Curke, tako mi je zao sto sam puno losih vijesti procitala. Suosjecam i mislim na vas.
Zaistq se nadam da ce sada krenuti sve na bolje.
Cestitam na jednom uspjesnom pregledu danas, sad ocekujeml jos druge uspjesne. Sretno.
Evo ja se probudila i bilo je malo smedjeg iscjetka. Naravno da panicarim. Znam da nema toliko mjesta za paniku. Al svejedno. Btw danas smo 10+4
Evo meee!!
Sve je i redu, beba raste, trpa rukice u usta, mlati po mami ko veliki i imamo PIŠUUUU!!
Ajmeee vidi ga 😍😍😍,sta ti burek radi 😂😂😂 super slikice,bas se lijepo sve vidi. Iskrene cestitke od srca!!! Sad mozes mirno na burek 😭😭😭 nisam tuzna zbog tebe vec bureka,meni je nedostupan a tako sam ga zeljna. Kad god krenem u kupnju,vrebam nebi li ga slucajno vidjela. 😥 aah.
drage moje, dobila sam elenetal do 12mj trudnoce na nagradnoj igri, al ja sam sad 13+3 pa dal ima koja mama da bi mijenjala ili dal imate kakav prijedlog?
Lorija posaljem ti ja burek 😂
Bas se lijepo nariktao, gledala me i vaginalno i tu smo uhvatile pisu. Kad je mm usao gledala me preko trbuha, tad se nije htio naguziti al je cuclao prste non stop 🙈
Veli mm kad smo izasli “daj si odi po burek, vis da je gladan!” 😂😂
I da, sljedeci pregled mi je tek 23.8. al smo pricale da cu ic na 4D pa cu se prvo konzultirat kad je najbolje ici 😉
Cestitam Angiesretno C1M4
Sljedeci tjedan opet puno pregleda, juhuu!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Angie čestitam na dečkiću!! Meni je rekla da je najvjerojatnije curka da će znati bolje na idućem pregledu
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Čestitam Angie! Ajde da nastavimo danasnji dan s lijepim vijestima ..A s tim burekom samo ste i mene namamile, mislim da znam šta ću za ručak na poslu danasss..
Burek je pao, dakle bebac nahranjen a muz sretan 😂
Uvjerio me kako je gladan kad tako gura sakice u usta 🙈
Pozdrav mame... Prva mi je trudnoca pa imam pitanje za vas...sada sam 8+6 i vec 2 tjedna imam uzasne mucnine...ne povracam samo mi je uzasno mucno i slabo se osjecam..ni po noci ne spavam kako treba jer mi je mucno..slabo jedem jer mi se zeludac dize vec na pomisao neke hrane..tako da mi je tesko naci uopce sto mi pase.. Dal je koja od vas bila u ovakvoj situaciji? Neki savjet za lakse podnosenje mozdaaa...?
Sortiraj odgovore
Najstariji