Danas odradim koncert i godisnji 2 mjeseca tako da od sutra laganini i cesce se tipkamo heheh
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockica37, drago mi je da je sve uredu i da bebac raste!
Sto se tice krvnih grupa, ja sam A-, dragi B+, dobila sam u prvoj trudnoci ovdje u Danskoj injekciju sa 28 tjedana, to oni tu obavezno daju u ovakvoj kombinaciji. Pa ne znam jesu i u Hr poceli ili tek nakon poroda. Posto sam rodila u Hr dobila sam obavezno i nakon. I dobila sam jos jednom ovdje u Danskoj nakon kiretaze u 9tj. prosle godine. Znam da u Petrovoj ima test koji se moze napraviti gdje se otkrije tokom trudnoce bebina krvna grupa i Rh. Ja sam to radila. Mala je 0+. Moguce da ce i u ovoj trudnoci pokupiti pozitivan Rh od oca.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Uh, sad sam malo zabrinuta🤔 mislila sam da sam rijesena toga haha, ali dobro, u petak iduci su mi gotovi nalazi pa cemo vidjeti, hvala vam cure😘
Danas odradim koncert i godisnji 2 mjeseca tako da od sutra laganini i cesce se tipkamo heheh
Bitno da je sve u najboljem redu!
Cure citam sad o krvnim grupama i pise ako je majka negativni rh da to moze stvorit problem u trudnoci????? A ja sam 0 negativna😒
ja sam rh negativna a suprug rh pozitivan. u prvoj trudnoći to nije nikakav problem. ako beba bude rh pozitivna, onda nakon poroda dobiješ injekciju rhogama da bi se spriječili problemi u idućoj trudnoći. znači nikakvu injekciju tijekom trudnoće- ovdje u Hrvatskoj. Radi se test senzibilizacije tri puta tijekom trudnoće i to je to. Moje prvo dijete je rh pozitivno, nakon poroda sam dobila rhogam, iduće dvije trudnoće su beb bile rh negativne tako da ništa nije bilo potrebno.
[iimg]
Točkice drago mi je da je sve ok. Ja sam svoju sad zvala i kombinirani je uredu :) a sljedeći pregled je 09.08. jer idu na godišnji...jadni..rade dva dana tjedno samo i eto mjesec dana godišnji xD
Sad se mogu napokon opustit i uživati do idućeg pregleda. Inače ne paničarim i ne razmišljam o ničemu dok se ne približi taj pregled haha
Trenutno se nimalo ne osjećam trudno..sise su me prestale boliti i mučnina ni nekih tegoba nema...jedva čekam da se beba počne javljati pa da znam to je to hahaha
Btw. meni je fascinantno kako brzo rastu...moja je u 5 dana dobila oko 2 i nešto cm..kaže dragi kud mu se žuri...reko van hahahaha
Točkice jako mi je drago da je sve ok! Drzi se i cuvajte se!
Annika vidis moja prijateljica je dobila tu injekciju negdje na sredini trudnoce isto pa sam pretpostavila da sve dobiju. Ne znam mozda je imala kakvo krvarenje onda 🤨. Jer kad smo muz i ja dovili nalaze ja se uplasila da sam trebala nakon spontanih dobiti to al ja krivo pocitala nalaze kod nas je obrnuto ja + muz - pa znam da mi je ona tako bila rekla.
Sve ok.nema hematoma nit slicnog.narasla beba od jucer sa 4.7 na 5.2 mm 😍
Ajmeee hvala Bogu!!!! 💞💞
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo bila sam kod kardiologice.. Kaze da imam otkucaje srca visoke jer danasnji krvni nalaz pokazuje manje zeljeza nego prvi u 8 tjednu trudnoće sto znaci da sam anemična. Ali preventivno ce mi dati holter da nosim jer mi je stric teski srcani bolesnik s urođenom manom.. Vjeruje da nije nikaj strašno i da dok mi ginekolog propise tablete za zeljezo bit ce bolje. Sad kao i vrucina jos dodatno odmaze... 9.7 vadim feritin, zeljezo da se vide opet vrijednosti...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji