ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    30. Svibanj 2019. 17:05

Koju folnu preporucate?ja sam si onak bezveze onu iz dm-a kupila, al narabno da bi voljela kupiti nesto bolje i skuplje,molim Vase preporuke.hvala

Angie1205
    30. Svibanj 2019. 17:17

Cure heeeelp! Sad sam si tako jadna 😔
    Vec par dana mi nista od normalne i ajmo rec zdrave hrane ne pase, sve mi je bljutavo a u junk foodu se prezderem a onda ostatak dana osjecam takvu griznju savjesti 😩😩
    Jesam jako grozna??

• Mangomum
    30. Svibanj 2019. 17:52

Grizli

Uh sto ste natipkale…
    Lala kako ti je Nasty vec objasnila IgG vrijednost znaci da si ili bolest prebolila ili zbog cjepiva koje si primila za neku od tih zaraznih bolesti. Bitno da nije pozitivno nista IgM sto oznacava aktualnu bolest i sto treba ljeciti. Tako da bez brige, ako je to negativno nalaz je uredan.
    Annika kakav ti je nalaz tsh?
    Leptiric cekam jos termin za prvi uzv i pregled a moram ici na kbc rijeka di sam i bila na ivf postupku. Dobila odgovor od njih da ce mi naknadno javiti termin za pregled. Po zadnjoj mengi sa danas 5+6. Termin jos ne znam.

Grizli imas li ti iskustva sa tsh u trudnoci? Ja sam vadila krv ima dva dana i 3.15 mi je tsh ostalo sve u granicama normale? Sutra bi trebala na uz stitne. Sta mislis ocu li dobit kakvu terapiju?

Angie1205
    30. Svibanj 2019. 17:54

Hvala ti Iva, bas se zbediram poslije jela i svasta mi prodje kroz glavu pa se opteretim i samu sebe izdeprimiram. Valjda malcu pase ova srot hrana jer samo to nam je fino 🙈 Inace jedem stvarno sve a u tjestenini se davim...danas skuham bolognese i skoro se ispovracam dok sam ga probala... sad pojedem pohani sir (i danas...daaaaa) i super fino mi je🐷

Tinika...ja pijem Solgar Folacin jos od prije zaceca...mozda nekih mj dana ranije sam pocela s njim pa sam i nastavila sada u trudnoci. Tete u ljekarnama su mm-u bas to predlozile kao naj naj pa mi je kupio. Nemam nekih tegoba od njega, popijem poslije rucka odmah.

Livia
    30. Svibanj 2019. 18:00

I ja pijem solgarov folacin, dobar mi je. I zeljezo. 

Mangomum TSH u trudnoci treba drzati ispod 2, za visi obicno ide terapija. Jesi vadila uz njega i fT3 i fT4? 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• Stelle123
    30. Svibanj 2019. 18:02

Meni ova mucnina traje cijeli dan, a nakon folne obvezno povratim. Prec cu na neke vitamine cim prije, zasad su cedevita bomboni glavni izbor. Trbuh mi je vec ogroman, bas ne volim bit trudna. 

url=https://lilypie.com]

Livia
    30. Svibanj 2019. 18:03

Angie ne opterecuj se, znas i sama da je bitno prezivjet prvo tromjesecje, manje je bitno na cemu ces ga prezivjet 😅 
    Nadoknadit ces zdravom prehranom kad prode najgori period, a osim toga beba sebi uzme sve korisno sto joj treba, samo tebi ostane srot 😁

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    30. Svibanj 2019. 18:26

Tnx cure! Livia bas me nasmija...meni ostane srot 😂😂
    Stvarno ima dana kad sam i sama sebi jadna, kakva sam tek okolini?! 😱
    Jedva cekam da udjem u 2.tromjesecje, da obavim pregled 18.6. i onda cu valjda biti bar malo mirnija 😳

Red Fox
    30. Svibanj 2019. 18:33

Tsh treba biti ispod 2 u trudnoci. Ja imam hashimoto i pocela sam piti terapiju jos prije kad sam planirala trudnocu, tad je tsh bio oko 3. Javi se endokrinologu. Ultrazvuk je potreban da vide da li imas neke promjene na stitnjaci. Ali to ne mora ni biti jer u trudnoci zna skociti tsh jer stitnjaca opskrbljuje i bebu hormonima dok njena stitnjaca ne proradi. U svakom slucaju, nemoj se bojati, nije to nista strasno. Meni je npr.tsh bio na pocetku ove trudnoce 6,5 i sad sam ga spustila na 1.

Maj4
    30. Svibanj 2019. 18:40

Pozdrav cure. Mi smo se noćas napokon naspavali  😊 
    Nasty kakvo vađenje krvi ako imaš kućne ljubimce? Ja isto imam psa u stanu, zdrava je. Meni ne smrdi ali dečko se stalno žali, pogotovo kad pokisne 🤣
    Meni je gin rekla da si uzmem vitamine po svom izboru. Tete u ljekarni su preporučile PreMama duo, vitamini i omega 3. I željezo sam pila jer je slabo. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.