Eleonoreja sam bila na Merkuru radila probir i nalaze uzv-a dobila odmah isprintane a za nalaze krvi su me pitali hocu na mail al nisam htjela, ja sam pokupila osobno par dana kasnije. Vjerujem da slicno rade u Petrovoj pa ak su mozda pobrkali nesto mozda su naznacili da ces sama doc po to. Ak ti nije daleko bolje da sama odes po njih. Sretno
Ja sam u Sisku..nije da bas mogu putovat iako nije to uopce tako daleko.Probat cu ih nazvati ili nesto la ako bas nejde morat cu po njih.Jako su neodgovorni😑
Nanax, čestitam na super pregledu. 50 minuta, wow!
Eleonore, i ja sam iz Siska
nana, cestitam na uspjesnom i temeljitom pregledu! Jel to bilo za kombinirani? Uzivaj u brckanju!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme siscanki ko u prici 🥰
Ja se evo potrgala oko rucka i ciscenja, bas sam budala 🙈
Mm i njegov ujo otisli na viksi kositi, starija otisla s njima a ja ozezi po ribanju i nakuhavanju...mala zasjela na kauc i samo me zaobilazi kako ja cistim okolo 🙄
Sad kad sam taman zasjela evo javljaju da dolaze....ima da kad se najedu da me ne diraju naredna dva sata 👿
Iva nemoj tak razmisljati, sigurno nisi jedina koja mora mirovati. U 1.tr.imala sam hematom bas veliki, skoro 5 mj prelezala, do wc-a i nazad, u 2.tr. sam imala tako nizak tlak da sam svako malo padala u nesvijest. Izadjem prosetat, dodjem do ugla zgrade i puf, skljokam se....tako da sam vecinu i te trudnoce bila doma...al to se sve izdrzi radi nasih malih mrvica 🥰drz se i samo hrabro!
Nanax, čestitam na super pregledu. 50 minuta, wow!
Eleonore, i ja sam iz Siska
Ma da?? Super..gdje si tocno?😊😊
Koliko ti je godina?
nana, cestitam na uspjesnom i temeljitom pregledu! Jel to bilo za kombinirani? Uzivaj u brckanju!
Hvala svima!
Imam osjecaj kao da svi doktori malo detaljnije paze jer su blizanci, ne znam... prva mi je trudnoca.
Gledala im je sve mjehur, zeludac, kraljeznicu, srce, ruke,noge,nosnu kost, nuhalni nabor, ma sve bas. Prvo jedno bebu, pa drugu, detaljno. Cak je sestra u trudnickoj ambulanti rekla covjece koliko traje taj ultrazvuk kad sam dosla na pregled😂
Ja sam odmah rekla da ne zelim na nikakve testove ici, tako da smo sve predali u Bozje ruke i evo danas gaze doktorica na uzv to ce bit prave zdrave bebe. Srce mi ko kuća!
Goga moja sucut. Nije ti bas nesto ova godina krenila, nadam se da ce preokreniti i biti bolje. Mora
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji