Angie cestitam na pisulincu, ili su ove cure sramezljive pa nece da pokazu piskicu ili cemo svi piskit u dalj 🤣🤭 bas je puno djecaka.
Ja sam svaki dan sebi sve teza, neznam sta je al jedva radim jedva cekam ic na bolovanje. Obecala sam do 1.8 radit (konobarim) al imam osjecaj da je 100 kg u meni 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Angiecestitam i prelijepa slikica
Annikana koju depilaciju si isla ja sam prosle godine isla na brazilku i od tad sam rekla vise nikad u zivotu da mi neko cupa dlake bolilo je ko sam vrag
noge i prepone. cura koja to radi stvarno ima laganu ruku i mirna sam mjesec dana poslije. ja sam crnka sa jakim dlačicama i nikad, ali nikad ne mislim ići na brazilku. ženama koje to redovito rade svaka čast na izdržljvosti. ja sve riješim britvicom jedino prije poroda, a inače sam stava da te dlačice imaju svoju funkciju tako da nikad nisam 'gola'.
[iimg]
mikio, ništa ne brini, ništa to nije rizično za drugu trudnoću. Jednostavno, ako ti dijete bude pozitivna krvna grupa, poslije poroda ćeš dobiti neko cjepivo. Ja sam takav slučaj. Sad sam ponovno vadila krvnu grupu i još dodatno te neke parametre iz krvi da se vidi da li sam dobila to cjepivo i sve je ok. Uglavnom, oni to u bolnici odrade i nema tu nikakve panike.
Eh super pa nije nista strasno
Evo cure posto ste puno pisale o bureku ja sam morala skoknut do pekare i kupit ga :)
Curke nedavno sam pisala ali mi niko.nije odg radila sam nalaze i imam zvjezdicu na glukozi tacnije ispod normale je kako vidim ko god ima kakvih problema sa glukozom povisena je a kod mene snizena ?
To ti nije nikakav problem, bitno da nije povisena.meni je doktorica na takav nalaz rekla: bila si jako gladna 😂 a ja inace moram jesti cim otvorim oci
Cure, koji ste ono magnezij preporučile? Znam da ste više puta pisale o tome, ali si nisam zapisala, a sinoć mi je ginekologica preporučila da ga počnem piti pa da sad ne pretražujem cijeli forum. Hvalaaaaaa
Eh super pa nije nista strasno
Evo cure posto ste puno pisale o bureku ja sam morala skoknut do pekare i kupit ga :)
bujrum😆
Ooooo jedva cekam da idem za Hr,stajem u prvu pekaru na burek i jogurt...doslovno mi sline cure...bujrum tebi,pojedi koji zalogaj i za mene
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Sortiraj odgovore
Najstariji