ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    31. Svibanj 2019. 15:53

Grizli, embrionalni odjek će ti biti vidljiv sto posto, a ja vjerujem i srce da ćeš čuti. ja isto pregled 10.6.
    TSH 1,07- to je dobro, jel tako?

[iimg]

Livia
    31. Svibanj 2019. 15:57

Grizli cekamo srce s tobom, i ja vjerujem da ce se vec cuti s obzirom na betu i tjedne 😊
    Annika dobar je TSH 👌
    Sretno svima 10.6.! 
    Ja se moram iduci tjedan naruciti na Nifty. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mrgud_zg
    31. Svibanj 2019. 16:10

Ja pijem duphaston 3x1 i gravidon a. Prvo sam pila folacin al s obzirom da mi je nisko zeljezo i imam hipotireozu i hashimoto (na terapiji sam) gin mi je rekla da je ovo super sastav jer ima i zeljeza i joda za moju stitnjacu. 
    Sto se tice stitnjace ja sam godinama na terapiji euthyrox 75 i drzala sam tsh na oko 1,5. Kad sam ostala trudna skocio mi je na 2,7 i endokrinologica mi je digla terapiju na 100
    Sto se tice iscjetka imam ga i ja 🙈. Neki prozirno zuckasti. Gin mi je rekla da je to normalno. Radila sam papu pocetkom godine i bilo je sve ok pa mi nije sad htjela ponavljat nego kad dodem na sljedeci pregled  ce mi radit sve briseve, bit cu 12+5 tad
    Ja sam srce vidjela vec na prvom pregledu bila sam 6+3, a onda 8+3. Al samo se vidjelo bljeskanje, nisam ga zbilja cula

• mustra
    31. Svibanj 2019. 16:23

Livia

Grizli cekamo srce s tobom, i ja vjerujem da ce se vec cuti s obzirom na betu i tjedne 😊
    Annika dobar je TSH 👌
    Sretno svima 10.6.!
    Ja se moram iduci tjedan naruciti na Nifty.

Ja se upravo naručila, idem u Polikliniku Sunce (sad Agram) 26.6. Tad ću biti 12 tjedan.. Znam da se kao može od 10-tog, ali jedna frendica što je išla 10tog je na kraju morala dva puta, jer još nije bilo dovoljno bebine DNA u njenoj krvi. Srećom, ne naplaćuju to ponovo 
    A prije toga imam i ginekologicu svoju. 

Juno
    31. Svibanj 2019. 16:34

Evo i mene s vama. Prošli tjedan sam ugledala plusić na testu i to već 23. dan ciklusa. Kod ginića sam bila u srijedu jer je rekao da odmah nakon plusa dođem zbog spontanog koji je bio u 2. mjesecu ove godine i trombofilije koju su mi otkrili. Na uzv se vidjela žumanjčana vrećica, a danas sam mu nosila i nalaze bete koja raste i 4+3 smo. E da sve ne bude savršeno kad može biti komplicirano, poslao me na odjel kod giničke koja jedina odobrava heparinsku terapiju da čujemo njezino mišljenje. Sestra veli da me ne može doktorica primiti, ali da traži da me pogleda kolega na odjelu. On arogantno odbija bilo kakvu terapiju jer kao meni nije ništa i što moj doktor filozofira. Sad sam ja na sto muka. Znam da on niti nije nadležan za odobravanje terapije, ali uputnicu su mi uzeli, a ovaj moj će u ponedjeljak poluditi kad ga nazovem i velim da ga je netko popljuvao. S jedne strane mi je drago da se ne moram pikati cijelu trudnoću, ali s druge strane ako će moj ginić inzistirati na tome, morat ću sama kupovati injekcije koje su oko 800 kn mjesečno. Sorry na tako dugom postu, ali morala sam vam se pojadati

Grizli
    31. Svibanj 2019. 17:01

Mangomum beta vadjenja 12 dana nakon izostanka menge ako ce ti lakse biti racunat. A zaprvao je 26 dan od ovulacije 10580. Mislim za ocekivat je da je velika.
    Annika to je super tsh koliko sam ja upoznata. 

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 17:21

Cure jel vi u trudnoci jedete pastetu, spek, pecenicu i opcenito takve stvari? 
    Meni je dr rekla da to izbjegavam, al suseno meso je moja omiljena delicija i bas mi tesko pada sto ne jedem to..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Stelle123
    31. Svibanj 2019. 17:36

mala.le.90.

Meni je dr rekla da to izbjegavam, al suseno meso je moja omiljena delicija i bas mi tesko pada sto ne jedem to..

Pastetu svaki dan po nekoliko puta. Zapravo zadnjih par dana sam samo na tome.

url=https://lilypie.com]

Grizli
    31. Svibanj 2019. 18:42

Juno koju trombofliju imas? Pij andol 100 ako vec ne uzimas preventivno. Heparin ide samo za neke trombofilije ne za sve zato pitam.
    Mala.le  pastetu bas i ne jedem. Odnosno jedan dan mi je bas zamirisala ona argeta, al kad sam ju krneula jest 🤢🤢🤢. Spek sam mozda 2 put jela i psrut, al to iskljucivo od tu lokalnog opg-a koji jako pazi na zdravstvenu ispravnost mesa zbog toga jer vlasnik i sin imaju nekih zdravstvenih problema tako da ako i jedem, jedem iskljucivo njihovo. Ostale saleme i inace ne jedem. Zapravo vecinom tamanim sir kao i obicno s time da pazima da nisu oni domaci i od nepasteriziranog mlijeka. 

• njurko
    31. Svibanj 2019. 19:06

mala.le.90.

Ja to ni inače ne jedem, nije da ne volim, ali nemam naviku. Ali od toga svega sto ne smijemo, pijem kavu i pase mi vise nego ikad, uzela bi ju intravenozno ujutro kolko mi se pije i kolko mi miriši. Prestala sam pušit, ali kave se ne mogu riješiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.