ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    07. Srpanj 2019. 19:34

Meni se tak ne daaaaa! Ne želim da je već nedjelja navečer. Ne da mi se ići raditi sutraaaaa. Zahladilo je, oblačno je, pada kiša, bit će odlično za spavanje. Naravno, ako uspijemo zaspati 😁
    Ne znam što ću obući sutra, u ništa dugo ne stanem 😭 a nove hlače tek trebam skratiti. Muka mi je kad pomislim da sam u dugom cijeli dan, još u uskom 😱
    Zavidim sad vama koje ste već na čuvanju, doma je tak svejedno što ću obući. 
    Red fox, brzo se oporavi! 

Aristea
    07. Srpanj 2019. 19:42

Točkice odlične vijesti, neka tako i ostane!

Red Fox cuvaj se i ozdravi brzo!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    07. Srpanj 2019. 19:44

TinchiSk

Meni se tak ne daaaaa! Ne želim da je već nedjelja navečer. Ne da mi se ići raditi sutraaaaa. Zahladilo je, oblačno je, pada kiša, bit će odlično za spavanje. Naravno, ako uspijemo zaspati 😁
    Ne znam što ću obući sutra, u ništa dugo ne stanem 😭 a nove hlače tek trebam skratiti. Muka mi je kad pomislim da sam u dugom cijeli dan, još u uskom 😱

[TinchiSk] a jel postoji ikakva mogućnost da odeš na čuvanje trudnoće?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Livia
    07. Srpanj 2019. 20:07

Jaivanpa

Jer joj se ne da ili jer nema sto obuc? 😂

Tockice drago mi je da se smirilo smedarenje, nek to bude zadnje 🤞

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

ena10
    07. Srpanj 2019. 20:14

Bok curke.
    Samo da provjerim kak Vam je prošao  današnji dan? 
    Ja sam od jutra u komi, ne ispavana, bezvoljna, loše mi je, na kraju sam sada i povraćala, i mislim da ću još i još, jer se jako jako loše osjećam..
    Muž puž je na poslu do 23, doma tek oko 23:30, baš jedva čekam da dođe, tako sam baš sva jadna..

Omerta
    07. Srpanj 2019. 20:42

RedFox, brz oporavak ti zelim! 
    ena10, oprosti, nisam upamtila, koji si tjedan sad? Jel imas problema sa niskim tlakom ili su ti i inace izrazeni ovako simptomi?
    Ja za sad jos (da pokucam) nisam povracala, ali sto se tice umora te kuzim, vec skoro puna tri tjedna energija na minimumu, uglavnom sam hodajuci zombi  sto se tice apetita, malo je bolje, samo mi se neda kuhat bas, s obzirom na mirise, pa sve nesto na brzinu spremam.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Aristea
    07. Srpanj 2019. 20:53

Livia

Jaivanpa

Jer joj se ne da ili jer nema sto obuc? 😂

Tockice drago mi je da se smirilo smedarenje, nek to bude zadnje 🤞

Pa ako joj se neda. Vjerujem da neki žele uživati u tom periodu jer sve tako brzo prođe :) hihi

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    07. Srpanj 2019. 21:12

TinchiSk

E Tinchi ko da si opisala moj tok misli maloprije. Neda mi se,imam hrpetinu posla jer idem na g.o krajem tjedna i neispavana sam jer mi se mala preeerano budi,dodajmo ovaj niski tlak i prvo tromjesečje bez energije i računica je tu🙈

Baš si gruntam šta da obučem,jadna sam ti, u hlačama imam osjećaj da ću se raspuknut,mislila sam bit će super imam masu haljina...how yes nou.

07. Srpanj 2019. 21:23

miki0

TinchiSk

Također!! Bas razmisljam stada obucem sutra jer u hlace ne stanem
    Isla sam danas nabrzinu u waikiki ducan u areni i jedine hlace za trudnice koje su imali su bile kao traperice al malo poderane kao i svijetle pa mi nisu bas za posao… Koja od vas je tamo jucer kupila? Kakve i jesu bas trudnicke? Mozda sam ja bas imala peh da nije bilo al mali je trudnicki odjel.. Do h&m nisam stigla danas…

Ja sam jucer bas isla u waikiki i kupila si jos jedne te trapke za posao. Imaju 4 razlicita modela, jedne su mi malo poderane,a te od jucer su čitave 😂

Red Fox
    07. Srpanj 2019. 21:42

Ja sam si trudnicku robu narucivala sa h&m online, dode za par dana, a imaju i akcije na trudnicke traperice. U zagrebu bar u ducanima imaju samo jako velike brojeve. Hvala svima na dobrim zeljama 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.