ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    07. Srpanj 2019. 07:04

Zakon, cure! To je samo dokaz da dolazi bebaaaaa. 
    Ja sam uspjela do pola 7 odspavati, sad kava i malo uživanja u samoći. 
    Dolazi nam opet osvježenje, izgleda da će ovaj put malo duže potrajati. 
    I sljedeći tjedan nas puno pregleda čeka. Baš se radujem. 

Angie1205
    07. Srpanj 2019. 07:08

Ja cekam to zahladjenje pa nikako, nocas sam losije spavala nego kad su bile vece temp 🥴
    Al to je vjerojatno do mene, noge me i dalje bole. Pijem mg svaku vecer i malo kao je bolje al pred jutro se ne bi namjestila, nikako! Iskreno jedva cekam doc doma. Lijepo mi tu kod mame al vec mi fali moj stan, kauc...moja pekara 😂😂

Lavica27
    07. Srpanj 2019. 07:23

Jutro ranoranioci! Ja sam prisilni jer me  kćer probudila u 5.20. I tako svaaaaaaki dan izmedju 5.30-6. Luda sam..nemogu vise...još smo same,tate nema ovaj vikend pa nisam njemu mogla reć da ustane🙈

07. Srpanj 2019. 07:31

Lavica27

Jutro ranoranioci! Ja sam prisilni jer me kćer probudila u 5.20. I tako svaaaaaaki dan izmedju 5.30-6. Luda sam..nemogu vise…još smo same,tate nema ovaj vikend pa nisam njemu mogla reć da ustane🙈

Jutro! Ista stvar, samo mene budi pas  ne znam što mu je zadnjih par dana, sve ranije me budi. 
    Ali dobro, sad planiram što ću fino doručkovati 

Angie1205
    07. Srpanj 2019. 07:37

Ajme cure, sad sam tak nekak blesavo sjela na terasu i poceskam se po busi kad ono bum 😳
    Ja mislila nekakav moj trzaj, al ono opet...i to se bas izvana vidi kak se trbuh pomakne 🥰
    Doslo mi da skocim mm-u krevet da osjeti al me strah pomaknut se da ne prestane hopsat bebac ❤️

lala3
    07. Srpanj 2019. 07:50

Lavica27

Jutro ranoranioci! Ja sam prisilni jer me kćer probudila u 5.20. I tako svaaaaaaki dan izmedju 5.30-6. Luda sam..nemogu vise…još smo same,tate nema ovaj vikend pa nisam njemu mogla reć da ustane🙈

Jutri drage, pa koliko godina ima tvoja kcer? Moji su oboje ranoranioci, pa kad odspavamo do pola 8 to je za mene bas odmor 🙈.. 
    Angie tebi je treca beba, ne znam ima li jos koja mama ovdje koja ceka trecu bebu, zaboravila sam 🙈🙈, nego kako okolina, odnosno ne bas blizi reaguju na tvoju trecu bebu?! Ja se cudim koliko me cudno gledaju... Jucer mi poznanica komentarise kako mi je djecak bas mali, kako smo trebali jos cekati... njemu su 2 god i 2 mj... ne znam odakle pravo da se to komentarise...

Angie1205
    07. Srpanj 2019. 07:56

Lala moje curke su razlika god i 8 mjeseci i ja sam i sama tad bila svjesna male razlike al kad beba br 2 prodje god dana sve je puuunooo lakse! Kaj se tice nase bebe br 3 i velike razlike sada ne brine me bas nista. Cure su skroz samostalne, sad ce obe bit skolarke i vec sad mi pomazu kolko znaju i mogu tako da mislim da ce ova beba svima biti centar svijeta. A kaj se tice komentara, ja sam ti ovak malo na prvu “zlocesta” kak bi neki rekli, al na svaki ruzan komentar ja ih poklopim pa ljudi koji me znaju kakva sam nit ne komentiraju 🤪
    Malo me razocarala sestra iskreno, otkako smo objavili trudnocu da me jednom nazvala i pitala kak sam i kaj ima novog. Nekad imam osjecaj da se radi o ljubomoru al jebga...mi smo sami odlucili da zelimo jos jednu bebu i to je samo nasa stvar. Bili ljudi ljubomorni, zacudjeni il nesto deseto...zaboli me. Ne opterecuj se zlim jezicima, ma ciji oni bili!

Lavica27
    07. Srpanj 2019. 08:25

lala3

Lavica27

Jutri drage, pa koliko godina ima tvoja kcer? Moji su oboje ranoranioci, pa kad odspavamo do pola 8 to je za mene bas odmor 🙈..
    Angie tebi je treca beba, ne znam ima li jos koja mama ovdje koja ceka trecu bebu, zaboravila sam 🙈🙈, nego kako okolina, odnosno ne bas blizi reaguju na tvoju trecu bebu?! Ja se cudim koliko me cudno gledaju… Jucer mi poznanica komentarise kako mi je djecak bas mali, kako smo trebali jos cekati… njemu su 2 god i 2 mj… ne znam odakle pravo da se to komentarise…

Lala, ko i tvoj sin, 2 godine i 2 mjeseca :) A ljudima nikako ugoditi. Mene smaraju već više od pola godine kad će drugo (A tipa tad sam imala taman spontani,budale.)
    Kad smo već kod svakakvih ljudi, jučer ja s malom u šetnji,u kolicima. I sretnem sestrične i baci komentar a šta se tako velika curica vozi u kolicima. Pa sam joj rekla da mi je nepoznata baba na cesti isto to dobacila pred pola godine pa sam je pitala jel ju ona za ruku hoce voditi? Pa se krenula branit ma ne nisam tako mislila,pa šta seres onda ako ne misliš,tlak mi odmah skoči. Eto npr trudna sam al jos ne govorim i htjeti će da ju nosim a nemogu,ima 13.5kila. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Angie,bas tuzno:( Ja imam isti slucaj sa sogoricom. Kad sam ostala trudna,poslala je na nasu grupu da cestita,od kad me vidjela od onda nije spomenula da sam trudna a kamoli nazvala da pita kako sam (A ležala sam doma 3tj zbog smedjarenju u pocetku). Ono osnovni bonton. Ne tražim te da hiperventiliras, al baš da se praviš da nisam trudna...

Angie1205
    07. Srpanj 2019. 08:29

Lavice pa bas to, ko da se prave da moja trudnoca ne postoji uopce...i ona i sogor! Mm, cure i ja...svi presretni, mama isto stalo “daj se pazi, daj se cuvaj...” a oni ni a ni be. 

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 08:33

Ja isto cekam trece. Decki su 8 i 6 i u rujnu oboje skolarci tako da sam potajno prizeljkivala ovo razdoblje da rodim...obojica u skoli,  mogu s bebom sve bez problema a i vjerujem da ce paziti bebu i bito njezni prema njoj. Starci su nam odusevljeni i sretni. I oni se zazelili male bebe. I to ce bit to od naseg razmozavanja. Troje sam.oduvijek prizeljkivala.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.