Evo ja prokrvarila...tj prosmeđila...cekam muza da dode da me odvede ginu
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam rh negativna, i dragi je rh negativan pa ce biti sve okej. Jedino da ti je muž ili decko rh pozitivan. Dobijes inekciju u 6j trudnoce i inekciju prije ili nakon poroda nisam sigurna da se ne pomjesa tvoja krv i krv bebe.. Nekad je bilo opasno a danas je to pod kontrolom i nemas straha
Ma e kakvo je to zlo od zene. Cure draga ja se cudim da nisam na psihijatriji zavrsila kaj ona mene jebe u mozak godinu i pol. A trpim jer radim na 4 h i na neodređeno a ona isto na 4. Sva sreca ja cu taj regres dobiti... I ne moze mi ga oduzeti... Sada ili 2020 isto mi je...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo ja prokrvarila…tj prosmeđila…cekam muza da dode da me odvede ginu
U kojem si tjednu? Sorry neznam... Drzi se polako...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa hvala ti puno bas sam se prepala jer naravno sve uvijek drugacije shvatim kad citam online i uvijek se uplasim pogotovo ako pise nesta tipa spontani ili komplikacije😒😒
Ma nikakve komplikacije. Meni su pricale zene da je to nekad bio problem. Al danas je medicina uznapredovala i oni to drze pod kontrolom... Isto kak su ljudi nekad umirali od gripe a danas se to rijesi ko nist.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo ja prokrvarila…tj prosmeđila…cekam muza da dode da me odvede ginu
Koji tj??
Javi se, mislimo na tebe, i držimo fige da je sve u najboljem redu🤞🏻🤞🏻💞
Mare ja bi rekla da je to nizak srizik na svim vrijednostima tek kad je omjer 1:250 je rizik. Bar ja tako mislim. Nisam sigurna, curke koje su upucenije ce ti kozda vise znat rec.
Tockica nadan se da ce sve biti u redu! Drzim ti fige! Javi se svakako!
7 tj. Evo krecemo prema ginu pa se javim. Nadam se i ja da je od cackanja jucer
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva samo kad je tata + prostoji rizika ako je i beba +, a mama minus. Onda dobivas injekciju u toku trudnoce, nakon poroda u roku od 72h. Obavezno se kontrolira krv majke otprilike 3 puta tokom trudnoce, i u slucaju da majka krvari u trudnoci obavezno dobije rhogram. Ili ako ide na aminocentezu.
Bas sto se tice tog cackanja, mene je ginekolog kratko pregledao, preko trbuha, pustio srceko, ni minutu doslovno taj dio, pa vaginalno kratko i samo provjerio jel sam dobro zatvorena i gotovo hahah. Puno vise smo pricali nego sto je pregled trajao.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
7 tj. Evo krecemo prema ginu pa se javim. Nadam se i ja da je od cackanja jucer
Drži se mila, u mislila smo s tobom i drzimo ti fige!!! ❤️
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji