Goga moja sućut, kako odlučiš, tako će biti najbolje, ti sad najbolje osjećaš što trebaš i koliko možeš napraviti. Ako ti dođe teško piši, nadam se da će ti ubuduće samo dobre vijesti dolaziti
Iva, moja mama se u dvije trudnoce otvorila u 5 mjesecu, pa se poslije na termin isto nije otvarala. Moja kuma je imala ureaplazmu cijelu trudnocu, popila je dvije ture sumameda, nije pomoglo, normalno je rodila i izljecila ju poslije. Ja ju imam trenutno, popila eritromicin i vaginalete i nadam se da cemo se toga rijesiti. Iduci brisevi 18.07.
Red fox sretno!!!
I sretno nam svima, i želim nam sretne preglede!!
Danas nije naš dan, ali sutra je već novi i biće bolji.
Goga Mnogo mi je žao, čuvaj sebe i bebicu, jaka si ti žena, to se vidi po tome kako si odreagovala na cin
Red Fox Stvarno sam ostala skamenjena kad si napisala u 36tt, to je prestrašno, ali dobra vijest je što su sad otkrili u čemu je problem, riješiće se i biće sve dobro
Sretno svima sutra na pregledu, a ti Angie ne izlazi iz ordinacije dok ne dobiješ lijepu sličicu😄
Goga, moja iskrena sućut. Iva samo miruj i slušaj što ti doktori govore. Ja sam se u 1. trudnoći isto tako s toliko tjedana otvarala. Dobila strogo mirovanje i tablete Prepar koje su danas strogo zabranjene u Hrv., ali prije 17 godina su se davale. To nije pomoglo pa su me strpali u bolnicu na tokolizu i da sam im 24 sata pod nadzorom. Izdržala do 37. tjedna kad se skida sa svih lijekova i isti dan se porodila. Jest da je bilo teško, više me nisu imali gdje pikati za infuziju, puštali me samo na wc, morala sam jesti na ležečki, jednom tjedno tuširanje i higijena na 10 min. Još je k tome nepovoljno išao u prilog moj malac koji je u meni bio skroz ispružen. Glava pod rebrima da nisam mogla disati, a nogicama je dolje gurao i samo su čekali da mi probuši vodenjak. Vjeruj mi, mi žene u takvim trenucima imamo posebnu snagu sve to izdržati jer znamo za što se borimo. Na kraju je sve super završilo. Tako vjerujem da će biti i kod tebe. Samo se drži i budi čvrsta.
Sretno sutra tj danas na pregledima.ja bila s curama na veceri . Noocc
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Joj cure meni javili da mi je umro tata. Ne znam šta ću sa sobom, trebala bi poci na put i sahranu ne znam hocu li moći izdrzati dug put i podnjeti sahranu. Najgori dan u životu
Iskrena sucut😔
Cuvaj se
Dobro vece cure, hvala svima, od srca! Odlucila sam da ne idem i to je preporuka doktora jer sam se vrlo potresla i vjerovatno bi duplo gore odreagovala da prisustvujem sahrani. Nekako cu ovako bolje podnjeti ako sve to ne prozivim, i tata mi ostane u sjecanju kao kada smo se vidjeli zadnji put... A i on ne bi volio da mi se nesto desi i mnogo se radovao bebi.
Posto sam jako lose podnjela vijest isla sam na hitnu, nisam dobila nista za smirenje, samo sam htjela da vidim da li je sa bebom sve uredu.
Baš sam se rasplakala kada sam vidjela da je aktivna i da srce kuca. Nisam mogla cekati srijedu nakon današnjeg stresa.
Zbog prehlade sam na antibioticima, mirovati cu piti cajeve i biti jaka zbog bebe, družiti se sa vama... Malo ću češće obilaziti crkvu dok se ne smirim i ne oprostim na svoj način. 🙏
Izvinite što sam vas zamarala ali nekako sam nepromisljeno podjelila vijest. Nadam se da je ovo kraj losim vijestima u grupi od mene.
Drago mi je zbog svih cura koje su imale uredne preglede ❣
Red fox zao mi je zbog tvog proslog iskustva. 😞 Sada si na vrijeme otkrila i u sigurnim si rukama. Cvrsto vjerujem da će ovaj put sve biti uredu sa bebicom. Drži se.
Goga moje saucesce
Red fox bas mi je zao ali drzi se sve ce to da prodje
Ja ne mogu da spavam evo vec drugu noc za redom budim se oko pola 4 :( bas sam tuzna zbog togaaaa
Samojed ma kakvi tuzna,ima nas jos. Dobrodosla u klub. 😁 budi sretna sto ne radis i ne moras na posao nakon ovih budjenja. 😒
Curee zao mi je zbog losih situacija al vjerujem da se to sve da pregrmiti zbog svojih bebica,bitno je da su one dobro. Nek vam opcenito budu motiv za bilo kakvu borbu. Ne sumnjam da nece biti dobro. Valjda ce danas dan biti bolji, mora!! 💪
PREGLEDI
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo