Mislima*
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala cure,ne da mi je se ici gledati nakon jučer ☺
Točkice ak je smečkasto može biti od pregleda...ja sam sa 7tj 2-3 dana imala tockasto smeđe nakon pregleda al me dr upozorila da se ne brinem pošto sam imala tad neku upalu pa joj je pregled zasmetao. Držim fige
Tockice javi sta ti je rekao. Ja isto vjerujem da je od cackanja. Nadam se samo da nije obilno!! Sretnoo ti i javi nam se!
Tockice javi se obavezno! Drzim palceve da je od pregleda!! Sretno!
Tockice, puno srece, sigurno ce biti sve dobro na kraju! 🙏
Mustra, cestitam ❣ go girls 😉🎀
Sve ok.nema hematoma nit slicnog.narasla beba od jucer sa 4.7 na 5.2 mm 😍
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Tockice drago mi je da je na kraju sve okej i da bebolino raste😍🥰
Kad vec pricate o Rh faktoru i tome sve, ja sam danas bas isla vaditi krv i znam da sam A+ krvna grupa pa pretpostavljam da nema rizika ako se ne varam? Ali me zanima onaj neki IAT, zna li koja od vas pojasniti sto je to i ako je Rh okej, moze li taj IAT biti pozitivan? Stvarno sve sto sam procitala mi nista nije pojasnilo🤷🏼♀️🤔
Tockice vidis da nema brige sve je dobro dok je smeda krv panika je kad je svjeza. Neka si ti bebaca jos jednom vidila i da je sve uredu.
Ja sam -B a decko 0+ ali nista to nije strasno niti vrijedno brige imamo gin. Koji brinu o tom👌
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Pretpostavljam da pod IAT misliš na Indirektni antiglobulinski test....on se gleda kod RH negativnih trudnica....to su ta protutijela što trudnica može proizvesti ako je beba RH pozitivna i mislim da se samo kod RH negativnih to prati tokom trudnoće.
Tockice super da je bila lazna uzbuna i brzo su te umirili 😘
C1M4 moze IAT i dalje bit pozitivan ali ne za rh faktor. IAT testom se ispituje puno antigena, rh sustav je samo jedan od krvnih sustava koji se analiziraju IAT testom. Najpoznatiji je rh i najcesca je prisutnost razlicitih antigena majke i djeteta u rh sustavu ali IAT moze (rjede) bit pozitivan i zbog drugih antigena.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Sortiraj odgovore
Najstariji