ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 17:00

Eleonore, ja sam na Viktorovcu, a ti? Imam 35. Angie nam je isto iz Siska, ali ona živi u Velikoj Gorici već godinama. 

11. Srpanj 2019. 17:18

Oho..super :)
    Ja sam na Tomicevom putu :)

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 17:31

Eleonore i Tinchi...a nista onda, kad dodjem u sk opet na vise dana moramo neki babinjak napravit 😂
    Iva svi mi dramimo oko najmanjeg boluckanja jer je to strah za bebu, nista neobicno i normalno je da se brines samo probaj izbjec nerviranje kolko god je to moguce...vidjet ces i sama sto smo mi mame sposobne napravit za svoju djecu 😉
    Cure da vas sve pitam...jel koju bole prepone? Taman Mg poceo djelovat i nema vise tako jakih grceva u nogama al eto sad novih tegoba 😔
    Prepone me ubijaju, ujutro ne tolko al kako dan odmice sve jace boli. Neki dan sam osjetila to neko zatezanje dolje i otad je sve jace, bez obzira jel ja lezala, hodala...bas me napinju.

11. Srpanj 2019. 17:48

Angie1205

Eleonore i Tinchi…a nista onda, kad dodjem u sk opet na vise dana moramo neki babinjak napravit 😂
    Ivasvi mi dramimo oko najmanjeg boluckanja jer je to strah za bebu, nista neobicno i normalno je da se brines samo probaj izbjec nerviranje kolko god je to moguce…vidjet ces i sama sto smo mi mame sposobne napravit za svoju djecu 😉
    Cure da vas sve pitam…jel koju bole prepone? Taman Mg poceo djelovat i nema vise tako jakih grceva u nogama al eto sad novih tegoba 😔
    Prepone me ubijaju, ujutro ne tolko al kako dan odmice sve jace boli. Neki dan sam osjetila to neko zatezanje dolje i otad je sve jace, bez obzira jel ja lezala, hodala…bas me napinju.

Dapace..bilo bi super😂😂

TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 18:03

Može druženje kad dođeš drugi put, Angie.
    Iva, naravno da ti nije drago što je ovako ispalo, sve si mi želimo urednu trudnoću bez komplikacija, da možemo letjeti i biti skroz aktivne, ali ne ide sve uvijek po planu. Glavno da je s bebom sve ok, izgurat ćeš ti to. Sigurno si se sad već malo smirila.
    Ja evo čekam pregled, baš sam nervoznaaaa.

11. Srpanj 2019. 18:37

TinchiSk

Može druženje kad dođeš drugi put, Angie.Iva, naravno da ti nije drago što je ovako ispalo, sve si mi želimo urednu trudnoću bez komplikacija, da možemo letjeti i biti skroz aktivne, ali ne ide sve uvijek po planu. Glavno da je s bebom sve ok, izgurat ćeš ti to. Sigurno si se sad već malo smirila.
    Ja evo čekam pregled, baš sam nervoznaaaa.

Daj da te usput pitam dali se tebi vec dosta vidi trbuh?

Red Fox
    11. Srpanj 2019. 18:46

Gogga moja sucut, drzi se.
    Iva probaj se opustiti i miruj sto vise, bit te sve ok. Naoruzaj se knjigama, serijama i ne mrdaj.
    Omerta gleda se od sonde, to je najuzi dio ultrazvuka. Prema tome bi ja rekla da je kod tebe decko.
    Inace, ja isto nemam bas lijepe vijesti. Potvrdena mi je listeria i najvjerojatnije nam je znog toga prosli put umrla beba. Na srecu saznali smo na vrijeme pa sam sad u bolnicu. Primam antibiotike u venu cetiri puta na dan.

Red Fox
    11. Srpanj 2019. 18:48

Eleonoré

Bok trudnice..zanima me dali je neka bila u Petrovoj na kobiniranom? Ultrazvuk?
    Meni su rekli da ce nalazi stici na moj email od krvi iduci dan..medutim ne dolazi! Poslala sam email koji sam nasla na stranici Petrova bolnica da bi dobila odgovor Vinogradske?? Meni nista nije jasno.Zna li neko TOCAN email Petrove?? Nema mi nalaza..brinem se😨😨😨

Meni su rekli da ce doci kroz 10 dana. I dosao je iduci dan. Mozda nisu stigli sve obraditi pa ce ti mozda doci  za koji dan.

11. Srpanj 2019. 18:52

Red Fox

Eleonoré

Bok trudnice..zanima me dali je neka bila u Petrovoj na kobiniranom? Ultrazvuk?
    Meni su rekli da ce nalazi stici na moj email od krvi iduci dan..medutim ne dolazi! Poslala sam email koji sam nasla na stranici Petrova bolnica da bi dobila odgovor Vinogradske?? Meni nista nije jasno.Zna li neko TOCAN email Petrove?? Nema mi nalaza..brinem se😨😨😨

Meni su rekli da ce doci kroz 10 dana. I dosao je iduci dan. Mozda nisu stigli sve obraditi pa ce ti mozda doci za koji dan.

Aha..pa hvala ti😊

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 18:56

Redfox sto reci osim drz nam se i ti...pazi i mazi busu 🥰
    Tinchi obavezno javi kak je proslo...mene isto ceka sutra i HB da idem rano, odmah u pola 8 da ne brojim minute jos i sutra 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.