Točkice, drago mi je da je sve ok. Kod smeđarenja stvarno ne treba stvarati paniku. Ja sam ga imala više puta u ovoj trudnoći i stvarno nije bilo ništa. Znam da nije ugodno i bilo bi divno da sve imamo školske trudnoće i uživamo svih 9 mjeseci. Ali eto, dogodi se. Neka si se umirila.
Gotov i ovaj radni dan, odoh doma za koju minutu.
Baš ću vidjeti sljedeći tjedan na pregledu to za te faktore i da li se prima nešto u trudnoći ili ne. Ja sam 0-, mali mi je pozitivan, znam da sam primila to cjepivo nakon poroda i da sam sad vadila ta neka antitijela, ali se nisam time baš previše opterećivala.
Bok žene! Povremeno vas pratim, na poslu u skrivenom prozoru škicnem što ima novoga na forumu :) Samo da ustanovim, trudnoća nije sport za nestrpljive, plašljive i ljude slabijih živaca... Ovo mi je prva trudnoća i imam prvi pregled tek idući tjedan (tad ću biti u 8. tjednu, točnije 7+4) - jednostavno se ne mogu dočekati. Ima dana kad sam skroz flegmatična, ali ponekad mi je baš teško biti pozitivna, kao danas.
Jel se koja od vas počela debljati i prije 12. tjedna? Ja sam na istoj kilaži kao i prije trudnoće, ali mi je trbuh olabavio i stvorio se jastučić direktno ispod pupka, pa se osjećam više debelo nego trudno... :( Ima li tko sličnih iskustava? Inače sam vrlo vitka, 53kg, 163cm.
Pozdrav svim trudnicama!
Jutro cure! Javljam da mi je stigao nalaz Niftya. Sve je u najboljem redu, što je najbitnije! A još uz to, sad znamo da nam stiže curica!
Cestitkeee
Jutroo cure…ja sam u 9 ustala ali budim se svako malo tako da ne mogu reci da se bas naspavam. Ni mene grudi vise ne bole, cak kao da su se malo ispuhale ali samo nisu vise otecene, a bradavice su na dodir osjetljive. Bole me noge stalno, gleznjevi i koljena i imam osjecaj da gore…i donji dio ledja me boli, onako skroz nisko i prema ljevoj nozi. Valjda me nece pokociti. Bas se trudim kretati da ne lezim previse…🤔🤔
I ja imam takve bolove u nogama, koljena me zadnjih par dana ubijaju, ko da imam 70god i 100 kg
Prvo sam imala trnce, grceve u rukama, sad se preselilo u noge.
Bok Mare4!
Ja sam danas obavila prvi pregled danas je 6 tjedana tocno, cula sam srce, :) !
Iduci pregled 26.7 jer nakon toga idu na go.
Kaj se kilaze tice jos je sve kao i prije.. jos mi je nekako rano za promjene. 😊
🧔39
👧31
Čestitam neka je dobila nalaz Nifty, al zaboravila sam tko, ako se ne varam Musti.... Cestitam na curici.
I kako danas je proslo corkanje na wc-u? 😁
Mare dobro dosla i ne brini to je normalno za prvi pregled. Taman ce se vec vidit i otkucaji i moc potvrditi da je u redu sa trudnocom. Ne valja ni prerano ici. Ja sam isto bil na prvom uzv sa 7+4. Sretno.
Chappie drago mi je da je sve u redu.
Cure moze pomoc, nisam u radnom odnosu, ali mamina sefica je rekla da bi me prijavila kod sebe u firmi, i da si sama plaćam 40 dana mirovinsko i dopunsko. Sad me zanima kad me ona prijavi dali cu ja cijelu trudnocu primati neku naknadu ili samo nakon poroda dok dijete ne navrsi godinu dana? Dali koja zna kako to funkcionira? Hvala 😊
Ukoliko imas 9 mjeseci staza u zadnje dvije godine imas pravo na naknadu za vrijeme trajanja trudnoce po prosjeku place , a ako ne primat ces 800 i nesto sitno za vrijeme trajanja komplikacija
tako je meni rekla zena na Hzzo-u nadjem link sa objasnjenjem pa nalijepim 😊😊
https://www.google.com/amp/s/www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/komplikacije-u-trudnoci-i-bolovanje-za-dijete-dokumentacija-naknada-i-isplata-2019/%3famp
Ja prijavljujem najtezi dan. Al sve su mi neke dobre stvari pa sam ok 😁. Na nogama od zore, vadila krv za stitnjacu, doso tsh 1,2. Divota! Sljedeci tj imam kontrolu. Napokon ulovila direktora i objavila trudnocu nakon sto je danima ludnica u firmi i cini mi se da mu je istinski drago, pogotovo to sto sam mu osobno dosla rec 😁. Sad napokon vise ne moram skrivat na poslu 😂. Al onda sam se vozila skoro sat vremena do doma jer je kaos, sve se kopa, mokra sam do gaca. Neko druzenje imamo predvece i sad moram malo ic ubit oko jer ne znam kak cu inace izdrzat. Blazena klima i krevet 🙈
Drago mi je da su svima svi pregledi i nalazi ok, cestitam na curki 🎉🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji