Katastrofa, ja sam prije spomenula da koja buduća svekrva se pravila mutava za zaruke i kao da je osmomartovski prsten jer za takve još nisam čula da postoje…pa kad sam bila trudna kakva mama kakva baka, čudila se kao puran glisti. Pa joj imena nisu odgovarala, pa inzistiranje da bude muško kao da se djeca rade po narudžbi…onda kako ćemo mi, sad kupnja kuće, pa kak ćemo sa bebom se snaći , premladi smo, ja 25 a on 27…ma želudac mi se okretao a sad me boli briga…nek je beba dobro i da se ja i moj Ivan volimo, poštujemo i gledamo u istom smjeru ..
Tako je, najbitnije je da se vas dvoje volite i imate iste zelje i ciljeve💪😊 I nisi premlada, ja sam prvo dijete rodila sa nepune 22, predivan je i pametan 19godisnjak😍
Katastrofa, ja sam prije spomenula da koja buduća svekrva se pravila mutava za zaruke i kao da je osmomartovski prsten jer za takve još nisam čula da postoje…pa kad sam bila trudna kakva mama kakva baka, čudila se kao puran glisti. Pa joj imena nisu odgovarala, pa inzistiranje da bude muško kao da se djeca rade po narudžbi…onda kako ćemo mi, sad kupnja kuće, pa kak ćemo sa bebom se snaći , premladi smo, ja 25 a on 27…ma želudac mi se okretao a sad me boli briga…nek je beba dobro i da se ja i moj Ivan volimo, poštujemo i gledamo u istom smjeru ..
Tako je, najbitnije je da se vas dvoje volite i imate iste zelje i ciljeve💪😊 I nisi premlada, ja sam prvo dijete rodila sa nepune 22, predivan je i pametan 19godisnjak😍
Ma joj ti ljudi su totalne budale, zavidni itd... nisam ja kriva kaj se rastavljala 3 puta....ja sam sretna kaj se volimo evo za koji dan 9 godina...ljubav sve jača i jača...😍 I dolazi mali pečat ljubavi 🤗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Grizli kraljica si, neka si mu rekla 😂..
Ma i kod nas je bilo poslije prvog kad ce drugo, nemojte cekati, bolje nek su blizu itd., nismo slusali nego radili po svome. E sad ovo trece bas nekako se svi cudno ponasaju, kao da smo pali s marsa sto hocemo i trecu bebu.. Moj suprug je moj oslonac i moja podrska, on uvijek kaze pusti ih nek pricaju, mi znamo svoje, volimo se i iz te nase ljubavi je nastala i ova treca beba.. Ipak prvo pitanje koje mi se cesto postavlja je da li smo planirali bebu? 🙄🙄🙄 Ja se samo pitam odakle hrabrost tim ljudima da guraju nos gdje mu nije mjesto.. To je necija intima...
Ja sam jendom rpilikom bila uzasno neugodna prema svekru kad je nakon 102 zadirkivanja prvo uslijedilo pitanje dal se mi sexamo uopce pa dal znamo kako se djeca rade? Mi se pravili da ne cujemo, a svima vec bilo neugodno u prostoriji. A on nastavio navaljivat i izdere se na mene dobro kad vi kislite imat dijete? Tu sam pukla doslovno i odbrusila mu najbolje da nam demonstrirate kako se djeca rade i usput da vas pitam a kad vi mislite umrijet? Muk je nastao, pozelenio je od muke, al poslije vise bar nije bio tako dosadan. Ne znaju muzevi za nasu situaciju uopce niti smo imali potrebe ista rec, al nikad nisu ni pomislili da ne ide nego jednostavno da ne zelimo. I sad kad su saznali odusevili odusevili se, al ovaj sad ne prestaje napinjat kao necemo valjda putovat s djetetom, njega valjda cemo pitat, kao i za odgoj i ne znam sto ocekuje da je njegova zadnja, al malo se zaj jer ja nisam bas tolerantna na takve zatucane stavove. Sva sreca pa su daleko pa nece moc zabadat nos jer spalila bi na zivce da mi neko soli pamet.
Hahah kraljice!
Tak sam i ja svom odbrusila jednom, pa je okrenuo bio malo ploču. Mislio je moze meji balavici kako hoće. E pa nećeš!
E i ja sam rekla hvala Bogu pa nas je odveo odmah daleko od svih da se nitko ne moze mijesat.
Poz svima🤗 vidim da ste sve ok i baš mi je drago. Tonkice bez panike mislim da nije ništa alarmantno, ali provjeri radi sebe...
...ja nisam imala neke probleme ili neugodne situacije zbog trudnoce. Nisam imala puno pitanja, kad ću šta cu, jer bi vecinom svi dobili odgovor kakav zasluzuju...
...a kada sam ostala trudna najvažnije mi je bilo da se ja i muz beskrajno radujemo kao primarna porodica.
Bilo je reakcija drugih od oduševljenja do ne bas sretnih reakcija . Ali sam ja prihvatila i te druge reakcije sasvim smireno jer zasto bi se neko morao radovati mojoj trudnoci, taman da mi je najblizi rod. Jeste ljep osjecaj kad imaš podrsku ili kad neko djeli sreću sa tobom ali nisam ni imala takva ocekivanja da se neko raduje zbog mene , pa da dozvolim sebi da sam neskirana ili da mi je krivo sto se neko ne raduje ilo sta znam. Smiješno. Moja trudnoća moja sreca i moj život. Ostali nebitni level 10.
Ma joj ti ljudi su totalne budale, zavidni itd… nisam ja kriva kaj se rastavljala 3 puta….ja sam sretna kaj se volimo evo za koji dan 9 godina…ljubav sve jača i jača…😍 I dolazi mali pečat ljubavi 🤗
Tako je💪😍🤗
Bok svima, vidim da ste se raspisale o raznim iskustvima na vijesti o bebi. Ja sam vec napomenula da nas zbog svega kaj se desilo nitko nikad nece nista vise pitati. Tak da je to jedna sreca u nesreci. Ja cu sad zvucati ko first world problem 🤦🏼♀️ al eto da vam se pojadam, uspjela sam se prehladiti na moru tak da sam danas cijeli dan na caju u apartmanu 🤦🏼♀️ manje me boli grlo, glava ne prestaje, temperaturu nemam al nadam se da ce proci do sutra. Inace svake godine prehladim na moru 🤦🏼♀️ vidi se da sam zimsko dijete 😂
Inace, ja sam isto imala ta smedarenja u pocetku, cak i svjezu krv za koju nisu znali od kud tocno dolazi, a sve je ok. Bas mi je rekla doktorica na hitnoj da u zadnje vrijeme nije vidjela trudnocu bez krvarenja. Tako da bez panike 😊 ali naravno da je uvijek dobro provjerti
Red Fox a joj...pij caja i trebalo bi ti biti dobro vec sutra...zelim ti brzi oporavak i da jos malo iskoristis kupanje i sunce i more....Ja sam jucer pretjerala s aktivnoscu pa danas odmaram cijeli dan...Sretno cure sutra na pregledima😀
Fala Bogu nije se od jutra pojavljivalo...neka tako i ostane
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji