ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    05. Srpanj 2019. 10:40

Mustra cestitam na curici i vidim da je i po Ramzi teoriji bila curica...  Znaci to fkt funkcionira. ❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    05. Srpanj 2019. 10:58

Jaivanpa

Jaivanpa

Lavica27

Jaivanpa ništa nisam shvatila, 2.7. Si ti uzela dan godišnjeg kad je bila isplata regresa i zato ti ga neće isplatiti??

Guk 24-28tt

Uzela sam go 2.7. I po tom bi trebala dobiti 16.7 regres… Al kolegica je rekla da ce se ponistit to kao da nisam bila na go… Samo zato da nebi dobila regres. Svojevoljno.

A o toj odluci kolegice računovođe me obavijestila tajnica.. A ona se nje boji pa nece nist reci… Jer po zakonu ti za jedan dan koristenja go iz tekuce godine imas pravo na regres… A buduci da je kolegica računovođa cisto zlo ona me zeli zajebat tako da na obračunu stave 2.7 da sam radila samo da mi nebi morala isplaćivati regres… A zapravo sam bila na godisnjem

Ma može ona sisat veslo a ne igrat se šefa svemira pa donosit odluke po svom. I uopće ju ne dozivljavaj.  Iznad nje je i pravilnik i zakon, a koliko ja imam kod sebe iskustva,mi imamo kolektivni i apsolutno svi dobivamo regres i bozicnicu,bila ja na porodiljnom tu godinu, bolovanju ili sam na poslu

Aristea
    05. Srpanj 2019. 11:08

Lavica27

Jaivanpa

Jaivanpa

Lavica27

Jaivanpa ništa nisam shvatila, 2.7. Si ti uzela dan godišnjeg kad je bila isplata regresa i zato ti ga neće isplatiti??

Guk 24-28tt

Uzela sam go 2.7. I po tom bi trebala dobiti 16.7 regres… Al kolegica je rekla da ce se ponistit to kao da nisam bila na go… Samo zato da nebi dobila regres. Svojevoljno.

A o toj odluci kolegice računovođe me obavijestila tajnica.. A ona se nje boji pa nece nist reci… Jer po zakonu ti za jedan dan koristenja go iz tekuce godine imas pravo na regres… A buduci da je kolegica računovođa cisto zlo ona me zeli zajebat tako da na obračunu stave 2.7 da sam radila samo da mi nebi morala isplaćivati regres… A zapravo sam bila na godisnjem

Ma može ona sisat veslo a ne igrat se šefa svemira pa donosit odluke po svom. I uopće ju ne dozivljavaj. Iznad nje je i pravilnik i zakon, a koliko ja imam kod sebe iskustva,mi imamo kolektivni i apsolutno svi dobivamo regres i bozicnicu,bila ja na porodiljnom tu godinu, bolovanju ili sam na poslu

Ma bolesnica.. I sad se dvoumim da mu posaljem mail. Ali i on je papak.. Nebi nist poduzeo... A i od tajnice je glupo kaj se slozila ali razumijem ju... Ov je u stanju svasta napravit, ja otisla a ona jadna ostaje... Na milost ili nemilost.. Bar mi je rekla sta me čeka. A ja cu regres za 2019 iovako ionako dobiti kad se vratim i nitko mi taj regres ni godisnji ne može uzeti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    05. Srpanj 2019. 11:10

Ja sam rh negativna, i dragi je rh negativan pa ce biti sve okej. Jedino da ti je muž ili decko rh pozitivan. Dobijes inekciju u 6j trudnoce i inekciju prije ili nakon poroda nisam sigurna da se ne pomjesa tvoja krv i krv bebe.. Nekad je bilo opasno a danas je to pod kontrolom i nemas straha

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    05. Srpanj 2019. 11:10

6 mj*

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• AnnA
    05. Srpanj 2019. 11:18

Javainpa mislim da je vazno da to rjesenje o tom danu godisnjeg imas kod sebe. A ako ne dobijes regres mozda je stvarno najbolje da se pravis blesava. Kako to da ga nisi dobila kad imas dan godisnjeg. Stvarno ne razumijem odakle njoj pravo da tebi ponisti godisnji koji su ravnatelj i tajnik odobrili. Ako se ne varam, ona uopce nema te ovlasti. Jedini problem je zapravo krivo vrijeme, ne znam kome ces se moci zaliti jer ce vjerojatno odmah nakon isplate otici na kolektivni godisnji. Savjetujem ti jedino da ti osoba od povjerenja odmah javi kada dobije regres (ukoliko ga ti ne dobijes) da mozes intervenirati. Al evo i dalje mi nije jasno da ima takvih ljudi

• AnnA
    05. Srpanj 2019. 11:19

I sorry na tipfeleru nicka, kad sam vec objavila vidjela sam da sam krivo napisala

MaRe
    05. Srpanj 2019. 11:21

Ja sam A negativna i nije mi dr nista rekla ni spomenula...valjda je samo bitno da nemamo ona antitijela sto provjeravaju kad vade krvne grupe. 

TinchiSk
    05. Srpanj 2019. 11:25

Jaivanpa, sad tek kužim ovo za godišnji i regres. Ostvaruješ pravo na regres tek kad koristiš godišnji. Ne mogu vjerovati da je toliko zla da ti želi poništiti godišnji za taj dan samo da ne dobiješ regres. Kao da ti ga ona isplaćuje iz svog džepa. Joj, baš ima zločestih ljudi. Ta zloba me baš uvijek šokira. A sad si otvorila komplikacije i više ove godine nećeš koristiti godišnji?
    Ja sam isto 0 negativna, nema tu nikakvih problema, jedino nakon poroda daju tu injekciju nečega, ima veze s tim antitijelima, zato to i vadimo uz krvnu grupu. Ništa se u trudnoći ne dobiva.

MaRe
    05. Srpanj 2019. 11:26
    Pošto vas je vecina napravila kombinirani mozete li mi reci sta ovo znaci....internet mi daje nejasne odgovore al po mom shvacanju bi bilo ok i malo rizik. Rekla mi je da je dns nazovem za rezultate al pošto radi popodne ak je nesto lose mozda bolje da odem tamo.
    Pošto vas je vecina napravila kombinirani mozete li mi reci sta ovo znaci....internet mi daje nejasne odgovore al po mom shvacanju bi bilo ok i malo rizik. Rekla mi je da je dns nazovem za rezultate al pošto radi popodne ak je nesto lose mozda bolje da odem tamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.