ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    12. Srpanj 2019. 10:44

Angie čestitam od 💗! Vjerujem da su cure oduševljene.. Sjećam se sebe i sestre kad nam je mama obznanila da ćemo dobiti bracu.. Bile smo baš sretne. Uživajte draga! Živio burek🤣
    AnnA na ako nisi javi se giniću telefonom ako možeš. I sama sam imala smeđarenje, negdje u 7tt i zvala sam ginića, pa mi je ipak rekao da dođem. Pojačao mi je duphastone i bilo je sve ok. Neka žilica negdje je bila pukla. Žene znaju imati i hematom. Nadam se da će sve biti u najboljem redu. 

annika
    12. Srpanj 2019. 10:56

pozdrav svima
    teško vas je za popratiti. zapamtila sam da je Red Fox u bolnici- drži se, i ja sam se iskreno šokirala kad sam pročitala za listeriju
    Angie čestitam na dječaku
    mislilm da je Anaa napisala da ima smeđi iscjedak- ako nemaš nikakvu terapiju do sada i ako nisi imala smeđi iscjedak javi se dr-u obvezno

[iimg]

annika
    12. Srpanj 2019. 10:58

Ajmo sada malo o meni muka mi je i dalje, hoće li prestati ikada...obavila danas depilaciju kod kozmetičarke- pred pregled u utorak i pred more. sad već čekam pregled s nestrpljenjem

[iimg]

samojed
    12. Srpanj 2019. 11:12

Angie cestitam i prelijepa slikica
    Annika na koju depilaciju si isla ja sam prosle godine isla na brazilku i od tad sam rekla vise nikad u zivotu da mi neko cupa dlake bolilo je ko sam vrag

Aristea
    12. Srpanj 2019. 11:16

#Angie# čestitam na dečkiću 💙💙💙 
    Joj ja se nadam da ću saznati spol u pon na velikom uzv u 20 tjednu...baš sam sad postala znatiželjna..nije mi bitno kojeg je spola samo da je živa i zdrava bebica.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Lala27
    12. Srpanj 2019. 11:24

Angie Čestitam, baš lijepo što će seke dobiti baticu 😄😄 Uživaj u tome, bogata si žena 😄

Moj pregled je u ponedeljak, biću 16+5 tada, pa možda i mi saznamo. Na prošlom pregledu sam mislila ko će čekati mjesec dana do sledećeg, ali stvarno je brzo prošlo i kao da sam manje opterećena kad ne idem često na pregled. Jeste da bih voljela gledati bebu svaki dan, ali ovaj put nisam toliko ni mislila na pregled, bila sam na dnu tablice, a eto me sad na vrhu 😀 

MaRe
    12. Srpanj 2019. 11:47

Angie čestitke na dečkiću :D 
    i na bureku hahaha Meni je pekara mal daleko da šećem po suncu al ubila bi za burek i hrenovku u pecivu...neki dan sam je čak sanjala hahahaha Jedva čekam tu selidbu da ak ništa drugo mogu dragog maltretirat da mi donosi hranu 

Grizli
    12. Srpanj 2019. 12:00

Ja bogami ne mogu docekat pregled u ponedjeljak. Jos imam tek predvecer u 18h ko ce docekat! 😳
    Mare tako i ja sanjala da jedem hot dog! Uzas! A ne mogu to jest zbog peciva, a ni hrenovke nisu bas pametna opcija. A ovaj burek sto se spominje 😬 izjela bi ga samo tako, al nista do daljnjega. Recite ki dal vas je sad na pregledima gin slala opet vaditi krv ili ne? Mislim na onu krvnu sliku tipa glukoza, zeljezo isl.? 

ivikii
    12. Srpanj 2019. 12:25

Zenicee, ima li koja iskustva sa ovim? 🙈

samojed
    12. Srpanj 2019. 12:35

Curke nedavno sam pisala ali mi niko.nije odg radila sam nalaze i imam zvjezdicu na glukozi tacnije ispod normale je kako vidim ko god ima kakvih problema sa glukozom povisena je a kod mene snizena ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.