ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Srpanj 2019. 20:28

Grizli kolko se sjecam nisam bila bolesna vec godinama. Pise negdje da mogu biti simptomi slicni gripi. Mozda sam i imala al sam ja inace tolerantna na bol i takva stanja pa sam mozda sve pripisala umoru.

• Stelle123
    11. Srpanj 2019. 20:33

Red Fox to je stvarno rijetko, u kojem si dijelu RH? A u kojem si tjednu prosli put izgubila bebu?

url=https://lilypie.com]

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 20:37

Redfox sad si i mene splasila...ne jedem svjeze sireve al volim si pojest suhi domaci sir...mada ga sad u trudnoci ne konzumiram kao inace. 
    Ja nocas sigurno necu spavat...em pregled ujutro, em ste me tak zdrmale s tim vijestima svim danas...pricam mm-u danasnja dogadjanja sva potresena, kao da se meni sve to desava. Nezz jesu to hormoni al sve vase vijesti primam k srcu da je to strasno.

Omerta
    11. Srpanj 2019. 20:39

Ajme RedFox  pa od kad to onda imas?? Mene frka tih bolestina, vec sam rekla dragom ako nesto priprema za oboje da dobro opere, recimo povrce, ja pak ribam... inace veganka sam, tako da ovo ostalo riskanto ne jedem.
    Jel to kad jednom dobijes, ostaje u organizmu dok ne otkrijes i izljecis, a ne moras ni imati simptome?? 

U kojem tjednu si ti izgubila bebicu? Pise da to obicno bude u trecem tromjesecju, prestrasno...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Red Fox
    11. Srpanj 2019. 20:47

Ja sam izgubila bebu u 36.tjednu trudnoce. Mozes ju nositi u organizmu al ne radi nikakve probleme osim u trudnoci ili kos npr.imunodeficijencije. ko zna di sam pobrala, s obzirom da sam na faksu dosta isla na teren i radila s kravama mozda od tad jos vucem infekciju. Tesko je to sad otkriti.u zagrebu sam inace.

Grizli
    11. Srpanj 2019. 20:49

Ajme meni! Strasno! Da lako moguce da si negdje na terenu pokupila ko veterinarka. Bas mislim da bi doktori neka zanimanja morali slat na neke pretrage odmah u pocetku trudnoce jer ti si u vecoj opasnosti sa svojim poslom npr od neke cure koja radi u uredu. Uh drzim fige da to sve sad ode van i da bebica bude dobro. Al dobrano si me uplasila. 

Omerta
    11. Srpanj 2019. 20:59

Uzas!!!Nemam rijeci... drzim fige da se rijesis toga i da ovaj put bude sve ok.
    Jel se ta pretraga inace moze obaviti privatno negdje (vadjenje krvi, bris)?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 20:59
    Slikica za Eleonore, pitala je da li mi se vidi trbuh
    Slikica za Eleonore, pitala je da li mi se vidi trbuh
    11. Srpanj 2019. 21:00

Red Fox

Ja sam izgubila bebu u 36.tjednu trudnoce. Mozes ju nositi u organizmu al ne radi nikakve probleme osim u trudnoci ili kos npr.imunodeficijencije. ko zna di sam pobrala, s obzirom da sam na faksu dosta isla na teren i radila s kravama mozda od tad jos vucem infekciju. Tesko je to sad otkriti.u zagrebu sam inace.

Ajme prestrasno!! Ali vjeruj da ce sve biti u najboljem redu..u sigurnim ste rukama ti i bebolino.Vidjet ces da ces na kraju rodit zivu i zdravu bebu😊😇
    Drzi see :))

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 21:02

Tinchi sestro...izgledas ko ja kad se prejedem dok nisam trudna 🙈
    Jebte ja ko da sam pred porod naspram tebe 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.