Vilmica otvorile smo grupu gestacijski pa se pridruzi.koliko ti je secer?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Vilmica otvorile smo grupu gestacijski pa se pridruzi.koliko ti je secer?
Evo me, javila sam se tamo. Hvala na info! :)
Jutro cure, bome se lijepo siri lista 😀
Koristi tko sta za vene? Mene vec par dana povremeno pecka vena na nozi, na dodir osjetim da je taj dio lagano natecen i lagano boli na dodir…ne vidi se izvana nista..Do sada nisam imala nikada problema s venama iako mi u obitelji svi imaju…znam za one carape ali sada mi je pre vruce za to nositi.
Maži vene s Lioton gelom. On je jedini koji kirurzi preporučuju da djeluje. Ja sam operirala vene na jednoj nozi, a sad vidim da su mi se počele nazirati na drugoj. U fazi su samo da ne iskoče.
Hej cure, ja se jutros probudila i na haljinici kod lijeve sise sam imala 3 kapi, na dodir onak nije voda i popodne..jel to kolostrum i jel to normalno?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa, mislim da je. Čitala sam da se može pojaviti kod nekih trudnica već sad.
Baš je neobično što svaka ima svoje simptome. Trudnoća ima puno popratnih pojava i nema pravila oko toga što će nas od svega toga uloviti.
Kupila jedne traperice danas, u H&M-u, 199 kn. Iako se nadam da ću što više i što duže moći nositi haljine jer su mi puno udobnije.
Jaivanpa, mislim da je. Čitala sam da se može pojaviti kod nekih trudnica već sad.
Baš je neobično što svaka ima svoje simptome. Trudnoća ima puno popratnih pojava i nema pravila oko toga što će nas od svega toga uloviti.
Kupila jedne traperice danas, u H&M-u, 199 kn. Iako se nadam da ću što više i što duže moći nositi haljine jer su mi puno udobnije.
Baš, iznenadila sam se.ono znam nisam nikaj pila nit se zalila s nekom tekućinom. A dok se osusilo je onako ko tvrdo na tkanini ko kad se zalijeva sokom pa bude nekako kruto na tkanini..i još popodne tri kapljice...baš onako osjetis pod prstima da nije voda
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa meni ti kolostrum curi vec evo treci tjedan!!!! Isto sam bila u soku dok mi nisu rekli da je sve to ok😊
Wow i kako ti curi, u kapljicama kao meni ili?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hmm osjetim kad curka van ali na grudnjaku nadem flekice ili ujutro na potkosulji… jednom sam samo vidjela na vrhu bradavice zuckastu tekucinu
Hvala ti! Čisto da znam dal' sam jedina :) dobro je heheh
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Dobro jutro!!
Mare nisi jedina koja zjaka od 4....ja se okretala ko na raznju i sad sam pop🤐 i ustala, skuhala si cappuccino i mamtram na terasi a psi me gledaju 🙄
Jaivanpa meni ne curi al znam na bradavici nac sljepljeno fujkasto. Sve je to ok, tijelo nam se vec naveliko priprema na sisavce u dolasku 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji