ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    31. Svibanj 2019. 11:39

anna3107

Heheheh hvala na odgovorima ,do prije tjedan dana ih nisam smjela taknut .U utorak je pregled pa se nadam da se smanjio 4 cm je bio i pijem 3x2 Duphastona dnevno i lezim lezim ,nadam se da cu uskoro moc maloo i prosetati 😁😁😁Prva trudnoca je pa sam sva nemirna 🙄

Imam i ja hematom, srećom nisam krvarila. I isto prva trudnoća tako da te razumijem.
    U principu radim normalno i na sreću ne mora ležati. Kao pretežno mirovati, a to se zaista trudim. Doduše idem na dva putovanja još prije sljedeće kontrole (takav mi je posao), ali i tamo većinom sjedim tak da će nadam se sve biti ok. Naspram mog, dosta ti je velik hematom, ali smanjio se sigurno, i beba je narasla pa je već i to bolja situacija. 
    Ja uzimam utrogestan i s obzirom koliko mi je mučno, mislim da je sve ok. Inače sam pozitiva do kraja, pa i sad vjerujem da će sve biti ok!
    Držimo fige da kreneš u šetnjee!

samojed
    31. Svibanj 2019. 12:17

Hvala puno

Red Fox
    31. Svibanj 2019. 12:27

tinika

Trebam savjet…zbog iscjedka sam zvala ginekologicu i rekla mi je da bude poslala recept za vaginalete i dala mi je klotrimazol.medutim pise da se nesmiju koristiti u prvom tromjesjecju.nije mi jasno zasto mi ih je prepisala i dal da.ju natrag zovem,i mslm bez pregleda mi je samo tako poslala recept, razmisljam da promjenim gin.hvala

Tinika pitaj jos svoju gin, meni je prosli put dala neke vaginalete, mislim da su bile polygynax, al nisam sigurna, u svakom slucaju isto je pisalo da se ne preporucuju u trudnoci. Objasnila mi je da se zapravo lijekovi ne testiraju na trudnicama jer je to moralno diskutabilno i da zbog toga mora biti upozorenje. A gleda se vise odnos koristi i rizika tj. bolje je da ih stavljas ako imas neku upalu nego da ih ne stavljas jer bi upala mogla uzrokovati teze posljedice nego koristenje vaginaleta. U svakom slucaju provjeri jos.

Red Fox
    31. Svibanj 2019. 12:30

I imam pitanje, pogotovo za vas iskusne mame, sto se tice iscjetka. Pitala sam svoju doktoricu i ona je rekla da je to normalno no ipak bi htjela provjeriti jel jos nekome tako. Nadam se da niste gadljive na takva pitanja. Uglavnom mene od samog pocetka prati jaci iscjedak, ko onaj u ovulaciji. Neke dane vise, neke danje manje, a boja je nekad prozirna, nekad zuckasta. Brisevi su mi bili uredni. Ne sjecam se da mi je bilo tako u prosloj trudnoci, al ovaj put imam stalno osjecaj iscjetka.

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 12:50

Red Fox

I imam pitanje, pogotovo za vas iskusne mame, sto se tice iscjetka. Pitala sam svoju doktoricu i ona je rekla da je to normalno no ipak bi htjela provjeriti jel jos nekome tako. Nadam se da niste gadljive na takva pitanja. Uglavnom mene od samog pocetka prati jaci iscjedak, ko onaj u ovulaciji. Neke dane vise, neke danje manje, a boja je nekad prozirna, nekad zuckasta. Brisevi su mi bili uredni. Ne sjecam se da mi je bilo tako u prosloj trudnoci, al ovaj put imam stalno osjecaj iscjetka.

To ti je sve ok. Meni je tako bilo i kad sam primjetila promjene - tamno zuti/smeckasti iscjedak, odmah sam otisla na hitnu. Tamo je dr ustanovila da je vjerojatno neka infekcija, dobila sam vaginalete i odmah se vratilo na staro.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    31. Svibanj 2019. 12:56

Puno ti hvala ❤ meni je isto krenulo na smeckasto pa svjeza krv, otisla sam na hitnu i dali su mi duphaston. Smedarenje je prestalo, hvala Bogu, al i dalje se nastavilo to prozirno.

annika
    31. Svibanj 2019. 13:07

pozdrav svima
    pozdravljam vikend i odbrojavam dane do kraja nastave

[iimg]

Grizli
    31. Svibanj 2019. 13:26

Cure kad ste vi isle na prvi pregled? Ja dobila termin za iduci ponedjeljak. Taman ce mi biti 7+3. Mislim da je to ok, da nije prerano i da cemo moc vec cut srceko nadam se! 

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 13:30

Red fox, prozirni je normalan i javlja se tijekom cijele trudnoce, ali ne mora non stop.

Grizli, cestitam i sa 7+3 plod ce biti vec lijepo vidljiv, ne znam hoces li srce jos moci cuti, ali ces sigurno moci vidjeti titraje na uzv.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    31. Svibanj 2019. 13:32

Ja sam isla sa 6+4 i vidjelo se srceko. Trebalo bi se vec vidjeti i tebi onda 😊 meni je samo to cekanje bilo ubitacno 🤦🏼‍♀️ brzo ce taj ponedjeljak 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.