Evo cure ovo je sprej. Nosim ga svud sa sobom, spricamo se svi i jos ga imam 😂
Jooj nas sogor vodio na veceru u Petrinju u restac, nazderala sam se ko prasicka neka, a sve kaj je ostalo sam si spakovala za doma 🙈 Bas sam pofantala oko hrane otkako sam trudna 🤪
Dobrodosle nove curke, nisam zapamtila nick…zlo mi je od hrane 🥴
Hvalaaa....sutra cim ustanem pravac dm!! 😊
Ja jedno vrijeme nisam bas mogla jesti...al prolazi me ta faza, ponovo sve mogu 😂😂😂 ....bit ce veselo stati na vagu 🤣
L 💛
Dobro jutro svima 😊 kod nas je malo oblacno i cekamo da se pojavi sunce da idemo na plazu.
Sretno svima na pregledu danas. Flowerslicica je prekrasna.
Cure, ova Ramzi metoda je dosad fakat tocna, malo me iznenadilo iskreno. Ak je tak onda ja cekam curicu, jedva cekam da saznam.
Ne znam ko je pitao anomaly, obavezan je,al je samo pitanje kvalitete ultrazvuka di cete ga raditi. Proslu trudnocu je mene slala gin privatno jer ona ima los ultrazvuk, a ovaj put ce mi raditi u bolnici jer tamo vodim trudnocu.
Spominjale ste iscjedak, ja cu izludit s njim, ko da imam ovulaciju cijelo vrijeme 🤦🏼♀️ inace ja to dosta pratim jer koristim Bilingsonovu metodu.
U velikom sam zaostatku sa citanjem 😁, tek sam do ovog posta dosla.. mozda ste jos nesto pisale o tome, naknadno cu citati, samo da kazem mozda ti je promaklo, ja sam pisala, meni ramzy nije pogodila, slicica je bila bas po onom njihovom primjeru i trebalo bi po tome biti djecak, ali je djevojcica 🙃 i da i moj osjecaj me prevario, kao i babske price 😊
Onda imamo jedan krivi Ramzi za sad 😂 tvoja curica je bas posebna 😊
Dobrodosle nove cure 😊
Po obicaju, nocu ne mogu spavat, ali zadnja dva dana sam bas lose. Uhvatile me neke crne misli, ne toliko oko trudnoce, nego o djeci s posebnim potrebama. Ne mogu prestat razmisljat o tome. Jos sad ponovo prozivljavam pubertet, akne s koje drzim pod kontrolom zadnjih 15 godina jednostavno su popiz..., a ne zelim nista koristit jer je invazivno, tako da ne mogu si prestat ponavljat sto je meni ovo trebalo😭😭😭
url=https://lilypie.com]
Ja se i vikendom budim kao da idem raditi... ali ni inače ne mogu dugo spavati, čim se jednom probudim, gotovo je. Plus sad me i leđa bole pa se više nikako namjestiti u krevetu. Zato sad uživam u jutarnjem miru na balkonu, uz kavu i knjigu. Vani ima zraka, nije još vruće, a samo se ptičice čuju.
Danas ću i ja potražiti onaj sprej za noge, a mislim da bih si mogla kupiti i onaj jastuk za spavanje. Trebaju mi i neke hlače, sljedeći tjedan će biti ružno vrijeme, a ne stanem ni u jedne traperice. H&M u Areni drži trudničku odjeću?
Jutro cure! Ja bi rado spavala ali mi ova moja mala ne da duže od 6,briga nju što je vikend🙈 tinchisk ima u areni,ali je netko rekao da su u arena parku (odmah do) u LC Waikikiju trudnicke traperice po 149kn!
PREGLEDI
08.7. -valentina
08.7.- piba7
08.7.- stelle123
08.7.- DeeSB
08.7.- Eleonoré
09.7.- Laganini
09.7.- May4
10.7.- Srce mi se smije
10.7.- Simbalija
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
11.7.- nanax2
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
07.8.- sofio9
09.8.- MaRe
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Jutrooo cure. Wow liste 😂😂 samo se sirimo.
Stelle ne razmisljaj negativno. Jutro je pametnije od veceri 😉 bit ce to sve ok. ☺
Jutro! Nadam se da ste sve dobro.
Tinchisk imas trudnicke robe i u C&A, H&M, Mana, mislim da sam vidila i u Takko, Zara... To koliko se sjecam trgovina di sam vidjala te odjece.
Sortiraj odgovore
Najstariji