Cdobro jutro cure... Evo prvi dan bolovanja i sad imam priliku se javljati kako sam vec budna prije 15 min hahha. To se događalo i dok sam radila u ovako ovo doba, ali sam pokušavala natrag zaspati jer moram na posao haha. Sad mogu biti oni sto jesam, a to je kokoš budna u 5 hahaah🐔🐔🐔
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
PREGLEDI
08.7. -valentina
08.7.- piba7
08.7.- stelle123
08.7.- DeeSB
08.7.- Eleonoré
09.7.- Laganini
09.7.- May4
10.7.- Srce mi se smije
10.7.- Simbalija
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
07.8.- sofio9
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Jutroo!!! Evo i mene,za cudo lijepo sam do sada spavala. Sve se hvatam za sise 🙈🙊 jer su mi jedini simptom u trudnoci i koji me drze opustenom trudnom.
Znam da je netko pitao vec al ne sjecam se odgovora jel normalno da prestanu boliti na dodir,pa se bol opet vrati i tako u krug? Od jucer me manje boli.
Jaivanpa super!! Sad uzivaj u izlezavanju. 😁
Jutroo!!! Evo i mene,za cudo lijepo sam do sada spavala. Sve se hvatam za sise 🙈🙊 jer su mi jedini simptom u trudnoci i koji me drze opustenom trudnom.
Znam da je netko pitao vec al ne sjecam se odgovora jel normalno da prestanu boliti na dodir,pa se bol opet vrati i tako u krug? Od jucer me manje boli.
Jaivanpa super!! Sad uzivaj u izlezavanju. 😁
Mene su u 10 tjednj skroz prestale boliti... A do onda ujutro dok sam se digla kao da su me pekle od boli.. Ja sam panicarila kad je ta bol nestala al bespotrebno.. Poslije bi bradavice postale osjetljive na dodir povremeno a sad me nist ne boli ali ostale su povećane
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala ti. Izgleda i meni da su prestale. Ovo mi je sad najgori period 😤 simptomi nestali a pokrete jos ne osjetim. Ne znam gdje sam.
Valjda ce me ponovo malo zaboliti cisto da mi daa neki znak ☺
Lorija polako, krenu li ti mucnine pozalit ces sto osjecas simptome🤣
url=https://lilypie.com]
Lorija tako se i ja.osjecam,samo mene su sise počele boliti tek sa 7-8 tjedana! Al zato ovo kolko mi se spava i trbuscic što se isturio mi ulijevaju povjerenje :)
Anna super za pregled! Što se tiče probave ja imam inače problema s tim ali ovaj recept čuda čini. Ujutro zobene s bananom i nekim vocem,kava iza toga a navečer prije spavanja sumeci magnezij iz lidla.
Goga, putujem, svaki dan na posao i s posla 80km, a prošli tjedan sam vozila poslovno u budimpeštu,ima cca 350km u jednom smjeru. Stala dva puta, protegnula,popila kavu. Kad sam došla na odredište sam legla da se malo izravnam i to je to! Sretan put!
Hvala ti. Izgleda i meni da su prestale. Ovo mi je sad najgori period 😤 simptomi nestali a pokrete jos ne osjetim. Ne znam gdje sam.
Valjda ce me ponovo malo zaboliti cisto da mi daa neki znak ☺
Nemoj se bojati. Ja sam se budala bezveze nervirala... A beba je dobro.. I danas povremeno se uplasim bezveze... Kao da mi taj strah pomaze a i bebi
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hvala vam cure ❤ Nisam panicarka vec bas nastojim biti pozitivna u inat sebi,jer sam pocela puhati i na hladno dok ne prodje ovaj period. U prosloj trudnoci sam bila luda od brige a skolska trudnoca bila na kraju. Imate pravo,bit ce kako bude. Opusteno samo. Hvala vam ❤
Hvala vam cure ❤ Nisam panicarka vec bas nastojim biti pozitivna u inat sebi,jer sam pocela puhati i na hladno dok ne prodje ovaj period. U prosloj trudnoci sam bila luda od brige a skolska trudnoca bila na kraju. Imate pravo,bit ce kako bude. Opusteno samo. Hvala vam ❤
Samo se opusti. Neke stvari su neizbježne. Ne vjerujem da mi imamo neki poseban utjecaj na to... Ako nesto pođe po zlu, pođe samo od sebe i u svakom mj je nešto moguće....
Ali ne vrijedi nam glave zamarati, sve ima svoje makar ne kuzimo ni sami zakaj... Treba uzivati u ovom periodu. Bolje je bilo kad zene nisu imale internet i znale tisucu ruznih stvari kaj se mogu dogoditi u trudnoći. Mislim ajde oke znamo da nebi bile jedine u trudnoći gdje je nekaj loše se dogodilo. Al barem bi u miru prolazile kroz nju...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji