Sad smo sve zabrinute jer mislim da nas se ni ne testira na to osim na zahtjev. Šaljem svima dobre vibracije, nemojte toliko brinuti, i Red fox je sama rekla da su joj u bolnici rekli da je to vrlo rijetko. Ima stvarno svega, teških trudnoća i problema, ali ajmo namjerno tjerati pozitivu u grupi. U mislima sam s curama koje moraju ležati, posebno u bolnici. Vaša će sreća biti golema kad se bebice rode.
Tinchi pa ocekivala sam veci stomak ali opet mi je bolje da nije velik jer ga ja jos prakticki nemam a u 12 tjednu sam..moji su mi rekli da su u tom tjednu vec debelo imali trbuh pa sam tuzna da kako ja jedina nemam😂😂
Sve u svemu imas divan trbuscic i zelim ti mirnu i sretnu trudnocu:)) 😇😇
Angie, baš si me sad nasmijala. Jedva čekam da čujem sutra kolika je tvoja beba jer je meni doktorica 3 puta malog nazvala "kapitalac" pa se već spremam da će imati 5 kila. A ja si mislim kak mi je trbuh velik, ja sam baš i u prvoj trudnoći imala mali trbuh, čak i pred porod.
Tak je Tinchi, sanse da imate to ko i ja su minimalne. Samo bolje izbjegavajte zivotinjske proizvode koji nisu toplinski obradeni. A da li se radi privatno nemam pojma. Ja sam istrazivala i nasla sam da zavod za javno zdravstvo radi, to sam normalno preko uputnice radila. Inace se to bas ne radi ako nema nekih indikacija jer je tolki rijetko. Bas sam nasla neku studiju di pise da samo 1% zena u cijeloj populaciji ima pozitivan nalaz (mislim da je americka studija bila).
Tinchi sad me strah..ak je tvoj beban kapitalac, kaj bude moj?? 😂😂
Salu na stranu, bitno da su bebaci dobro i da napreduju, naprave oni sebi mjesta imali mi mali ili veliki trbuh. Al evo da vidite moj....🙈
Hvala svima na podrsci 😊 i nemojte se plasiti. Samo ako cujete za slucaj da se nekome neobjasnjivo desilo kao i meni, bez da se nasao uzrok, savjetujte mu tu pretragu.
Prekrasni trbusi 😍 kad se sjetim kad smo tek pocele pisati, nije bilo ni naznaka trbuha 😊 ja mislim da bum sad i smrsavila na bolnickoj hrani 😂 a posto sam u zaraznoj zabranjeno je donosenje hrane 😂 bar se ne budem zdebljala ak nis drugo i imam vremena za citanje 😊
Angie, ja sam s takvim išla rodit prvi put 😂😂😂
Kod tebe nema dileme da li si trudna. Evo, slike su samo dokaz da je i jedno i drugo normalno i moguće.
Cure, želim vam mirnu noć i čujemo se ujutro!
Laku noc cure, drzte mi palceve sutra rano ujutro. Javim cim obavim 😘
Cure sretno sutra svima na pregledima i onima koji dolaze. Daj Bože lijepih vijesti i slatkih sličica i trbuscica...mislite pozitivno... Mene je isto uplašilo na tren ali to je mala rijetkost da se dogodi..mislim da je sve bilo puno jednostavnije nekad nego danas. Danas članci na internetu svaki dan pobijaju onog predhodnog. Te smiješ ovo, pa sutra ne smiješ i tako u krug. Što manje čitati i proučavati bit će bolje i bit ćemo mirnije...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji