ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Srpanj 2019. 11:28

Tockice jesu ti dali neke duphastone ili nesto za tako?
    Mrgud ja mogu ostat spontano trudna al trudnoca se onda ne odrzava. Tako da ne znam dal mi je pametno ostajat spontano trudna, al otom potom. Mislim da ja imam smrzlica ne bi se dvoumila al nemamo ih tako da svu stimulaciju prolaziti opet, svaka 2 dana putovati skoro 300 km na kbc. Al za sad prvo da ovu trudnocu dovekamo sa happy endom a onda cemo za koju godinu raznisljat dalje.

deewillow
    07. Srpanj 2019. 11:28

Mrgud, meni je ovaj vikend, pocevsi od petka, vrlo slican kao tvoj 😅 izuzev sto sam se jucer navecer super provela 😊 takodjer smo odlucili da cemo danas odustati od shopping centara i doma smo (kucanski poslovi) 😌

lorija
    07. Srpanj 2019. 11:29

Bas specijalke 😂😂😂 kod moje je glavnaaa lova. Koja god tema,lova 😂,nebitno joj sto mi staz svejedno ide. Kako sve vise pisem tako postajem imunija. 
    Busica Lavice samo nek raste 💪
    Tockice mislim da smedje nije uzbuna kao svjeze crveno. Sta su ti bas tocno bili rekli? Od cega bi moglo bit?

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 11:30

mala.le.90.

Točkica37

Meni opet danas smede mrlji

Tockice koji si tjedan? Sto su ti onda rekli otkud smedjarenje? Meni se to desilo u 10.tt i prestalo nakon prve vaginalete. Sumnjali su na neku infekciju pa sam ja i briseve radila.

Nista nije rekao.kao mozda od pregleda...nema hematoma nit slicno pa je rekao da kao nista nije zabrinjavajuce...nemam pojma. U Božje ruke... nemrem se sekirat jer cu izludit.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mala.le.90.
    07. Srpanj 2019. 11:47

Zaboravih reci da su meni tada dali i Duphastone iako je sve s bebom bilo ok, al eto kao za svaki slucaj...ako ti ne prestane ja bih zatrazila neku terapiju cisto da se ne moras brinuti...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Stelle123
    07. Srpanj 2019. 12:00

Uh...meni je trenutno vodeci komentar: Moram priznat da ste hrabri kad je svako drugo dijete mongoloid ili daunovac. Pa eto i ne zelim da ljudi pitaju, nek svak zivi svoj zivot. Jutros me boli u predjelu desnog jajnika, valjda se nisam zahladila na moru 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 12:01

Nisam dobila nista...javit cu mu se sutra pa da mi eventualno da nesto ako se opet poiavi.na pregled ne idem sigurno da me ne cacka opet.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    07. Srpanj 2019. 12:02

Ček Tockice,nije ti dala terapiju? Baš čudno, tu pod mus daju utrogestan ili duphastone čim je smedjarenje,tako su i meni na početku ove dali. Nakon tri dana je stalo. 

Točkica37
    07. Srpanj 2019. 12:09

I meni je sa prvim dao... sad nije...nemam pojma...valjda on zna... vidjet cu do sutra kako ce biti...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    07. Srpanj 2019. 12:11

deewillow

Mrgud, meni je ovaj vikend, pocevsi od petka, vrlo slican kao tvoj 😅 izuzev sto sam se jucer navecer super provela 😊 takodjer smo odlucili da cemo danas odustati od shopping centara i doma smo (kucanski poslovi) 😌

TI i ja Se pratimo od pocetka osim sto me sisas za 4 tt 😉 😂
    Ja sam se na kraju isto duper provela, u petak ostali kod frendova do 2 ujutro 🙈 i sama sebi se divim kak sam i dalje druzeljubiva makar jedina u drustvu trenutno ne pijem 😂😂 a i jucer isli do kumova al su me njihovi blizanci izmorili 😁
    Jos uvijek se nisam pokrenula s kucanskim poslovima, sve sad cu sad cu za 5 min 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.