Ja sam jučer bila kod frizerke i bojala izrast. Neću se s tim opterećivati, moram pristojno izgledati. Mislim da je to ok i da nije ništa opasno. Ne pušim, ne pijem, ni kava mi ne paše. Hranim se normalno, koliko su mučnine dopuštale.
Ja za sad pijem željezo (ali to od prije trudnoće jer su mi nedavno otkrili anemiju) i folnu kiselinu.
Naručila sam se za Nifty 12.6.
Ukupno 3 vađenja krvi me čekaju do tad.
I ja sam počela piti željezo ima tjedan dana, bojala sam se opet zatvora ali je sve ok sva sreća. Neka mala doza. Željezo mi je inaće 11.
Jaivanpa - nisam sigurna na koje tablete misliš?
Ja jedino pijem folnu kiselinu..ali to samo do 12 tjedna mi je rekla.. Koje bi to mogle biti za drugo i treće tromjesečje?
Ja sam pila elenatal od elevita, a kao za drugo i 3 je elebaby pa neznam jel da pocnem pit jer mi je u subotu bilo 12 tjedana
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa - nisam sigurna na koje tablete misliš?
Ja jedino pijem folnu kiselinu..ali to samo do 12 tjedna mi je rekla.. Koje bi to mogle biti za drugo i treće tromjesečje?
Ja sam pila elenatal od elevita, a kao za drugo i 3 je elebaby pa neznam jel da pocnem pit jer mi je u subotu bilo 12 tjedana
Ja ti sad pijem novalac od pocetka i do kraja cu isto. Prosli put sam pila elenatal pa elebaby. Popij do kraja ak imas jos elenatala, nece ti nista biti. Sastav ti je samo malo prilagodeniji kasnijoj trudnoci, uz folnu ima i omega 3 i zeljezo. Sto se tice tih dodataka, mislim da ti ne mogu naskoditi, al opet ako se zdravo i raznovrsno hranis pitanje je da li i trebaju. Ako imas mogucnosti, bolje uzeti da ti ne fali nista. Meni npr.novalac puno lakse sjedne na zeludac nego elebaby. Bas sam usporedivala sastave, sve je to u stvari jako slicno. To je samo dodatak prehrani tako da ti nece nista biti ako pocnes u 12., 13. ili 14. tjednu.
Ja sam jučer bila kod frizerke i bojala izrast. Neću se s tim opterećivati, moram pristojno izgledati. Mislim da je to ok i da nije ništa opasno. Ne pušim, ne pijem, ni kava mi ne paše. Hranim se normalno, koliko su mučnine dopuštale.
Ja za sad pijem željezo (ali to od prije trudnoće jer su mi nedavno otkrili anemiju) i folnu kiselinu.
I ja sam počela piti željezo ima tjedan dana, bojala sam se opet zatvora ali je sve ok sva sreća. Neka mala doza. Željezo mi je inaće 11.
Meni je bilo 4
Ja sam prije pila folacin prije trudnoce,6mj sad pijem kako kad folnu obicnu od natural wealth,jer povrcama i smeta mi ,i omegu sam pila i prestala,sad posle 14tt nastavljam s omegom ,sad sam 11tt +5 dana
ja sam uzela novalac i rekla je gin da samo nastavim piti do kraja trudnoće. ja sam vadila 3 puta krv do sada, 10.6. me čeka četvrti. otišla sam danas izvaditi TSH pa očekujem Grizli pomoć kod čitanja rez
[iimg]
Grizli cestitke,tek sad vidim :) ajde bas mi je drago zbog tebe 😘 koliko ti je tt?? I kad je termin? :D
Uh sto ste natipkale...
Lala kako ti je Nasty vec objasnila IgG vrijednost znaci da si ili bolest prebolila ili zbog cjepiva koje si primila za neku od tih zaraznih bolesti. Bitno da nije pozitivno nista IgM sto oznacava aktualnu bolest i sto treba ljeciti. Tako da bez brige, ako je to negativno nalaz je uredan.
Annika kakav ti je nalaz tsh?
Leptiric cekam jos termin za prvi uzv i pregled a moram ici na kbc rijeka di sam i bila na ivf postupku. Dobila odgovor od njih da ce mi naknadno javiti termin za pregled. Po zadnjoj mengi sa danas 5+6. Termin jos ne znam.
Meni je bilo 4
Uf uh, to je dosta nisko.. A vjerojatno ti je sad puno više ako piješ željezo još od prije trudnoće. Mislim da je važno kod žena koje imaju manjak željeza da ga počnu koristiti od 20tt. A meni je dr rekao da već počnem sada pa da mi se do tada popravi.
Sortiraj odgovore
Najstariji