Goga primi moje saučešće! Budi jaka, najjača ikad jer sad imaš za koga! Nedaj se....♥️
Iva moja frendica je baš dosta otvorila u 23 tjednu i onda do kraja je bila u Petrovoj, prelezala i toliko se od infuzija zatvorila čvrsto da je prešla i termin i rodio se mališa živ i zdrav!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Goggamoja sucut, drzi se.
Iva probaj se opustiti i miruj sto vise, bit te sve ok. Naoruzaj se knjigama, serijama i ne mrdaj.
Omertagleda se od sonde, to je najuzi dio ultrazvuka. Prema tome bi ja rekla da je kod tebe decko.
Inace, ja isto nemam bas lijepe vijesti. Potvrdena mi je listeria i najvjerojatnije nam je znog toga prosli put umrla beba. Na srecu saznali smo na vrijeme pa sam sad u bolnicu. Primam antibiotike u venu cetiri puta na dan.
Red Fox drzim se !!! Bit će sve u redu! Hvala Bogu da su otkrili na vrijeme :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Red fox ae pa kako tek sad otkrili? S kojim nalazom to nadju? Jel na tu bestiju sve nas testiraju ili? Jesi imala kakve simptome? Nadam se da ces brzo to rijesiti i da ce poslije sve biti savršeno u redu!
Ajme Goga jako mi je žao. Misli su mi uz tebe i bebicu,čuvajte se.
Red fox pa kako su ti to ustanovili!? Sad me panika uhvatila...
Evo me. Od mene, srećom, dobre vijesti. Sve je ok. Beba je tjedan dana veća po mjerama. Dobila sam ukupno 3 kg pa me pitala što jedem. A stvarno ne pretjerujem ni u čemu, ali sam spomenula da navečer jedem lubenicu pa je rekla da je to sami šećer i da navečer trebam jesti proteine, a voće preko dana. A maštam o lubenici kad dođem doma, a ne o jogurtu
Slikicu ovaj put nismo dobili. Sljedeći pregled 8.8.
Red fox, baš mi je žao, drži se, bolje da ste pod kontrolom!
Pretraga se radi izolacijom iz brisa, al ne moze se otkriti uobicajenim brisevima jer treba posebam nacin uzgoja. Ne radi se inace jer je to jako jako rijetko. Simptoma najcesce nema, kod mene se ispoljilo kao smrt bebe u prosloj trudnoci. Nazalost, tako se najcesce otkrije. Ja sam jos dobro prosla, cula sam za slucaj u kojem je zena zbog toga izgubila cetiri bebe. Tu u bolnici kazu isto da je to iznimno rijetko. Ja sam valjda jedini slucaj u zadnjih par godina.
Jedino vam savjetujem da izbjegavate sve sireve i mlijecne proizvode, osim jogurta, trajnog mlijeka i mlijecnih namaza. I izbjegavajte suhomesnate proizvode i kobasice. Od narezaka samo obarene proizvode ili one koje kuhaju. I dobro perite voce, povrce i salatu.
Jaivanpaozbiljno?? Problem je sta ja eto neznam nikog sa tom situacijom i bas me pogodilo jer svi oko mene imaju crne misli eto osim vas ovdje cura i decka mi, pa mi je sve to valjda jos zbog tog uzasno palo…
Jer svi govore kao to je kraj svega jedva da ces i na wc moc bla bla bla blaaaaaaa😡😡😡😡🤯🤯🤯
Pa da, nemam te kaj lagati. Bog zna zakaj se otvorila...ma joj ne slušaj druge. Moja frendica je samo ležala ni amo ni tamo i eto rodila pred 2 tjedna ....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Uh Red fox bas mi je zao. Al dobro da se otkrilo na vrijeme i da sad ces se izlijeciti. Da za listeriju su najopasniji domaci proizvodi zapravo. Mlijecni proizvodi moraju obavezno biti pasterizirani, a sve sto je kuhano i termicki obradjeno je zapravo sigurno od toga. Al nisam nikad mislila da to mozemo bas tako lako pokupiti. Jel znas mozda od cega si to mogla dobiti i kada. To je strasno. Bas si me uplasila iako i inace ne jedem nista nepasterizirano od mlijeka, niti sirovo meso, al bog mi jela sam prsut, kobase i slaninu od opg-ova raznih prije trudnoce i sad me bas prestrasila ta tvoja vijest.
E da, rekla mi je da je posteljica naprijed. I da pazim na kile da ne bih dobila tlak pred kraj. Sad sam našla staru trudničku knjižicu i vidim da sam u ovim tjednima bila dobila već 6 kg.
Sortiraj odgovore
Najstariji