ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    05. Srpanj 2019. 05:33

Cdobro jutro cure... Evo prvi dan bolovanja i sad imam priliku se javljati kako sam vec budna prije 15 min hahha. To se događalo i dok sam radila u ovako ovo doba, ali sam pokušavala natrag zaspati jer moram na posao haha. Sad mogu biti oni sto jesam, a to je kokoš budna u 5 hahaah🐔🐔🐔

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    05. Srpanj 2019. 05:50

PREGLEDI

08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    08.7.- stelle123
    08.7.- DeeSB
    08.7.- Eleonoré
    09.7.- Laganini
    09.7.- May4
    10.7.- Srce mi se smije
    10.7.- Simbalija
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    07.8.- sofio9
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

lorija
    05. Srpanj 2019. 05:54

Jutroo!!! Evo i mene,za cudo lijepo sam do sada spavala. Sve se hvatam za sise 🙈🙊 jer su mi jedini simptom u trudnoci i koji me drze opustenom trudnom.
    Znam da je netko pitao vec al ne sjecam se odgovora jel normalno da prestanu boliti na dodir,pa se bol opet vrati i tako u krug? Od jucer me manje boli.
    Jaivanpa super!! Sad uzivaj u izlezavanju. 😁 

Aristea
    05. Srpanj 2019. 06:12

lorija

Jutroo!!! Evo i mene,za cudo lijepo sam do sada spavala. Sve se hvatam za sise 🙈🙊 jer su mi jedini simptom u trudnoci i koji me drze opustenom trudnom.
    Znam da je netko pitao vec al ne sjecam se odgovora jel normalno da prestanu boliti na dodir,pa se bol opet vrati i tako u krug? Od jucer me manje boli.
    Jaivanpa super!! Sad uzivaj u izlezavanju. 😁

Mene su u 10 tjednj skroz prestale boliti... A do onda ujutro dok sam se digla kao da su me pekle od boli.. Ja sam panicarila kad je ta bol nestala al bespotrebno.. Poslije bi bradavice postale osjetljive na dodir povremeno a sad me nist ne boli ali ostale su povećane 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    05. Srpanj 2019. 06:26

Hvala ti. Izgleda i meni da su prestale. Ovo mi je sad najgori period 😤 simptomi nestali a pokrete jos ne osjetim. Ne znam gdje sam. 
    Valjda ce me ponovo malo zaboliti cisto da mi daa neki znak ☺

• Stelle123
    05. Srpanj 2019. 06:57

Lorija polako, krenu li ti mucnine pozalit ces sto osjecas simptome🤣

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    05. Srpanj 2019. 06:58

Lorija tako se i ja.osjecam,samo mene su sise počele boliti tek sa 7-8 tjedana! Al zato ovo kolko mi se spava i trbuscic što se isturio mi ulijevaju povjerenje :)

Anna super za pregled! Što se tiče probave ja imam inače problema s tim ali ovaj recept čuda čini. Ujutro zobene s bananom i nekim vocem,kava iza toga a navečer prije spavanja sumeci magnezij iz lidla.

Goga, putujem, svaki dan na posao i s posla 80km, a prošli tjedan sam vozila poslovno u budimpeštu,ima cca 350km u jednom smjeru. Stala dva puta, protegnula,popila kavu. Kad sam došla na odredište sam legla da se malo izravnam i to je to! Sretan put!

Aristea
    05. Srpanj 2019. 07:04

lorija

Hvala ti. Izgleda i meni da su prestale. Ovo mi je sad najgori period 😤 simptomi nestali a pokrete jos ne osjetim. Ne znam gdje sam.
    Valjda ce me ponovo malo zaboliti cisto da mi daa neki znak ☺

Nemoj se bojati. Ja sam se budala bezveze nervirala... A beba je dobro.. I danas povremeno se uplasim bezveze... Kao da mi taj strah pomaze a i bebi

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    05. Srpanj 2019. 08:07

Hvala vam cure ❤ Nisam panicarka vec bas nastojim biti pozitivna u inat sebi,jer sam pocela puhati i na hladno dok ne prodje ovaj period. U prosloj trudnoci sam bila luda od brige a skolska trudnoca bila na kraju. Imate pravo,bit ce kako bude.  Opusteno samo. Hvala vam ❤

Aristea
    05. Srpanj 2019. 08:22

lorija

Hvala vam cure ❤ Nisam panicarka vec bas nastojim biti pozitivna u inat sebi,jer sam pocela puhati i na hladno dok ne prodje ovaj period. U prosloj trudnoci sam bila luda od brige a skolska trudnoca bila na kraju. Imate pravo,bit ce kako bude. Opusteno samo. Hvala vam ❤

Samo se opusti. Neke stvari su neizbježne. Ne vjerujem da mi imamo neki poseban utjecaj na to... Ako nesto pođe po zlu, pođe samo od sebe i u svakom mj je nešto moguće.... 
    Ali ne vrijedi nam glave zamarati, sve ima svoje makar ne kuzimo ni sami zakaj... Treba uzivati u ovom periodu. Bolje je bilo kad zene nisu imale internet i znale tisucu ruznih stvari kaj se mogu dogoditi u trudnoći. Mislim ajde oke znamo da nebi bile jedine u trudnoći gdje je nekaj loše se dogodilo. Al barem bi u miru prolazile kroz nju...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.