ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    07. Srpanj 2019. 12:32

Sva sreća pa nisam imala negativnih komentara na trudnoću inače ne znam što bih pošto sam ja od onih što sve prešute xD Jedino me nervira što sad svi ispituju kad se planiramo vjenčati...reko ne znamo ni kad a bome ni dali ćemo se vjenčati. Skupa smo 7 godina i taj list papira mi apsolutno ništa ne predstavlja. Mene je dns mučila nesanica al sam zato ranom zorom juhu skuhala hahah 

MaRe
    07. Srpanj 2019. 12:34

test

TinchiSk
    07. Srpanj 2019. 13:04

Mene opet muči tlak, valjda pred ovu najavljenu promjenu vremena. 87/50. Baš mi je sve teško, glava mi samo pada, oči mi se zatvaraju. Srećom, ne moram kuhati, idemo na roštilj. A kućanske poslove ostavljam za sljedeći tjedan, kad malo zahladi. Danas odmor koliko god je moguće, treba raditi 5 dana.

07. Srpanj 2019. 13:07

Ja sam se udala mlada, s 23 god, odmah nakon sto sam diplomirala, zaposlila se u struci i muz se slozio da necemo radit na bebi nego da ja steknem neko isustvo pa je kasnije lakse meni zbog posla i svega. 
    Njegov otac je stalno ispitivao za djecu, kad cemo, zasto cekamo, zar ne mozemo i slicne spike. Mene je to bas jako zivciralo i uvijek sam odgovarala onako kako je, al ne mozes to promijenit. Jer je njemu normalno da kad smo se vjencali, odmah treba radit djecu i ja stajat kuci.
    I evo nakon nesto manje od 2 god braka, dogodilo se slucajno.
    Sad stari cvjeta, sad sam mu najdraza.
    Ali generalno, ljudi bi znali pitati kao sto cekamo za djecu... to mi je bas zadiranje u intimu, kako nekog nije sram to pitati?! Jel vode racuna da neki ljudi uopce ne mogu imati djecu, imaju problema sa zacecem... ljudi bas znaju bit bezobrazni.
    Mene to nikad nije diralo previse, samo mi je toliko ruzno da neki mogu tako duboko zadirati u neciju intimu....

07. Srpanj 2019. 13:08

TinchiSk

Mene opet muči tlak, valjda pred ovu najavljenu promjenu vremena. 87/50. Baš mi je sve teško, glava mi samo pada, oči mi se zatvaraju. Srećom, ne moram kuhati, idemo na roštilj. A kućanske poslove ostavljam za sljedeći tjedan, kad malo zahladi. Danas odmor koliko god je moguće, treba raditi 5 dana.

Ajoj, drzi se i odmaraj. Nek kucanski cekaju, nece nikud pobjeci 😃

MaRe
    07. Srpanj 2019. 13:34

Ljudi ko ljudi,vječno nešto ispituju...Kad ces zavrsiti faks?Jel imas decka?Kad se mislite vjenčati?Imas 30godina nije li ti vrijeme za djecu? Pa kad dođu djeca opet neka druga pitanja i tako u krug 😁 Pogotovo u manjim mjestima gdje svako svakog zna pa svi imaju neki komentar. 
    U 10-om mjesecu je umro mamin ujak i naravno kako sam bila na sahrani vec su babe sto su me vidjele razglasile po selu kako sam trudna,a ja se bila samo udebljala hahaha Sad kad me opet vide će se pitati kako jos nisam rodila 😂😂

Grizli
    07. Srpanj 2019. 14:41

Ja sam jendom rpilikom bila uzasno neugodna prema svekru kad je nakon 102 zadirkivanja prvo uslijedilo pitanje dal se mi sexamo uopce pa dal znamo kako se djeca rade? Mi se pravili da ne cujemo, a svima vec bilo neugodno u prostoriji. A on nastavio navaljivat i izdere se na mene dobro kad vi kislite imat dijete? Tu sam pukla doslovno i odbrusila mu najbolje da nam demonstrirate kako se djeca rade i usput da vas pitam a kad vi mislite umrijet? Muk je nastao, pozelenio je od muke, al poslije vise bar nije bio tako dosadan. Ne znaju muzevi za nasu situaciju uopce niti smo imali potrebe ista rec, al nikad nisu ni pomislili da ne ide nego jednostavno da ne zelimo. I sad kad su saznali odusevili odusevili se, al ovaj sad ne prestaje napinjat kao necemo valjda putovat s djetetom, njega valjda cemo pitat, kao i za odgoj i ne znam sto ocekuje da je njegova zadnja, al malo se zaj jer ja nisam bas tolerantna na takve zatucane stavove. Sva sreca pa su daleko pa nece moc zabadat nos jer spalila bi na zivce da mi neko soli pamet. 

• valentina
    07. Srpanj 2019. 15:03

Strasno je to, stalno neka ocekivanja od ljudi kojima si okruzen. Bas kao sto kazete, jel imas decka, zast nemas, kad ces se udat, zast nemas djece, zast imas troje cetvero, premlada, prestara, zast se rastala, zasto nisi, sto ne nađes nekog, sto si nasla, bolje ti samoj..maa jooj, treba vremena i zivaca dok ne naucimo ne obazirat se na svakakve komentare. Pogotovo jos ako covjek zivi u manjoj sredini. Nikad se niko nije rodio da bi svakom ugodio.
    Najbitnije je da smo mi zadovoljne unutar sebe same, a za sve ostalo imamo dva uha😂

• valentina
    07. Srpanj 2019. 15:04

Grizli

Ja sam jendom rpilikom bila uzasno neugodna prema svekru kad je nakon 102 zadirkivanja prvo uslijedilo pitanje dal se mi sexamo uopce pa dal znamo kako se djeca rade? Mi se pravili da ne cujemo, a svima vec bilo neugodno u prostoriji. A on nastavio navaljivat i izdere se na mene dobro kad vi kislite imat dijete? Tu sam pukla doslovno i odbrusila mu najbolje da nam demonstrirate kako se djeca rade i usput da vas pitam a kad vi mislite umrijet? Muk je nastao, pozelenio je od muke, al poslije vise bar nije bio tako dosadan. Ne znaju muzevi za nasu situaciju uopce niti smo imali potrebe ista rec, al nikad nisu ni pomislili da ne ide nego jednostavno da ne zelimo. I sad kad su saznali odusevili odusevili se, al ovaj sad ne prestaje napinjat kao necemo valjda putovat s djetetom, njega valjda cemo pitat, kao i za odgoj i ne znam sto ocekuje da je njegova zadnja, al malo se zaj jer ja nisam bas tolerantna na takve zatucane stavove. Sva sreca pa su daleko pa nece moc zabadat nos jer spalila bi na zivce da mi neko soli pamet.

Svaka cast dobro si mu odgovorila💪😂bas sam se nasmijala😂

Aristea
    07. Srpanj 2019. 15:37

Katastrofa, ja sam prije spomenula da koja buduća svekrva se pravila mutava za zaruke i kao da je osmomartovski prsten jer za takve još nisam čula da postoje...pa kad sam bila trudna kakva mama kakva baka, čudila se kao puran glisti. Pa joj imena nisu odgovarala, pa inzistiranje da bude muško kao da se djeca rade po narudžbi...onda kako ćemo mi, sad kupnja kuće, pa kak ćemo sa bebom se snaći , premladi smo, ja 25  a on 27...ma želudac mi se okretao a sad me boli briga...nek je beba dobro i da se ja i moj Ivan volimo, poštujemo i gledamo u istom smjeru ..

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.