ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    11. Srpanj 2019. 22:05

Goga moja sućut, kako odlučiš, tako će biti najbolje, ti sad najbolje osjećaš što trebaš i koliko možeš napraviti. Ako ti dođe teško piši, nadam se da će ti ubuduće samo dobre vijesti dolaziti
    Iva, moja mama se u dvije trudnoce otvorila u 5 mjesecu, pa se poslije na termin isto nije otvarala. Moja kuma je imala ureaplazmu cijelu trudnocu, popila je dvije ture sumameda, nije pomoglo, normalno je rodila i izljecila ju poslije. Ja ju imam trenutno, popila eritromicin i vaginalete i nadam se da cemo se toga rijesiti. Iduci brisevi 18.07. 
    Red fox sretno!!!
    I sretno nam svima, i želim nam sretne preglede!! 

• Lala27
    11. Srpanj 2019. 22:33

Danas nije naš dan, ali sutra je već novi i biće bolji. 

Goga Mnogo mi je žao, čuvaj sebe i bebicu, jaka si ti žena, to se vidi po tome kako si odreagovala na cin

Red Fox Stvarno sam ostala skamenjena kad si napisala u 36tt, to je prestrašno, ali dobra vijest je što su sad otkrili u čemu je problem, riješiće se i biće sve dobro

Sretno svima sutra na pregledu, a ti Angie ne izlazi iz ordinacije dok ne dobiješ  lijepu sličicu😄

Juno
    11. Srpanj 2019. 23:36

Goga, moja iskrena sućut.                                                   Iva samo miruj i slušaj što ti doktori govore. Ja sam se u 1. trudnoći isto tako s toliko tjedana otvarala. Dobila strogo mirovanje i tablete Prepar koje su danas strogo zabranjene u Hrv., ali prije 17 godina su se davale. To nije pomoglo pa su me strpali u bolnicu na tokolizu i da sam im 24 sata pod nadzorom. Izdržala do 37. tjedna kad se skida sa svih lijekova i isti dan se porodila. Jest da je bilo teško, više me nisu imali gdje pikati za infuziju, puštali me samo na wc, morala sam jesti na ležečki, jednom tjedno tuširanje i higijena na 10 min. Još je k tome nepovoljno išao u prilog moj malac koji je u meni bio skroz ispružen. Glava pod rebrima da nisam mogla disati, a nogicama je dolje gurao i samo su čekali da mi probuši vodenjak. Vjeruj mi, mi žene u takvim trenucima imamo posebnu snagu sve to izdržati jer znamo za što se borimo. Na kraju je sve super završilo. Tako vjerujem da će biti i kod tebe. Samo se drži i budi čvrsta. 

Točkica37
    12. Srpanj 2019. 00:12

Sretno sutra tj danas na pregledima.ja bila s curama na veceri . Noocc

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• valentina
    12. Srpanj 2019. 00:27

Gogaa_V

Joj cure meni javili da mi je umro tata. Ne znam šta ću sa sobom, trebala bi poci na put i sahranu ne znam hocu li moći izdrzati dug put i podnjeti sahranu. Najgori dan u životu

Iskrena sucut😔
    Cuvaj se

Gogaa_V
    12. Srpanj 2019. 00:30

Dobro vece cure,  hvala svima, od srca! Odlucila  sam da ne idem i to je preporuka doktora jer sam se vrlo  potresla i vjerovatno  bi duplo gore odreagovala da prisustvujem sahrani. Nekako  cu ovako bolje podnjeti ako sve to ne prozivim, i tata mi ostane  u sjecanju kao kada smo se vidjeli  zadnji  put... A i on ne bi volio da mi se nesto  desi i mnogo  se radovao  bebi.
    Posto  sam jako lose  podnjela  vijest isla sam na hitnu, nisam dobila nista za smirenje,  samo sam htjela  da vidim  da li je sa bebom  sve uredu.
    Baš sam se rasplakala  kada sam vidjela  da je aktivna  i da srce  kuca. Nisam mogla cekati srijedu nakon  današnjeg  stresa. 
    Zbog  prehlade  sam na antibioticima, mirovati cu piti cajeve i biti  jaka zbog  bebe, družiti  se sa vama... Malo ću češće  obilaziti  crkvu dok se ne smirim i ne oprostim  na svoj način.  🙏 
    Izvinite  što sam vas zamarala ali nekako  sam nepromisljeno  podjelila vijest. Nadam se da je ovo kraj losim vijestima u grupi od mene. 
    Drago mi je zbog svih cura koje su imale  uredne  preglede ❣
    Red fox zao mi je zbog  tvog proslog  iskustva. 😞 Sada si na vrijeme  otkrila i u sigurnim  si rukama. Cvrsto  vjerujem  da će ovaj  put  sve biti uredu sa bebicom. Drži se. 

samojed
    12. Srpanj 2019. 04:30

Goga moje saucesce
    Red fox bas mi je zao ali drzi se sve ce to da prodje

Ja ne mogu da spavam evo vec drugu noc za redom budim se oko pola 4 :( bas sam tuzna zbog togaaaa

lorija
    12. Srpanj 2019. 04:55

Samojed ma kakvi tuzna,ima nas jos. Dobrodosla u klub. 😁 budi sretna sto ne radis i ne moras na posao nakon ovih budjenja. 😒
    Curee zao mi je zbog losih situacija al vjerujem da se to sve da pregrmiti zbog svojih bebica,bitno je da su one dobro. Nek vam opcenito budu motiv za bilo kakvu borbu. Ne sumnjam da nece biti dobro.  Valjda ce danas dan biti bolji, mora!! 💪

lorija
    12. Srpanj 2019. 05:09

PREGLEDI

12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    23.7.- Angelly
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    31.7.- Simbalija
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    09.8.- MaRe
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

lorija
    12. Srpanj 2019. 05:13

Sretno curke danas na pregledu! 😁 
    Lavice jel ja to vidim nesto kod tebe u potpisu? 😁 super, sibas mi za 4 dana 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.