ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    05. Srpanj 2019. 22:04

Angie1205

Evo cure ovo je sprej. Nosim ga svud sa sobom, spricamo se svi i jos ga imam 😂
    Jooj nas sogor vodio na veceru u Petrinju u restac, nazderala sam se ko prasicka neka, a sve kaj je ostalo sam si spakovala za doma 🙈 Bas sam pofantala oko hrane otkako sam trudna 🤪
    Dobrodosle nove curke, nisam zapamtila nick…zlo mi je od hrane 🥴

Hvalaaa....sutra cim ustanem pravac dm!! 😊 
    Ja jedno vrijeme nisam bas mogla jesti...al prolazi me ta faza, ponovo sve mogu 😂😂😂 ....bit ce veselo stati na vagu 🤣

L 💛

lala3
    05. Srpanj 2019. 23:01

Red Fox

Dobro jutro svima 😊 kod nas je malo oblacno i cekamo da se pojavi sunce da idemo na plazu.
    Sretno svima na pregledu danas. Flowerslicica je prekrasna.
    Cure, ova Ramzi metoda je dosad fakat tocna, malo me iznenadilo iskreno. Ak je tak onda ja cekam curicu, jedva cekam da saznam.
    Ne znam ko je pitao anomaly, obavezan je,al je samo pitanje kvalitete ultrazvuka di cete ga raditi. Proslu trudnocu je mene slala gin privatno jer ona ima los ultrazvuk, a ovaj put ce mi raditi u bolnici jer tamo vodim trudnocu.
    Spominjale ste iscjedak, ja cu izludit s njim, ko da imam ovulaciju cijelo vrijeme 🤦🏼‍♀️ inace ja to dosta pratim jer koristim Bilingsonovu metodu.

U velikom sam zaostatku sa citanjem 😁, tek sam do ovog posta dosla.. mozda ste jos nesto pisale o tome, naknadno cu citati, samo da kazem mozda ti je promaklo, ja sam pisala, meni ramzy nije pogodila, slicica je bila bas po onom njihovom primjeru i trebalo bi po tome biti djecak, ali je djevojcica 🙃 i da i moj osjecaj me prevario, kao i babske price 😊

Red Fox
    05. Srpanj 2019. 23:52

Onda imamo jedan krivi Ramzi za sad 😂 tvoja curica je bas posebna 😊
    Dobrodosle nove cure 😊

• Stelle123
    06. Srpanj 2019. 03:05

Po obicaju, nocu ne mogu spavat, ali zadnja dva dana sam bas lose. Uhvatile me neke crne misli, ne toliko oko trudnoce, nego o djeci s posebnim potrebama. Ne mogu prestat razmisljat o tome. Jos sad ponovo prozivljavam pubertet, akne s koje drzim pod kontrolom zadnjih 15 godina jednostavno su popiz..., a ne zelim nista koristit jer je invazivno, tako da ne mogu si prestat ponavljat sto je meni ovo trebalo😭😭😭

url=https://lilypie.com]

TinchiSk
    06. Srpanj 2019. 06:31

Ja se i vikendom budim kao da idem raditi... ali ni inače ne mogu dugo spavati, čim se jednom probudim, gotovo je. Plus sad me i leđa bole pa se više nikako namjestiti u krevetu. Zato sad uživam u jutarnjem miru na balkonu, uz kavu i knjigu. Vani ima zraka, nije još vruće, a samo se ptičice čuju.
    Danas ću i ja potražiti onaj sprej za noge, a mislim da bih si mogla kupiti i onaj jastuk za spavanje. Trebaju mi i neke hlače, sljedeći tjedan će biti ružno vrijeme, a ne stanem ni u jedne traperice. H&M u Areni drži trudničku odjeću? 

Lavica27
    06. Srpanj 2019. 06:51

Jutro cure! Ja bi rado spavala ali mi ova moja mala ne da duže od 6,briga nju što je vikend🙈 tinchisk ima u areni,ali je netko rekao da su u arena parku (odmah do) u LC Waikikiju  trudnicke traperice po 149kn!

TinchiSk
    06. Srpanj 2019. 07:26

Lavice, hvala, budem onda i tamo pogledala 😊

lorija
    06. Srpanj 2019. 07:26

PREGLEDI

08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    08.7.- stelle123
    08.7.- DeeSB
    08.7.- Eleonoré
    09.7.- Laganini
    09.7.- May4
    10.7.- Srce mi se smije
    10.7.- Simbalija
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    11.7.- nanax2
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    07.8.- sofio9
    09.8.- MaRe
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

lorija
    06. Srpanj 2019. 07:28

Jutrooo cure. Wow liste 😂😂 samo se sirimo.
    Stelle ne razmisljaj negativno. Jutro je pametnije od veceri 😉 bit ce to sve ok. ☺

Grizli
    06. Srpanj 2019. 08:08

Jutro! Nadam se da ste sve dobro. 
    Tinchisk imas trudnicke robe i u C&A, H&M, Mana, mislim da sam vidila i u Takko, Zara... To koliko se sjecam trgovina di sam vidjala te odjece. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.