ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    31. Svibanj 2019. 08:38

Jutro cure! Ja evo bas putujem za Sisak, malo do mame. Ja nisam pila nikakav fluor ni u prvoj ni u drugoj trudnoci.

Grizli
    31. Svibanj 2019. 08:49

Jutro! Kako ste zene?
    Za fluor mislim da danas to nitko ne daje jer vecina pasti za zube ga sadrzi i to je dovoljno za odrzavanje zdravlja zubi. Mozda ranije nisu paste ga imale pa si zato pila ili je zubar procjenio da imas neki razlog da ga dodatno unosis. 

Maj4
    31. Svibanj 2019. 09:07

Jutro cure 🖐🏻
    Ja sam uspjela pobjeći malo na more i sunce je i odmah se osjećam bolje 🌞 probudila sam se odmorna 🎉
    Je li koja koristila anesteziju kod zubara? Imam fobiju od osnovne škole. Sad sam našla dobru zubarku, razumije me i da mi anesteziju za sve. Čitala sam da ne šteti bebi i da je bolje uzeti nego stres proživljavati, ali me zanimaju vaša iskustva?

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Livia
    31. Svibanj 2019. 09:19

Jutro! Osjecam se kao da nisam spavala uopce 😴😴
    Maj4 zavidim na suncu i moru 😍 Na kopnu nema ama bas nikakve promjene vremena. 
    Lokalna anestezija je sigurna u trudnoci, nije dokazan stetan utjecaj. Jedino treba paziti na kolicinu vazokonstriktora pa zato neki zubari koriste anesteziju koja ga uopce ne sadrzi. A neki koriste klasicnu ali pricekaju da prode prvih 12 tjedana. Ja sam u drugoj trudnoci popravljala sesticu pod anestezijom oko 25 tt i sve je bilo ok. Reci zubarici da si trudna a ona ce znati sto dalje 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• njurko
    31. Svibanj 2019. 09:44

Maj4

Jutro cure 🖐🏻
    Ja sam uspjela pobjeći malo na more i sunce je i odmah se osjećam bolje 🌞 probudila sam se odmorna 🎉
    Je li koja koristila anesteziju kod zubara? Imam fobiju od osnovne škole. Sad sam našla dobru zubarku, razumije me i da mi anesteziju za sve. Čitala sam da ne šteti bebi i da je bolje uzeti nego stres proživljavati, ali me zanimaju vaša iskustva?

Ja sam u prvom mjesecu trudnoće bila kod zubara i primila anesteziju, rekla je da ne moze stetiti

• valentina
    31. Svibanj 2019. 09:55

Jaivanpa

mustra

Jaivanpa - nisam sigurna na koje tablete misliš?
    Ja jedino pijem folnu kiselinu..ali to samo do 12 tjedna mi je rekla.. Koje bi to mogle biti za drugo i treće tromjesečje?

Ja sam pila elenatal od elevita, a kao za drugo i 3 je elebaby pa neznam jel da pocnem pit jer mi je u subotu bilo 12 tjedana

I meni je preporucio samo elenatal od elevita i za sad samo to pijem

Maj4
    31. Svibanj 2019. 10:01

Hvala Livia i Njurko. Tako sam i mislila otići. Sad sam taman 11tt. Sljedeći petak sam kod gin, pa ću onaj tamo tjedan do zubarke 😊 nadam se samo da neće imati puno posla 🙈🙈 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• mustra
    31. Svibanj 2019. 10:14

Jutro svima!
    Cure ja sam prestala piti prenatal, koji u sebi ima folnu i još hrpu vitamina i uzela sam si čistu folnu kiselinu od solgara. Rekli su mi da će mi možda biti malo manje zlo, nije mi to baš logično, ali šta god da mi pomogne da mi je manje muka. 
    Mislite da je to pametno, ili da ipak pijem prenatal pa da imam sve vitamine?
    U principu sam zdrava i sve mi je ok.

A zubar!!! inače ga se bojim ko vraga, a sad tek..

• valentina
    31. Svibanj 2019. 10:15

Jutro cure,

I ja jos uvijek radim i nadam se da cu sto duze, jer nemam jako stresan i naporan posao i pase mi da se i necim drugim malo zaokupiram. Mislim da bi inace bila puno vise u brigama oko svega toga
    Joj sad dok citam  te vase komentare oko svih tih pretraga i nalaza krvi, stitnjace i svega toga, malo me prpa. Znam da mi je gin. napomenuo te neke pretrage. Valjda budem sad 10.06. na slijedecem pregledu dobila uputnice za njih. 

samojed
    31. Svibanj 2019. 10:19

Jutro cure nadam se da nisam fulala temu, ugl jutros sam saznala da sam trudna ima li neko neki savjet da mi da sta dalje , sta treba da kupim da pijem i sve to,gin cu  se narucit za nekih 10tak dana, hvala vam na odg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.