ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    05. Srpanj 2019. 08:31

Uzivati? Hah...da mogu kupila bi bebu iz inkubatora. 

url=https://lilypie.com]

TinchiSk
    05. Srpanj 2019. 08:33

Jutro, cure! Jeste se naspavale? Ja sam ipak malo jela noćas, inače ne bih nikad zaspala. 2 digestive keksa samo. Odspavala 5 sati, dobro da je petak. I dobro da mi sad opet paše kava, inače bih vjerojatno kao Mustra jučer, morala ići odspavati u wc.
    Danas nema pregleda, ali zato nam je sljedeći tjedan opet buran.
    Uh, ja se isto pokušavam ne bojati i stalno se uvjeravam da je sve ok i da će tako i biti, ali ipak stalno strahujem. Stalno si govorim: poslije sljedećeg pregleda se moraš opustiti. Ne znam, imam osjećaj kao da mi trbuh ne raste pa se onda sva zabrinem. Brige, brige... Ugodan petak svima, curama koje su doma da što više uživaju, a nama koje radimo da što brže prođe radni dan.

Angie1205
    05. Srpanj 2019. 08:35

Jutroooo! Prijavljujem nespavanje sa ustajanjem svakih sat vremena za pis-pis 👿
    Noge me i dalje ubijaju iako pijem magnezij (isla si kupit solgar da imam i ovdje 🙈) i nikako se naspavati!!
    Pogledam si sad pupak a on skroz iskocio, dakle cijeli je vani ispupcen 😱 izvire kroz majicu/haljinu 😳

Aristea
    05. Srpanj 2019. 08:42

Stelle123

Uzivati? Hah…da mogu kupila bi bebu iz inkubatora.

Neznam ja na to sve gledam kao slatke muke 😊

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    05. Srpanj 2019. 08:42

E da, zaboravila sam reći da nam je prekjučer stigla besplatna radosnica od Bebimila 

Grizli
    05. Srpanj 2019. 08:47

Gogaa samo opusteno za volanom, najgore je ako je vozac u strahu i nesiguran u sebe. Ako inace vozis onda nemas puno frke i samo opusteno i lagano, nigdje ti se ne zuri. Poneses vode i nesto za gricnut ako nedaj boze zatrebas a nemas di uzet. Ja sam isto od onih koje vole voziti posebno po autocestama i cesto tu lokalno kazem muzu nek on vozi jer mi se ne da a i sad je hrpa ludjaka na cestama pa radje da on jer sam ja previše napeta s time da me remen stegne kad naglo zakoci ako ga ne drzim malo opustenog, al kad idemo na dalje obavezno ja vozim. Tako da bez paranoje ides po prijetljicu i poslije ces uzivati s njom.
    Eleonore pa nemoj panicariti ponaprijed. Ne mora znaciti da ces se udebljat. Evo ja sam ziv primjer ja zbog tog secera mrsavim. - 6.5kg sam danas. Ako se drzis prehrane koju ti daju vjeruj mi nema sanse da se debljas bar ja mislim jer nemas od cega se debljat onda. Opusti se i nadam se da ipak neces imat nista od toga da budes opustena.
    Angie jel ti i naticu noge ili te samo bole i grcevi? 
    Za simptome cure nasla podatak da je normalno da oni u nekom momentu slabe posebno iza 11-12tt jer tada krece opadanje beta hcg u krvi, a i progesteron se krece luciti iz posteljice, a ne vise iz zutog tijela pa je i drukciji utjecaj na nase tijelo. Meni par dana su grudi bile kao ispuhane, bezbolne, al nakon 4-5 dana ujutro se probudila s duplo vecim grudima. Tako da ocito i tijelo kad se navikne na neku koncentraciju hormona onda blaze dijelu na nas dok opet ta vrijednost ne poraste drasticno. 

Angie1205
    05. Srpanj 2019. 08:51

Grizli ne oticu za sad, samo grcevi i bol. Malo je bolje jer me samo po noci hvata sad, neki dan sam cijelo popodne hodala ko Pajo Patak 🙈

• anaid
    05. Srpanj 2019. 08:58

Jutro cure...
    Sad malo citam i vidim da nisam jedina koja ne spava...od kad sam posumnjala na trudnocu ( a zapravo od par dana nakon odnoga jednostavno sam znala....jel ima jos takvih ?) Pa evo i do sad... spavanje 0 bodova.. ali zacudo ne osjecam se nenaspavano :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Grizli
    05. Srpanj 2019. 09:02

Angie1205

Grizline oticu za sad, samo grcevi i bol. Malo je bolje jer me samo po noci hvata sad, neki dan sam cijelo popodne hodala ko Pajo Patak 🙈

Ako Mg ne pomaze onda mogu biti i drugi problemi nnpr nedostatak kalcija, kalija i fosfora, moze ti biti i do bubrega ako ne mokris pravilno i redovito. Pokusaj pratiti dal mokris dostatno. Isto tako ako se ne pije dovoljno tekucine moze biti problem, posebno ako se puno vremena boravi na otvorenom pa tijelo jednostavno ispari tekucinu koju popijes a ne osjecas zedje. Uzrok moze biti i pritisak na zivac ako si cesto u istom polozaju bez obzira dal je on sjedeci, lezeci ili stojecki. Jeus ti hladne noge? Ako jesu mozde biti i stvar cirkulacije pa pomogne ako navecer si izmasiras stopala kratko al snaznim pritiscima tabane. A ako su ti vruce onda da spavas tako da podignes noge, doduse ti pretpostavljam se spavas na ledjima vise?! Moze pomoc kupka mlake vode sa pola deca jabucnog octa u kojoj mocis noge prije spavanja to je dobro i izvlaciti visak tekucine ako nekom oticu. Pomaze i casa hladne vode sa limuno prije spavanja jer se tako tokok novi izbace toksini iz tijela. Evo nadam se da nesto od toga ce pomoci. 

Aristea
    05. Srpanj 2019. 09:03

Cure molim vas za pomoć tj savjet... Ja radim u sk. I kod nas je praksa da se salje molba za odobrenje  go 1 dan.. Uzela sam 2.7 iz 2019 go... Dobila sam odluku za to, potpisala i tajnica je udarila faksimil potpisa ravnatelja... Jucer kad sam okrenula leđa kolegica o kojoj sam vec pisala da mi se krvi napila je tajnici rekla da ce to zanemariti jer je računovođa kao i ja. Vjv da me kazni da ne dobijem regres...a zasto... Zločesta baba.... Sta da radim? Ja odluku imam kod sebe sva sreca. Mislila sam napisati kakti obavijesni mail ravnatelju gdje mu govorim o tome da sam ključeve ureda i ormarica predala u računovodstvo u koverti sa obavijesti o predaji a stick koji je na moje ime i prezime odnosno certifikat za obracun placa ponesla sa sobom jer ce zamjena ionako morat izvadit na svoj i da mu kazem da sam bila na go tog i tog datuma, poslala zamolbu i dobila odluku koju mu dajem na uvid... A kad mi ova ne isplati regres poslat cu mu mail i pravit se glupa kako nisam dobila regres pa neznam jel me je zamjena jednostavno slučajno izostavila.. Makar znam da ju nece naci tako brzo i da ce to ona raditi... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.