ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anna3107
    31. Svibanj 2019. 10:55

Pozdrav curke 🖐🏻 evo da se  i ja ukljucim kod vas 🤰Termin kad bebica dolazi je 17.12. 🎉 od pocetka se borimo sa hematomom,imala sam i krvarenje ,lezala u bolnici a sad sam zadnja 3 tjedna samo krevet-wc 😁 ali hrabro idemo i vjerujemo da ce bit sve super .Citam vase komentare i puno mi pomazu 😊.Zanima me zadnjih tjedan dana me cicke ne bole i nemam mucnina pa kako je vama bilo? 😁😁

• njurko
    31. Svibanj 2019. 11:07

mustra

Jutro svima!
    Cure ja sam prestala piti prenatal, koji u sebi ima folnu i još hrpu vitamina i uzela sam si čistu folnu kiselinu od solgara. Rekli su mi da će mi možda biti malo manje zlo, nije mi to baš logično, ali šta god da mi pomogne da mi je manje muka.
    Mislite da je to pametno, ili da ipak pijem prenatal pa da imam sve vitamine?
    U principu sam zdrava i sve mi je ok.

A zubar!!! inače ga se bojim ko vraga, a sad tek..

Ja bih pila za svaki slučaj. Meni su novalac super, ali da ih ne pijem, uzela bi neke druge, recimo trebati će ti i više željeza. Ja nisam sigurna da stignem dok radim paziti jesam li svega dovoljno unijela u organizam, pa sam mirnija dok pijem, ne znam...

• njurko
    31. Svibanj 2019. 11:14

samojed

Jutro cure nadam se da nisam fulala temu, ugl jutros sam saznala da sam trudna ima li neko neki savjet da mi da sta dalje , sta treba da kupim da pijem i sve to,gin cu se narucit za nekih 10tak dana, hvala vam na odg

Čestitam!! Ako nisi do sad, samo počni piti folnu, u prenatalnim vitaminima ili samu, svatko pije neku drugačiju, pa pitaj da ti preporuče u ljekarni, pa ćeš vidjeti kako tebi paše. Za ostalo uživaj i budi sretna :) gin će te uputiti za daljnje preglede. A tu se javi ako te bilo što muči, netko će sigurno imati dobar savjet :)

• mustra
    31. Svibanj 2019. 11:17

njurko

mustra

Jutro svima!
    Cure ja sam prestala piti prenatal, koji u sebi ima folnu i još hrpu vitamina i uzela sam si čistu folnu kiselinu od solgara. Rekli su mi da će mi možda biti malo manje zlo, nije mi to baš logično, ali šta god da mi pomogne da mi je manje muka.
    Mislite da je to pametno, ili da ipak pijem prenatal pa da imam sve vitamine?
    U principu sam zdrava i sve mi je ok.

A zubar!!! inače ga se bojim ko vraga, a sad tek..

Ja bih pila za svaki slučaj. Meni su novalac super, ali da ih ne pijem, uzela bi neke druge, recimo trebati će ti i više željeza. Ja nisam sigurna da stignem dok radim paziti jesam li svega dovoljno unijela u organizam, pa sam mirnija dok pijem, ne znam…

Ma da, imaš pravo.
    Ja se hranim užasno nezdravo trenutno, samo dvopek i takve suhe gluposti. Ajde pojedem juhicu, to mi mama skuha. Ali ne znam kad sam zadnji put pojela neku salatu. Jednostavno ne znam kako s obzirom koliko mi je muka. Onda ovo samo grickam, što na poslu, što doma. 
    Vraćam se onda na sve vitamine i nadam da će mučnine što prije proći.

Maj4
    31. Svibanj 2019. 11:19

Dobro došle nove cure i čestitam. 
    Samojed trebala bi folnu kis. za pocetak i zdravo se hraniti. Sad koliko nam to svima uspije od mučnina 🤣
    Anna3107 želim ti da sve to što prije prođe. Da možeš što prije uživati bez briga 🙏🏻
    Ja sam sto sam se poveselila sve se vratilo. Jedno 10ak dana nisam imala mučnine i sise me popustile odma sutradana oboje 🤣🤣 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• njurko

anna3107

Pozdrav curke 🖐🏻 evo da se i ja ukljucim kod vas 🤰Termin kad bebica dolazi je 17.12. 🎉 od pocetka se borimo sa hematomom,imala sam i krvarenje ,lezala u bolnici a sad sam zadnja 3 tjedna samo krevet-wc 😁 ali hrabro idemo i vjerujemo da ce bit sve super .Citam vase komentare i puno mi pomazu 😊.Zanima me zadnjih tjedan dana me cicke ne bole i nemam mucnina pa kako je vama bilo? 😁😁

Dobrodošla!! :) mene su prestale boljeti negdje u 10 tt, mislim osjetim ih, ali ne onako jako kao prije. A ostale simptome nisam ni imala osim svakakvih raspoloženja  🙈🙈 i zasad je sve ok na pregledu, krvarenje sam imala samo 1 dan, iako nisu pronašli hematom, još uvijek uzimam utrogestan. I rekla mi je da uzimam sad 1 tabletu navečer do 16tt. 

• mustra

anna3107

Pozdrav curke 🖐🏻 evo da se i ja ukljucim kod vas 🤰Termin kad bebica dolazi je 17.12. 🎉 od pocetka se borimo sa hematomom,imala sam i krvarenje ,lezala u bolnici a sad sam zadnja 3 tjedna samo krevet-wc 😁 ali hrabro idemo i vjerujemo da ce bit sve super .Citam vase komentare i puno mi pomazu 😊.Zanima me zadnjih tjedan dana me cicke ne bole i nemam mucnina pa kako je vama bilo? 😁😁

Samo ću ti reći - uživaj dok nemaš mučnina . Mene cicke uopće nisu bolile i još uvijek je taj dio ok!

TinchiSk
    31. Svibanj 2019. 11:28

Ja se poveselim kad nemam mučnine i tješim se da su prošle, ali vrate se one. Dobro, nisu tako strašne kao prije. Jedno vrijeme ni vodu nisam mogla piti, baš sam se mučila. Sad se polako vraćam u normalu. Ja pijem željezo (od prije) i folnu, to si navečer popijem prije spavanja, da prespavam ako mi izazovu dodatnu mučninu.
    Mislim da ću imati 100 kila jer mučninu "liječim" jelom. Jedino dok jedem mi nije muka. Pokušavam da to bude voće, ali bilo je i razdoblja krekera, keksa, ljutih bombona i svega.
    Zaista se nadam da će drugo tromjesečje biti sjajno! 

• anna3107
    31. Svibanj 2019. 11:32

Heheheh hvala na odgovorima ,do prije tjedan dana ih nisam smjela taknut .U utorak je pregled pa se nadam da se smanjio 4 cm je bio i pijem 3x2 Duphastona dnevno i lezim lezim ,nadam se da cu uskoro moc maloo i prosetati  😁😁😁Prva trudnoca je pa sam sva nemirna 🙄

tinika
    31. Svibanj 2019. 11:34

Trebam savjet...zbog iscjedka sam zvala ginekologicu i rekla mi je da bude poslala recept za vaginalete i dala mi je klotrimazol.medutim pise da se nesmiju koristiti u prvom tromjesjecju.nije mi jasno zasto mi ih je prepisala i dal da.ju natrag zovem,i mslm bez pregleda mi je samo tako poslala recept, razmisljam da promjenim gin.hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.