Ma spavam na boku ili na trbuhu, otkako sam trudna trbuh izbjegavam cak i nesvjesno. Vecinom sam na lijevom boku. Pijem ko nenormalna cak i ovih dana kad nije toliko vruce vani. Aktivna sam preko dana skroz i pijem i piskim sto puta dnevno. Noge mi nisu neko mjerilo jer sam uvijek hladna ko zmija, cak mi sad budu toplije nego inace. Bas cu pitat gin sad kad budem isla slj.petak za savjet....mada se nadam da ce popustit do tad. 😏
Nisam imala tih problema u prve dvije trudnoce, spavala sam ko klada kad god i di god! I mm mi kaze da kaj mi je da ne spavam, cudno mu da ustanem u 6 skoro svako jutro 🙈
Jutro. Imali pregled jucer.kuca srce ali za koji dan je manji plod. Imam secer i nalazi krvi i urina su mi tak tak...22.7 opet pregled prije mora.
Za secer sam pretpostavljala jer sam u obje imala tako da mi ne gine mrsavljenje al sve se izdrzi...vidim ima nas jos sa gestacijskim pa cemo se jadat kad nas uhvati kriza za slatkim heheheh
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma spavam na boku ili na trbuhu, otkako sam trudna trbuh izbjegavam cak i nesvjesno. Vecinom sam na lijevom boku. Pijem ko nenormalna cak i ovih dana kad nije toliko vruce vani. Aktivna sam preko dana skroz i pijem i piskim sto puta dnevno. Noge mi nisu neko mjerilo jer sam uvijek hladna ko zmija, cak mi sad budu toplije nego inace. Bas cu pitat gin sad kad budem isla slj.petak za savjet….mada se nadam da ce popustit do tad. 😏
Nisam imala tih problema u prve dvije trudnoce, spavala sam ko klada kad god i di god! I mm mi kaze da kaj mi je da ne spavam, cudno mu da ustanem u 6 skoro svako jutro 🙈
Angie koliko ti inas godina? Jel ti preporucen nify?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Oko 20tog tjedna...ali nas koje imamo povisen vrlo rano salju klna guk.profil
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ogtt se radi oko 24. tjedna. Netko je pitao za anomaly scan jel obavezan. To je doslovno pregles svih organa da li imaju kakve anomalije, u tom smislu naravno da je obavezan. Ali vecinom privatnici to tako zvucno zovu i naplate. A u bolnici tako i tako pregledavaju sve organe al nitko vam nece napomenuti da radi "anomaly scan". Ako vam nije zao novaca, odite privatno jer se vise posvete, prebace vam na 3 d, dobijete slike, filmice... ja sam npr.prosli put radila privatni jer mi je tako rekla moja gin. Moja frendica je dobila uputnicu za anomaly u bolnici. Sve je stvar vaseg izbora, al naravno da je obavezan.
Ogtt se radi izmedu 24 i 28 tt jer se tada posteljica konkretnije razvije.
Nemoguce mi je popratiti sve sto pisete, stvarno ste kao na normu 😅😭
Ali prijavljujem prve pokrete, vec par dana ih redovito osjetim 😍😍
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Jutro cure! Javljam da mi je stigao nalaz Niftya. Sve je u najboljem redu, što je najbitnije! A još uz to, sad znamo da nam stiže curica!
Livia znaci u trecoj najranijr osjecas pokrete?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jaivanpa ništa nisam shvatila, 2.7. Si ti uzela dan godišnjeg kad je bila isplata regresa i zato ti ga neće isplatiti??
Guk 24-28tt
Sortiraj odgovore
Najstariji