ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    06. Srpanj 2019. 12:18

Vilmica otvorile smo grupu gestacijski pa se pridruzi.koliko ti je secer?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Vilmica
    06. Srpanj 2019. 12:37

Točkica37

Vilmica otvorile smo grupu gestacijski pa se pridruzi.koliko ti je secer?

Evo me, javila sam se tamo. Hvala na info! :)

Juno
    06. Srpanj 2019. 17:23

sofi09

Jutro cure, bome se lijepo siri lista 😀
    Koristi tko sta za vene? Mene vec par dana povremeno pecka vena na nozi, na dodir osjetim da je taj dio lagano natecen i lagano boli na dodir…ne vidi se izvana nista..Do sada nisam imala nikada problema s venama iako mi u obitelji svi imaju…znam za one carape ali sada mi je pre vruce za to nositi.

Maži vene s Lioton gelom. On je jedini koji kirurzi preporučuju da djeluje. Ja sam operirala vene na jednoj nozi, a sad vidim da su mi se počele nazirati na drugoj. U fazi su samo da ne iskoče. 

Aristea
    06. Srpanj 2019. 20:29

Hej cure, ja se jutros probudila i na haljinici kod lijeve sise sam imala 3 kapi, na dodir onak nije voda i popodne..jel to kolostrum i jel to normalno?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    06. Srpanj 2019. 21:11

Jaivanpa, mislim da je. Čitala sam da se može pojaviti kod nekih trudnica već sad.
    Baš je neobično što svaka ima svoje simptome. Trudnoća ima puno popratnih pojava i nema pravila oko toga što će nas od svega toga uloviti. 
    Kupila jedne traperice danas, u H&M-u, 199 kn. Iako se nadam da ću što više i što duže moći nositi haljine jer su mi puno udobnije. 

Aristea
    06. Srpanj 2019. 21:17

TinchiSk

Jaivanpa, mislim da je. Čitala sam da se može pojaviti kod nekih trudnica već sad.
    Baš je neobično što svaka ima svoje simptome. Trudnoća ima puno popratnih pojava i nema pravila oko toga što će nas od svega toga uloviti.
    Kupila jedne traperice danas, u H&M-u, 199 kn. Iako se nadam da ću što više i što duže moći nositi haljine jer su mi puno udobnije.

Baš, iznenadila sam se.ono znam nisam nikaj pila nit se zalila s nekom tekućinom. A dok se osusilo je onako ko tvrdo na tkanini ko kad se zalijeva sokom pa bude nekako kruto na tkanini..i još popodne tri kapljice...baš onako osjetis pod prstima da nije voda

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    06. Srpanj 2019. 21:49

iva4

Jaivanpa meni ti kolostrum curi vec evo treci tjedan!!!! Isto sam bila u soku dok mi nisu rekli da je sve to ok😊

Wow i kako ti curi, u kapljicama kao meni ili?

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    06. Srpanj 2019. 23:02

iva4

Hmm osjetim kad curka van ali na grudnjaku nadem flekice ili ujutro na potkosulji… jednom sam samo vidjela na vrhu bradavice zuckastu tekucinu

Hvala ti! Čisto da znam dal' sam jedina :) dobro je heheh

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

MaRe
    07. Srpanj 2019. 06:36
    Odustala od spavanja i pristavila juhu u 5 ujutro...da me tko vidi rekao bi ova nije normalna :)
    Odustala od spavanja i pristavila juhu u 5 ujutro...da me tko vidi rekao bi ova nije normalna :)

Angie1205
    07. Srpanj 2019. 06:48

Dobro jutro!!
    Mare nisi jedina koja zjaka od 4....ja se okretala ko na raznju i sad sam pop🤐 i ustala, skuhala si cappuccino i mamtram na terasi a psi me gledaju 🙄
    Jaivanpa meni ne curi al znam na bradavici nac sljepljeno fujkasto. Sve je to ok, tijelo nam se vec naveliko priprema na sisavce u dolasku 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.