ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nincy_1
    05. Srpanj 2019. 17:00

Pozdrav svim mamama,budućim mamama i ostalima. Ja sam nova, mada vas citam jako dugo jer me sve to zanimalo. Naime, imam 18 godina i trudna sam. Također, termin mi je početkom 12og mjeseca. Trenutno sam 19tt. Svako iskustvo je dobro znati,zato sam se odlučila registrirati.😘

nincy_1

DeeSB
    05. Srpanj 2019. 17:41

valentina

DeeSB

Jutroo cure…ja sam u 9 ustala ali budim se svako malo tako da ne mogu reci da se bas naspavam. Ni mene grudi vise ne bole, cak kao da su se malo ispuhale ali samo nisu vise otecene, a bradavice su na dodir osjetljive. Bole me noge stalno, gleznjevi i koljena i imam osjecaj da gore…i donji dio ledja me boli, onako skroz nisko i prema ljevoj nozi. Valjda me nece pokociti. Bas se trudim kretati da ne lezim previse…🤔🤔

I ja imam takve bolove u nogama, koljena me zadnjih par dana ubijaju, ko da imam 70god i 100 kg
    Prvo sam imala trnce, grceve u rukama, sad se preselilo u noge.

E bas tako...kao neka bakica, ajd kad idem negdje pa se nahodam ili naradim, al bole me i kad cijeli dan lezim. 😕
    Angie jesi ti pisala za onaj neki sprej za noge? Kako se zove? ...ili sam pobrkala, puno nas je i puno postova 😂😂
    Dobrodosle nove curke! 🤗

L 💛

TinchiSk
    05. Srpanj 2019. 18:34

I ja sam se sjetila tog spreja neki dan, taman bila u dm-u i idem si ga uzeti. Nađem mjesto gdje stoji kad ono sve prazno. Više sreće drugi put.

deewillow
    05. Srpanj 2019. 18:59

mrgud_zg

Ja prijavljujem najtezi dan. Al sve su mi neke dobre stvari pa sam ok 😁. Na nogama od zore, vadila krv za stitnjacu, doso tsh 1,2. Divota! Sljedeci tj imam kontrolu. Napokon ulovila direktora i objavila trudnocu nakon sto je danima ludnica u firmi i cini mi se da mu je istinski drago, pogotovo to sto sam mu osobno dosla rec 😁. Sad napokon vise ne moram skrivat na poslu 😂. Al onda sam se vozila skoro sat vremena do doma jer je kaos, sve se kopa, mokra sam do gaca. Neko druzenje imamo predvece i sad moram malo ic ubit oko jer ne znam kak cu inace izdrzat. Blazena klima i krevet 🙈
    Drago mi je da su svima svi pregledi i nalazi ok, cestitam na curki 🎉🎉

Mrgud, tvoji postovi su 🔝
    Ovo je barem drugi put da su mi iznedjujuce smijesni 😂 to bi trebao biti kompliment ako slucajno nije tako zvucao 😁 
    Sto se tice debljanja, ja sam na samom pocetku dobila 1-2 kg, onda jedno vrijeme skoro nista i sad opet, rekla bih normalno, dobivam 

deewillow
    05. Srpanj 2019. 19:03

Tockica, znala sam da ce biti sve u redu, bravo! 😉✌
    Nove cure, dobrodosle! 😊

05. Srpanj 2019. 20:26

Jao meni danas grozno.
    Upalilo mi se meso kod osmice, a zub je za vadit ali kazu tek kad rodis. Znaci vec mi par dana tutnji u glavi od tog zuba. Uzas! Bas mi je cijeli dan nikakav od te boli... 

Tonka, drago mi je da je sve u redu 😍

Ja iduci tjedan idem na pregled, i uzv, 11.7 u vinogradsku. Jedva cekam vidjet moja dva Sunca!!! ❤

05. Srpanj 2019. 20:27

nanax2

Jao meni danas grozno.
    Upalilo mi se meso kod osmice, a zub je za vadit ali kazu tek kad rodis. Znaci vec mi par dana tutnji u glavi od tog zuba. Uzas! Bas mi je cijeli dan nikakav od te boli…

Tonka,drago mi je da je sve u redu 😍

Ja iduci tjedan idem na pregled, i uzv, 11.7 u vinogradsku. Jedva cekam vidjet moja dva Sunca!!! ❤

Tockica, oprosti. Ne znam otkud mi Tonka. Od zuba sam pop*****a. 😂

annika
    05. Srpanj 2019. 21:10

nincy_1

Pozdrav svim mamama,budućim mamama i ostalima. Ja sam nova, mada vas citam jako dugo jer me sve to zanimalo. Naime, imam 18 godina i trudna sam. Također, termin mi je početkom 12og mjeseca. Trenutno sam 19tt. Svako iskustvo je dobro znati,zato sam se odlučila registrirati.😘

Dobrodošla

nana, zašto vađenje zuba nakon poroda? ja najvjerovatnije vadim za tjedan dana gornju 4. 

[iimg]

05. Srpanj 2019. 21:14

Annika, kaze umnjak je i ipak ide dosta jacaa anestezija pa da ona ipak ne bi to. Ako bas bas bas bude nuzno da ne mogu, onda kad beba bude minimalno 5 mjeseci. Sad sam uzela po preporuci gel za to zubno meso i vodicu, nekakav poseban pa cemo vidjet hoce li spasiti stvar....

Angie1205
    05. Srpanj 2019. 21:29
    Evo spreja 😉
    Evo spreja 😉

Evo cure ovo je sprej. Nosim ga svud sa sobom, spricamo se svi i jos ga imam 😂
    Jooj nas sogor vodio na veceru u Petrinju u restac, nazderala sam se ko prasicka neka, a sve kaj je ostalo sam si spakovala za doma 🙈 Bas sam pofantala oko hrane otkako sam trudna 🤪
    Dobrodosle nove curke, nisam zapamtila nick...zlo mi je od hrane 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.