ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    aarauch
    12. Srpanj 2019. 10:03

anaaaa

Pozdrav mame… Prva mi je trudnoca pa imam pitanje za vas…sada sam 8+6 i vec 2 tjedna imam uzasne mucnine…ne povracam samo mi je uzasno mucno i slabo se osjecam..ni po noci ne spavam kako treba jer mi je mucno..slabo jedem jer mi se zeludac dize vec na pomisao neke hrane..tako da mi je tesko naci uopce sto mi pase.. Dal je koja od vas bila u ovakvoj situaciji? Neki savjet za lakse podnosenje mozdaaa…?

Evo Anaaa i ja se s tim borim vec 3 tjedna,sad smo u 8 tjednu...ja sva sretna kad se ispovracam jer onda imam mira par sati...ja si pomazem sa limunom i vodom te malo djumbira a isto me iscrpi totalno,...jucer sam bila na kontroli i dao mi je neke kapi 3×20 kapi pa cu vidjeti...uglavnom sretno ti i sto manje mucnina ti zelim...e da i caj od kamilice me malo opusti...

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    12. Srpanj 2019. 10:04

Angie1205

Burek je pao, dakle bebac nahranjen a muz sretan 😂
    Uvjerio me kako je gladan kad tako gura sakice u usta 🙈

Angie cestitke na pisonji ..uzivaj i dalje u svojoj trudnoci i posalji jedan burek pa makar ga odmah izrigala

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• mustra
    12. Srpanj 2019. 10:14

anaaaa

Pozdrav mame… Prva mi je trudnoca pa imam pitanje za vas…sada sam 8+6 i vec 2 tjedna imam uzasne mucnine…ne povracam samo mi je uzasno mucno i slabo se osjecam..ni po noci ne spavam kako treba jer mi je mucno..slabo jedem jer mi se zeludac dize vec na pomisao neke hrane..tako da mi je tesko naci uopce sto mi pase.. Dal je koja od vas bila u ovakvoj situaciji? Neki savjet za lakse podnosenje mozdaaa…?

Pozdrav, tako ti je i meni bilo do 12 tjedna..nisam niti jednom povraćala, ali uzasno muka..i sad mi još zna biti malo navecer mukica..ali proci ce, budes vidjela..samo hrabro!

Gogaa_V
    12. Srpanj 2019. 10:19

Hvala  cure  puno. Malo sam bolje, bice kroz para dana ok dok se priviknem  malo. 🤧
    Angie tako sam sretna  jer je sve uredu,  i cestitam  ti na deckiću. 
    Neko  je spomenuo  smedjarenje, najbolje  da odes  do hitne. To vecinom  ne znaci  nista osim da mirujes i dobijes  terapiju ali isto odi da provjeris. Cekamo  te sa ljepim  vijestima. Dobro došla Anaaa, malo preslistaj  forum baš smo dosta pisale o tome. Ne možeš  nista  posebno uraditi  osim da po ustajanju pojedes neki suhi keks  da ti malo bude lakse, imaš srecu  što ne povracas. 
    Nasty drago  mi je da je sve uredu  dugo  nam se nisi  javila.

Grizli
    12. Srpanj 2019. 10:20

Angie slatki malac! 😊 Odlicno da je sve super. I daj si odi po burek ako vec nisi! 
    Tinika mozes slobodno i te popiti nije to nista lose nakom 12tt, nego je vecinom to njihov marketinski trik. Ovaj od 12tt nadalje ima malo drukciji omjer i kao omega 3, al uz redovnu i pravilnu prehranu ti to unosis i tako. Ako gledas druge prenatale koji su za cijeli period trudnoce nemaju te podjele. Tako da slobodno mozes. Moja kuma je to cijelo vrijeme pila jer ovi sto imaju omega su joj izazivali strasne mucnine. 

Angie1205
    12. Srpanj 2019. 10:23

Hvala cure 😘
    Seke su presretne kao i mi...a burek je vec pao naravno, sad bi vec mogla i drugi 😂😂
    Sad cekamo C1M4 da se javi...drzimo palceve 🥰

Red Fox
    12. Srpanj 2019. 10:25

Angie cestitam 💙 kod tebe je ramzi fulao? Jel tak? 😂 meni je isto jucer gledao ultrazvuk, al mi uopce nije palo na pamet pitati za spol 😂 samo mi je bilo bitno da kaze da je sve ok 

Angie1205
    12. Srpanj 2019. 10:32

Redfox da, kod mene Ramzi ocito ne vrijedi 🤪
    Po Ramziju je kao cura a po svim ostalim “bapskim pricama” su mi rekli decko...mada je meni to sve samo iz zabave dok dr ne kaze kak stvarno je. 

TinchiSk
    12. Srpanj 2019. 10:33

Čestitam na pišonji, Angie! Baš sam imala neki osjećaj da će biti dečko. Jesmo ti gatali Ramzi metodom?
    Super da je sve ok. Dijete baš voli burek. Meni se svaki put jede kad ga tu spomenete. Jesi se vagala, jesi dobila koju kilu?
    Ja sam baš jutros gledala na internetu neku tablicu za dobivanje kg u trudnoći, i 3 kg u mojim tjednima uopće nisu puno. A sinoć sam toliko patila bez lubenice, baš sam bila tužna kad mi je rekla ne šećere navečer, a ustvari vidim da mi je to normalno. 
    Angie, kod Matoca je 4D 475 kuna, možda je jeftinije nego u Zg, ja ću tamo ići krajem 8. mjeseca, jedino što su na kolektivnom ne znam točno od kad, ali do 19.8.

Angie1205
    12. Srpanj 2019. 10:35

Tinchi ja sam na +5 🙈
    Secer po krvi mi je ok i nemam zasad nikakvih zabrana kaj se tice hrane 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.