Ja cu sad malo vise poruka se raspisati jer ste mi falile i jer ste vi vec puno pisale pa da nadoknadim :) uglavnom mama i sve moje tetke su operirale štitnjaču pa mislim da dobro da me šalje. I htjela sam vas pitati što mislite o nuhalnom naboru 0.7 u 12 tt? Rezultati su mi tek za desetak dana. Dr je rekao da je sve ok, ali da cekam sve nalaze. Nije me uopce zanimao taj rani probir, ali sad kad sam vidjela me kopka jel to premalo. Što se tiče vitamina ja pijem novalac i super mi je, nemam nikakve mučnine, nuspojave i dobro mi sjeda.
Tijekom trudnoće, kada je ultrazvuk 12 tjedana, stopa RTA bi trebao biti 0.7-2.5 mm. U slučaju da postoji zadebljanje nuhalni nabor, to povećava vjerojatnost rođenja djeteta s kromosomskim aberacijama karaktera. To je zbog toga, TVP 3 mm ili više stručnjak imenovan od strane invazivne karyotyping. Dakle normalan je…
Hvaalaa <3
Ja cu sad malo vise poruka se raspisati jer ste mi falile i jer ste vi vec puno pisale pa da nadoknadim :) uglavnom mama i sve moje tetke su operirale štitnjaču pa mislim da dobro da me šalje. I htjela sam vas pitati što mislite o nuhalnom naboru 0.7 u 12 tt? Rezultati su mi tek za desetak dana. Dr je rekao da je sve ok, ali da cekam sve nalaze. Nije me uopce zanimao taj rani probir, ali sad kad sam vidjela me kopka jel to premalo. Što se tiče vitamina ja pijem novalac i super mi je, nemam nikakve mučnine, nuspojave i dobro mi sjeda.
Tijekom trudnoće, kada je ultrazvuk 12 tjedana, stopa RTA bi trebao biti 0.7-2.5 mm. U slučaju da postoji zadebljanje nuhalni nabor, to povećava vjerojatnost rođenja djeteta s kromosomskim aberacijama karaktera. To je zbog toga, TVP 3 mm ili više stručnjak imenovan od strane invazivne karyotyping. Dakle normalan je…
Hvaalaa <3
Nasla sam na internetu tu informaciju i jos neke su pisale da su imale 0,7 i da je ginekolog rekao da je to u redu. Samo se nemoj brinuti. Stres ce ti samo odmoci... Mene kad zapadnu brige pomolim se i bude mi lakse. :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvaalaa &lt;3
Nasla sam na internetu tu informaciju i jos neke su pisale da su imale 0,7 i da je ginekolog rekao da je to u redu. Samo se nemoj brinuti. Stres ce ti samo odmoci… Mene kad zapadnu brige pomolim se i bude mi lakse. :)
To i meni najvise pomogne :) <3 Ajme sad sam pročitala svoju prvu poruku nakon izbivanja i ne razumijem ni samu sebe što sam sve napisala. Ali htjela sam odjednom sve napisati što je bilo dok me nije bilo, jer uvijek sve razumijete i baš mi je draga ova grupa...ne poznajemo se, ali baš je lijepa ženska grupa puna podrške i razumijevanja. Baš ste mi super
Hvaalaa &amp;lt;3
Nasla sam na internetu tu informaciju i jos neke su pisale da su imale 0,7 i da je ginekolog rekao da je to u redu. Samo se nemoj brinuti. Stres ce ti samo odmoci… Mene kad zapadnu brige pomolim se i bude mi lakse. :)
To i meni najvise pomogne :) <3 Ajme sad sam pročitala svoju prvu poruku nakon izbivanja i ne razumijem ni samu sebe što sam sve napisala. Ali htjela sam odjednom sve napisati što je bilo dok me nije bilo, jer uvijek sve razumijete i baš mi je draga ova grupa…ne poznajemo se, ali baš je lijepa ženska grupa puna podrške i razumijevanja. Baš ste mi super
Normalno je da smo u brizi, cim imas dijete odma postane velika briga kako je... Ali pomolim se i vjerujem da ce dati Bog na dobro... Ne zelim da me te brige more i da tih 9 mjeseci strahujem nad svime... To je najljepši dio života i želim biti sretna... Beba sve osjeti i neka bude sretna kao i ja... Najvise cu joj time pomoci i da pazim i na sebe i nju... A sve sto se dogodi nikad nije slucajno, tako je kako je i ima svoje zasto sto god mi mislili
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mungomum za stitnjacu je jako dobro jest svaki dan 2 brazilska orascica bogata su selenom i reguliraji rad stitnjace. Pa eto mozes to uvest na dnevnoj bazi. Nisam sad zapamtila dal pijes prenatale kakve. Bogami ja uz svoju terpaiju od decortina i andola 100 pijem novalac + folat od solgara. Rekla mi jedna dr da je od 5-12tt najidealnije kao uzimati oko 800 mg folata dnevno pa sam ja tom logikom uvela uz novalac i solgar.
Nasty hvala ti. Imamo i par maca oko zgrade koje hranimo i mazimo. Tako da ću pitat gin da mi da uputnicu.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Vidim da ste na stitnjaci,imam i ja jedno pitanje,prije trudnoce mo bila 1,07,sad mi je pala na 0,43,dali je to normalno? Ginic mi nije nista rekao,pitala sestru jer ona boluje od stitnjace veli da je to normalno jer njoj posto je trudna povecava dozu terapije da joj padne,nezna sta Vi mislite?
Koliko si tjedana trudna leptiricu?
TSH moze malo pasti izmedu 8. i 14. tjedna, i to je obicno samo privremeno. Jer je vrijednost hcg maksimalna oko 10. tjedna trudnoce a on djelomicno inhibira hipofizu (TSH zapravo nije hormon stitnjace nego hipofize, zato se uz njega obavezno vadi i ft4 a pozeljno je i ft3). Kakav ti je ft4? Ako je u referentnim granicama, sve je ok.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
11tt,da sve mi je normalno u granicama,al idem 17.6 na pregled budem ja njega svejedno pitala,a idem i 6.6 u podobnik ,bas me zanima
Dobro jutro, cure!
Petaaaaak je! Sigurno se radujete vi koje još uvijek radite, kao ja.
Nisam inače neka spavalica i dižem se na prvi zvuk alarma, ali se nikako naspavati od kad sam trudna, najradije bih u 19 legla. Tako da se radujem buđenju bez alarma sljedeća 2 dana. Ni vrijeme se nikako popraviti... ali ja sam danas namjerno, iz inata, obukla proljetnu haljinu i izazivam sunce da se pojavi :-)
Da li je koja bila kod zubara? Sjećam se da sam ja u prvoj trudnoći dobila za piti fluor (ne sjećam se u kojem periodu) pa me zanima da li se to još uvijek pije jer su se neke stvari promijenile u zadnjih 10 godina.
Sortiraj odgovore
Najstariji