Jutro cure, bome se lijepo siri lista 😀
Koristi tko sta za vene? Mene vec par dana povremeno pecka vena na nozi, na dodir osjetim da je taj dio lagano natecen i lagano boli na dodir...ne vidi se izvana nista..Do sada nisam imala nikada problema s venama iako mi u obitelji svi imaju...znam za one carape ali sada mi je pre vruce za to nositi.
Dobro jutro cure!! Necu bit prosta al...jebte, kolko nas ima!! 😂😂
Meni danas dan krenuo 👎
Krenem sjest u auto a ono rikavelaaaa, ode akumulator 👿
Mislila sam sve sto trebam obavit prije vrucine a sad nema sanse!! Bas sam ljuta kad nejde sve kak si isplaniramo 😔
Onda imamo jedan krivi Ramzi za sad 😂 tvoja curica je bas posebna 😊
Dobrodosle nove cure 😊
moj ramzi ćemo ignorirati, tako smo se dogovorile
[iimg]
Po obicaju, nocu ne mogu spavat, ali zadnja dva dana sam bas lose. Uhvatile me neke crne misli, ne toliko oko trudnoce, nego o djeci s posebnim potrebama. Ne mogu prestat razmisljat o tome. Jos sad ponovo prozivljavam pubertet, akne s koje drzim pod kontrolom zadnjih 15 godina jednostavno su popiz…, a ne zelim nista koristit jer je invazivno, tako da ne mogu si prestat ponavljat sto je meni ovo trebalo😭😭😭
za akne- probaj skintegru- clarion kremu. ja se nemam naviku mazuckati jer sam lijena za to ali stvarno mi smiri lice a sigurno je za trudnice, ja provjerila.
i mene uhvate crne misli što ako...s bebom, na porodu ali reci sama sebi da ne vrjedi razbijati glavu s time
[iimg]
Jutro cure,
Konacno se malo naspavala, radim preko tjedna, budim se u 6,a nikako zaspati prije 23 h svaki dan.
Danas do 8, uz samo dva odlaska na wc😊
Koljena me malo popustaju, mislim da je magnezij poceo djelovati, budemo vidli.
Stelle bude sve dobro, svima nam, vjerujem, dođu nekad takve lose misli, ali ja vjerujem da ipak sve dobro zavrsi🙂 Sto se tice akni, proci ce i to..ja zadnjih tjedan dana dobivam neke sitne crvene pristice po dekolteu i po ramenima malo, ne svrbe ali ruzno za vidjeti..zvala sam doktora, kaze mozda od vrucine, hormoni itd.ako bi se pogorsalo javiti se doktoru opce prakse.
U pon idem na redovnu kontrolu, vec sam lagano nervozna dok se sjetim😬
Ja sam jucer objavila da jos ovaj mjesec radim, dok svi ne zavrse godisnje. Sad sam u 18tt. Mislim da cu krizat dane na kalendaru.
Jutro!
Annika clarion nije pogodan za trudnice, zbog salicilne kiseline. Lumion je, ne znam jesi ih zamijenila.
I ja sam vec nervozna zbog kontrole u pon.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jutro!
Annika clarion nije pogodan za trudnice, zbog salicilne kiseline. Lumion je, ne znam jesi ih zamijenila.
I ja sam vec nervozna zbog kontrole u pon.
e hvala na ispravku- sad sam pogledala- Tria Light je, nije Lumion
[iimg]
Ja se i vikendom budim kao da idem raditi… ali ni inače ne mogu dugo spavati, čim se jednom probudim, gotovo je. Plus sad me i leđa bole pa se više nikako namjestiti u krevetu. Zato sad uživam u jutarnjem miru na balkonu, uz kavu i knjigu. Vani ima zraka, nije još vruće, a samo se ptičice čuju.
Danas ću i ja potražiti onaj sprej za noge, a mislim da bih si mogla kupiti i onaj jastuk za spavanje. Trebaju mi i neke hlače, sljedeći tjedan će biti ružno vrijeme, a ne stanem ni u jedne traperice. H&M u Areni drži trudničku odjeću?
Jutrooo!
Mi smo danas bome, do pola 11 odspavali...
Ja sam jučer kupila taj jastuk! U Adaxu, u Maksimirskoj, 96 kn!
Nikad bolja investicija!
Što se hlače tiče, U arena parku u LC Waikiki, ili u H&M, isto najbolja investicija!
Samo ja nekako najviše kad zahladi , volim ipak tajice obući, i neku dužu majicu preko, i zdravo. Ni malo se ne osjećam ugodno u trapkama od kad sam trudna!
Pozdrav starim i dobrodosle nove cure!
Nalaz OGTT-a mi je los tako da cu dobiti dijagnozu gestacijskog diabetesa :(. Ima li netko iskustva sa time, savjete, primjere dijeta i sto slijedi dalje?
Sortiraj odgovore
Najstariji