Tockice da, u svakoj trudnoci sve ranije sam osjetila. Ne znam jel se u blizanackim trudnocama u pravilu ranije osjete pokreti, pretpostavljam da da.
Mustra cestitam! 🙃
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Mustra cestitam!! 🥰
Tockica ja ti imam 32 godine. Obzirom da je probir bio skoro pa savrsen ginica mi rekla da nema potrebe da idemo dalje na neke pretrage. Nisam isla na nista osim na probir.
Jaivanpa ništa nisam shvatila, 2.7. Si ti uzela dan godišnjeg kad je bila isplata regresa i zato ti ga neće isplatiti??
Guk 24-28tt
Ni ja nisam shvatila. Mozda sto je uzela 2.7.a ne npr 1.7. Ili nemam pojma stvarno. A ta kolegica sta je rekla tajnici da joj racunovodja nece zamjeriti,ocito je nesto lose rekla tj.presutila ti.
Raspitaj se ti Jaivanpa od pouzdanih kolegica za to. Uvijek ima onih koji ce dati prave inf i savjetovati. I meni ta tajnica zasmrdi. Njen je posao da te uputi i savjetuje za tvoje dobro da dobijes regres i ostale doprinose a ne da hladno samo bubne pecet.
Mustraaa cestitke na odlicnom nalazu i curici !!
Livia super 😍 sad mazi svoju busicu i uzivaj!!
Jutrooo!
Nisam ispratila jel ima kakvih pregleda danas, ili ne, ali svima želim sreću !
Malo je teže popratiti kad se toliko raspišete, ali u redu.
Da smo žive, zdrave, i da srčeka kucaju sve u 16!
Meni je prva trudnoća, danas je po ZM 19 tj., a ginekolog je prosli petak na UZV rekao da je tada bilo 19 tj., no nema.veze, želim reći da ja već par dana za redom, kada navečer legnem i smirim se, osjetim bebu.. prvo sam pomislila da sam luda, da je nemoguće, mozda umišljam... onda sam skužila da nisam baš luda. Svaki dan, onako, lagano se curka miče, i baš sam sretna zbog toga..
Želim svima ugodan dan!
Jutroo cure...ja sam u 9 ustala ali budim se svako malo tako da ne mogu reci da se bas naspavam. Ni mene grudi vise ne bole, cak kao da su se malo ispuhale ali samo nisu vise otecene, a bradavice su na dodir osjetljive. Bole me noge stalno, gleznjevi i koljena i imam osjecaj da gore...i donji dio ledja me boli, onako skroz nisko i prema ljevoj nozi. Valjda me nece pokociti. Bas se trudim kretati da ne lezim previse...🤔🤔
L 💛
Veče cure i sretna sam zbog vaših urednih pregleda 😊
Jel vi vozite normalno u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra idem po drugaricu nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda ću se snaći i doći na odredište. Muz je otišao na polovni put pa ću sama. Prvi duži put solo u trudnoći.
svaki dan na posao. pogledaj ti gdje ima i stajalište usput pa bar jednom stani da protegneš noge
Imaš do posla isto malo duze ili? Ja inace volim da vozim otimam se za volan, ali sad me spavala neka paranoja 🙈 ja mislim da necu 70 prelaziti. Još ima krivina puno. Mislim da ću izmoliti sve krunice sutra u putu. 🙏
45 min u jednom smjeru. mene pati i nizak tlak i mučnina, vozila sam sporije nego ikad
[iimg]
Jaivanpa ništa nisam shvatila, 2.7. Si ti uzela dan godišnjeg kad je bila isplata regresa i zato ti ga neće isplatiti??
Guk 24-28tt
Uzela sam go 2.7. I po tom bi trebala dobiti 16.7 regres... Al kolegica je rekla da ce se ponistit to kao da nisam bila na go... Samo zato da nebi dobila regres. Svojevoljno.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Guk 24-28tt
Uzela sam go 2.7. I po tom bi trebala dobiti 16.7 regres… Al kolegica je rekla da ce se ponistit to kao da nisam bila na go… Samo zato da nebi dobila regres. Svojevoljno.
A o toj odluci kolegice računovođe me obavijestila tajnica.. A ona se nje boji pa nece nist reci... Jer po zakonu ti za jedan dan koristenja go iz tekuce godine imas pravo na regres... A buduci da je kolegica računovođa cisto zlo ona me zeli zajebat tako da na obračunu stave 2.7 da sam radila samo da mi nebi morala isplaćivati regres... A zapravo sam bila na godisnjem
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji