ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    31. Svibanj 2019. 13:32

Grizli

Cure kad ste vi isle na prvi pregled? Ja dobila termin za iduci ponedjeljak. Taman ce mi biti 7+3. Mislim da je to ok, da nije prerano i da cemo moc vec cut srceko nadam se!

Ja sam bila kad je bilo 7+1 i čula sam srčeko. Ali su mi rekli da se ne opterećujem ni ako ga ne čujem još tada. Da je to sve ok i u granicama normale. 

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 13:33

Ja sam u 10.tt cula srce, kao neki šum kad nestane radio postaje hahah, a u 11.tt je to bilo nalik bubnjevima na nekoj utakmici😆😆😍😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    31. Svibanj 2019. 13:52

Hvala curke! Nadam se da cu onda bar vidit tu mrvicu malu. A za srceko se ja lako strpim poslije jos koji tijedan da ga cujem. Malo mi sad izgleda taj datum kao cijela vjecnost, al ako sam mogla betu cekat 21 dan onda cu valjda i uzv 10 izdrzat. 

tinika
    31. Svibanj 2019. 13:56

Ja sam isla 6+2, i vidjelo se srceko i plod.
    Sad idem natrag kad bude mi.8+3.❤

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 13:59

Grizli

Hvala curke! Nadam se da cu onda bar vidit tu mrvicu malu. A za srceko se ja lako strpim poslije jos koji tijedan da ga cujem. Malo mi sad izgleda taj datum kao cijela vjecnost, al ako sam mogla betu cekat 21 dan onda cu valjda i uzv 10 izdrzat.

Samo se sjeti onih mjeseca razocarenja kad nije islo, a sad znas da ce uskoro doc taj dan da ces vidjeti😁😁 tako sam ja sebi govorila.
    Sto se srca tice, ono se rano moze vidjeti (titraj), a cuje se kad plod bude na odredjenim mjerama. Tako je meni moja ginicka rekla.
    Sad odmaraj, pij puno tekucine, osjetljive smo na razne bakterije a one se rjesavaju izmokravanjem. To je ono sto ti u tvom stadiju mogu preporuciti😀

• Mangomum
    31. Svibanj 2019. 14:00

Grizli

Cure kad ste vi isle na prvi pregled? Ja dobila termin za iduci ponedjeljak. Taman ce mi biti 7+3. Mislim da je to ok, da nije prerano i da cemo moc vec cut srceko nadam se!

Grizli jel ti datum pregleda 10.6? Meni je tada isto prvi pregled 6+2 cu bit

Grizli
    31. Svibanj 2019. 14:24

Mangomum da da 10.6 znaci skupa imamo dan d taj dan.
    Hvala Mala.le na savjetima. Znas sta nisam do sad ni jednom dozivjela te titraje ni otkucaje srca uvijek sam dozivjela razoraranje na tom uzv tako da ovaj put puno ocekujem od njega jer i prvi put je broj bete daleko presao broj 400... 😊 Dobro se osjecam radim sve po nekom 6 čulu i to je to! Te sitne trudnicke nuspojave ovih dana su mi zanemariva briga, a i kad me nesto zabrine imam tu vas. 

mala.le.90.
    31. Svibanj 2019. 14:32

Grizli

Hvala Mala.le na savjetima. Znas sta nisam do sad ni jednom dozivjela te titraje ni otkucaje srca uvijek sam dozivjela razoraranje na tom uzv tako da ovaj put puno ocekujem od njega jer i prvi put je broj bete daleko presao broj 400… 😊 Dobro se osjecam radim sve po nekom 6 čulu i to je to! Te sitne trudnicke nuspojave ovih dana su mi zanemariva briga, a i kad me nesto zabrine imam tu vas.

Beta ti je odlicna i to ti je jos jedan vjetar u ledja da ce na uzv biti sve dobro. Puno nas je s izgubljenim trudnocama pa ne trebamo ni obrazlagati taj strah pred svaki pregled...
    Majcinska briga pocinje vec od pozitivnog testa😁

• Mangomum
    31. Svibanj 2019. 14:32

Grizli

Hvala Mala.le na savjetima. Znas sta nisam do sad ni jednom dozivjela te titraje ni otkucaje srca uvijek sam dozivjela razoraranje na tom uzv tako da ovaj put puno ocekujem od njega jer i prvi put je broj bete daleko presao broj 400… 😊 Dobro se osjecam radim sve po nekom 6 čulu i to je to! Te sitne trudnicke nuspojave ovih dana su mi zanemariva briga, a i kad me nesto zabrine imam tu vas.

Ooo super bas se radujem. Da sada ne listam unazad kolika ti je bila beta i koji dc? Meni je bila 196 dva dana prije ocekivane M

Nasty
    31. Svibanj 2019. 14:45

Grizli i Mangomum sretno u ponedjeljak!
    Meni se srce čulo sa 6 tjedana. A sa 9 je to bio disco bas..
    Bit će to sve super i kako treba! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.