ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    07. Srpanj 2019. 09:12

Jutro cure,tek sam se sad probudila razlog sto sam nocas plakala upravo zbog tih razloga o kojima pisete. Ne mogu vjerovat da vam je to jutros tema. Da,dobIla sam negativnu kritiku na trudnocu jucer. Naravno ne od svoje strane vec muzeve. Zaova!!!
    I naravno ne zbog male razlike izmedju djece vec zbog eura. Zasto nisam jos sacekala pa da nastavim sad raditi da si ostvarim neka primanja (eure) pa onda,ne d da zivim na muzevim ledjima (eurima) itd. Mislim te izjave su za smijeh ali opet zabole covjeka kad mu euro nije prvi na mjestu vec obitelj. Iz pocetka mi je bila smijesna jer znam svoj cilj,al ga je ponavljala dva tri puta uz cudjenje,pa mi je cijela ta prica izgubila smisao s njom.

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 09:16

Lorija tebi isto trece ili? Ja vam nekako ne marim za komentare.srecom nije bilo negativnih. Meni je ovoptva trudnoca da sam zaposlena i to mi je divno da imam financijsku sigurnost.prve dvije bez posla, honorarac pa juri nazad cim rodis i tak...strrsno prilicno...od onda smo i kucu dobili i posao sam dobila tako da sam potpuno mirna. I uvijek mogu prec na majku odgojiteljicu heheheh

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    07. Srpanj 2019. 09:23

Jutro curke! Ja odgulila jutros do 8, a vec u 8.30 mi dosao necak koji jedva ceka da krenemo u akciju, a ja ko krepana macka. Al dobro pametne stvari je pozelio pa necu se buniti.
    Sta se ljudi tice nerviraju me jako sa komentarima... Mi smo se dugo borili za trudnocu, a 95% ljudi pojma nije imalo ni iz obitelji i svaki put je bilo sta se ceka, sta ste tako sebicni, sta ganjas karijeru (meni, koja ne znam sto bi od karjere trebala naganjat u vlastitoj firmi jer pozicija iznad mene ne postoji), pa da nam je samo do putovanja... Bla bla bla... Onda kad su neki culi da sam trudna joooj napokon, dakle ipak ste dosli pameti... Bla bla bla... I neki dan izjava stoljeca e super kad cete drugo odmah ili cete cekat? Hhhaaalllloooo trudna sa niti 3 mj ti me pitas kad ce drugo jer kao glupo je imat samo jedno. Ili jos boljinkomentar jedno ko nijedno sta sam cula od sestrine svekrve, pa sam ju poslala u k. Daj boze da se ovo rodi, a za drugo me ne pitaj iako bi voljela cak i troje imati al kako prolaziti ivf sa klincima to ne znam. A kuma ima troje pa joj bilo kad je roduila prvi, kad ce drugo kad je rodila drugo e super to je prava obitelj, e a kad je objavila da cekaju trece... Pa sta je ona normalna sta ce joj tolika djeca! Ljudi nikad sretni i lupetaju gluposti.

• Tonkica1
    07. Srpanj 2019. 09:39

Joj cure kad citam ove vase komemtare mogu samo reci da sam sretna sto imam obitelj kakvu imam koja prihvaca i ne sudi. Jedina koja odskace je moja sogorica, ali ona je generalno zlocesta i sebicna osoba. Ionako s njom minimalno pricam cak i kad smo na nekakvim zajednickim druzenjima. Evo bas danas idem vidjeti familiju prvi put nakon sto smo svima obznanili. Znam da ce svi komentari biti pozitivni. Osim mozda od nje, ali nju ignoriram 🤣
    Imate pravo nekome odbrusiti kada vam tako negativno komentira!!

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 10:11

Meni opet danas smede mrlji 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

TinchiSk
    07. Srpanj 2019. 10:31

Točkice, to hoće tako par dana trajati, valjda dok to sve izađe. Ne bih puno brinula na tvom mjestu. I meni je bilo u 3 navrata smeđarenje pa je sve prošlo ok.
    A što se komentara okoline tiče, živcira me kad se netko miješa gdje mu nije mjesto, posebno ako ne zna sve okolnosti. Naučimo s godinama da ima baš zločestih ljudi, ali stvarno treba što manje mariti za njihovo mišljenje. 
    Mislim da je idealno imati troje djece, kome to dopuštaju uvjeti i prilike. Uvijek mi je to lijepo za vidjeti i čuti. Sviđaju mi se velike obitelji i njihova povezanost.
    Naravno da netko ima samo jedno jer više nije mogao, htio ili nešto treće. Opet super. 
    Probajte se isključiti od loših komentara, neće vas oni ni hraniti ni oblačiti, a ni vaše bebe, tako da nisu bitni.
    Kod nekih je to zavist, ljubomora, vlastita nesreća... pa ne znaju uživati u tuđoj sreći. Bolje i to nego da glumataju, ovako znate na čemu ste.
    Samo mazite svoje bušonje, uživajte u pokretima bebe i neka nam je svima sretno 😊

lorija
    07. Srpanj 2019. 10:55

Tockica drugo je dijete. Poanta je da se ima love za normalan zivot al netko hoce jos i jos i ne shvaca da meni nije do toga pretjerano stalo kao njoj. Mislim o cem pricamo vidim da svi imaju "problema" upravo s njom, 'sestrom njegovom'. Jel to zenska zavist ili nesto drugo ne znam odg.
    Tinchi lijepo si to rekla sve,tako i je na kraju. Samo covjeka zaboli to a iz postovanja moras trpiti i sutjeti jer ce uvijek bit tu negdje u obitelji. 

mrgud_zg
    07. Srpanj 2019. 11:10

Drage zene. Ja se moram pozalit da mi je nocas bila najgora noc otkad sam trudna. Mislim da mi se nakupilo, vrucina, pa ovaj tj posao, svaki dan sam doslovno jos nesto imala popodne, nisam se odmorila uopce odkad sam se vratila s go, boli me glava vec 3 dana. Mm sam jadnom cijelu noc maltretirala, te otvori prozor, te upali klimu. Al reko je da mi je ovo prvi ispad odkad sam trudna pa mi sve tolerira 😂
    Trebali danas do ikee il u shoping, treba mi sto stvari, al odlucila sam ostat napokon cijeli dan doma. Bas mi treba sjest na terasu i popit u miru i tisini kavu 😁. Cak necu ni kuhat, dogovorili smo se narucit pizzu. Nadoknadit cu zaostale kucanske stvari koje cekaju vec danima al ostajem si doma 😌
    Sto se tice komentara okoline, ja se stvarno ne mogu pozalit, apsoluno su svi super reagirali. Nas su vise prije maltretirali kad ce svadba jer smo bas dugo bili skupa a trk se prosle god odlucili ozenit. A od familije sam do svoje 33 godine probrala ko je normalan i imam neke sestricne s kojima sam se razisla al ne zalim za tim, to je zivot. Ovi s kojima smo si dobri i druzimo se su stvarno svi super podrska 😁 
    Grizli vjerojatno znas i sama, al nikad ne znas kaj ti zivot nosi, postoji realna sansa da drugi put ostanes spontano trudna 😉. Ja sam prije radila u tim ivf krugovima i znam velik broj zena koje su drugo zacele prirodno 😉 al apsolutno razumijem da uopce ne razmisljas o tome jos

mala.le.90.
    07. Srpanj 2019. 11:10

Točkica37

Meni opet danas smede mrlji

Tockice koji si tjedan? Sto su ti onda rekli otkud smedjarenje? Meni se to desilo u 10.tt i prestalo nakon prve vaginalete. Sumnjali su na neku infekciju pa sam ja i briseve radila.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    07. Srpanj 2019. 11:14

Vidim da nas par ima sogorica specijalki😂 Pa ono razmišljaš si da bi te trebalo biti briga,al Ne mozes ostati imun. Ja osobno tako nebi (ne)reagirala neprijatelju a kamoli nekome u obitelji, ma što god mislila o toj osobi,na kraju krajeva to će biti dijete njenog brata. Uostalom zna što smo sve prošli na rodjenju prve pa i sad taj spontani,umjesto da bude sretna da nas je krenulo. Najlicemjernije u svemu mi je kad se rodi šta će slinit oko necaka/necakinje A nije htjela čut da će se roditi. Svakome na dušu. Nu mene u 10.tjednu,imam trbusinu za mazit🙈😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.