ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Srpanj 2019. 13:37

Gogaa-V moja iskrena sućut
    Iva, ne boj se ništa i samo slušaj dr. Lagana šetnja i to je to. Ja sam u prošloj trudnoći otvorila dva prsta u 7 mjeecu i rodila ravno na termin

[iimg]

MaRe
    11. Srpanj 2019. 13:43

Goga iskrena sućut :(

Omerta
    11. Srpanj 2019. 13:53

Iva, zao mi je za lose vijesti, razumijem da si u soku, no sad ti jedino ostaje poslusati dr. Sva sreca pa je bebica ok i drzim fige da tako i ostane, a ovo se rijesi. Mislis li da je ureaplazma krivac za novonastalu situaciju?

Goga, strasno, moje iskreno saucesce.. ne znam sto drugo da kazem osim drzi se! 

Maj4, krasni paketici  eto, registrirala se i ja na par stranica.

aarauch, cestitam na uspjesnom pregledu! Lako za sliku, bitno da je sve uredu i da bebac napreduje! 
    I nama je to bilo cudesno iskustvo kad smo u prvoj trudnoci prvi puta culi otkucaje! 

Ja malo kasnim sa izvjestajem, ali ukratko, sve je sasvim uredu, bebica je lijepo porasla u ova dva tjedna, mjere su opet tocno po zm, 9+2, veliki smo 2.48cm. Mali "gummy bear" se vec migolji vidjeli smo rukice, noge, kicmicu, sve.. uzv nema zvuk, ali smo vidjeli da 💓 lijepo treperi. Decko je cak i posnimio koju minutu. U svakom slucaju veliko olaksanje, a sad odbrojavanje do uzv-a za  kombinirani probir. To jos ne znam tocan datum, ali negdje prvi tjedan u 8mjesecu.

Evo i slikice.. 😍 Ne znam da li se ovdje bolje vidi za ramzija? Iako stvarno ne znam kako gledati ovo, da li je zrcalno, naopacke?? Po slovima i kako je isprintano bi ovako trebalo biti, samo me zbunjuje zasto je ovaj crni polukrug na sredini samo meni dolje na slici, a svima vama gore?
    Evo i slikice.. 😍 Ne znam da li se ovdje bolje vidi za ramzija? Iako stvarno ne znam kako gledati ovo, da li je zrcalno, naopacke?? Po slovima i kako je isprintano bi ovako trebalo biti, samo me zbunjuje zasto je ovaj crni polukrug na sredini samo meni dolje na slici, a svima vama gore?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

DeeSB
    11. Srpanj 2019. 14:00

Gogaa moje iskreno saucesce! 😢

L 💛

11. Srpanj 2019. 14:15

Goga, jako mi je zao. Iskrena sucut tebi i obitelji... :(

TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 14:17

Ajme, Gogaa, baš mi je žao. Meni je sutra godinu dana kako sam izgubila mamu i sva sam jadna od toga, tako da plačem i zbog tebe i zbog sebe. Jako mi je žao, još u trudnoći da ti se tako nešto dogodilo, a imaš i onaj CIN za brinuti. Uh, napravi onako kako misliš da je najbolje, razumljivo je i ako nisi sad sposobna za dugi put. Drži nam se, moje saučešće.
    Uh, koji dan! 
    Omerta, tebi čestitke na dobrom pregledu. Trebaju nam sad dobre vijesti!

11. Srpanj 2019. 14:19

Gogaa_V

Joj cure meni javili da mi je umro tata. Ne znam šta ću sa sobom, trebala bi poci na put i sahranu ne znam hocu li moći izdrzati dug put i podnjeti sahranu. Najgori dan u životu

Goga...moje saucesce! Jako,jako mi je zao.Drzi se molim te i pazi na sebe i bebaca u stomaku😯

11. Srpanj 2019. 14:19

Mi smo gotovi s pregledom, UZV trajao 50 min u bolnici. Toliko me ni privatno kad odem ne pregleda. Diiivna, ma predivna doktorica u Vinogradskoj.
    Bebaci su odlicno, ja isto, sve je kako treba biti.
    Pitala sam dokt. Za kupanje i kaze da je preporucljivo sto vise plivati tako da sam jako sretna i zbog toga jer cu cijeli go provesti kuci na moru.

Moja dva sunca najdražaa
    Moja dva sunca najdražaa
    11. Srpanj 2019. 14:24

Bok trudnice..zanima me dali je neka bila u Petrovoj na kobiniranom? Ultrazvuk?
    Meni su rekli da ce nalazi stici na moj email od krvi iduci dan..medutim ne dolazi! Poslala sam email koji sam nasla na stranici Petrova bolnica da bi dobila odgovor Vinogradske?? Meni nista nije jasno.Zna li neko TOCAN email Petrove?? Nema mi nalaza..brinem se😨😨😨

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 14:30

Eleonore ja sam bila na Merkuru radila probir i nalaze uzv-a dobila odmah isprintane a za nalaze krvi su me pitali hocu na mail al nisam htjela, ja sam pokupila osobno par dana kasnije. Vjerujem da slicno rade u Petrovoj pa ak su mozda pobrkali nesto mozda su naznacili da ces sama doc po to. Ak ti nije daleko bolje da sama odes po njih.  Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.