ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    04. Srpanj 2019. 22:36

Mangomum meni rece tacno koliko i jesam trudna 10 sedmica, a nisam dobila trudnicku,moram da idem vadit krvnu grupu i nalaze i Loria meni je pregled 22.07. 😊

Grizli
    04. Srpanj 2019. 22:48

Eleonore ja imam trudnicki dijabetes. Doduse jako malo povisen al na "dijeti" sam. Jesi i ti? Nadam se da nemas. 

Gogaa_V
    04. Srpanj 2019. 23:05

Veče  cure  i sretna  sam zbog vaših  urednih  pregleda 😊
    Jel vi vozite normalno  u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra  idem  po drugaricu  nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda  ću se snaći i doći na odredište. Muz  je otišao na polovni  put pa ću sama. Prvi duži  put solo  u trudnoći.  

annika
    04. Srpanj 2019. 23:11

Gogaa_V

Veče cure i sretna sam zbog vaših urednih pregleda 😊
    Jel vi vozite normalno u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra idem po drugaricu nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda ću se snaći i doći na odredište. Muz je otišao na polovni put pa ću sama. Prvi duži put solo u trudnoći.

svaki dan na posao. pogledaj ti gdje ima i stajalište usput pa bar jednom stani da protegneš noge

[iimg]

mala.le.90.
    04. Srpanj 2019. 23:18

Goga meni je voznja ko nekom cigara...jednostavno me ispunjava...vozim, makar samo po kruh i mlijeko...ako je neki duzi put, stani 5 ili 10 min protegnit noge...ponesi vode i to je to...
    Naravno, ako nemas problema sa snagom, vrtoglavicom, tlakom itd...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Gogaa_V
    04. Srpanj 2019. 23:20

annika

Gogaa_V

Veče cure i sretna sam zbog vaših urednih pregleda 😊
    Jel vi vozite normalno u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra idem po drugaricu nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda ću se snaći i doći na odredište. Muz je otišao na polovni put pa ću sama. Prvi duži put solo u trudnoći.

svaki dan na posao. pogledaj ti gdje ima i stajalište usput pa bar jednom stani da protegneš noge

Imaš  do posla  isto malo duze  ili? Ja inace  volim da vozim otimam  se za volan, ali sad  me spavala neka paranoja 🙈 ja mislim  da necu  70 prelaziti. Još ima krivina puno. Mislim da ću izmoliti sve krunice  sutra  u putu. 🙏 

Gogaa_V
    04. Srpanj 2019. 23:26

mala.le.90.

Goga meni je voznja ko nekom cigara…jednostavno me ispunjava…vozim, makar samo po kruh i mlijeko…ako je neki duzi put, stani 5 ili 10 min protegnit noge…ponesi vode i to je to…
    Naravno, ako nemas problema sa snagom, vrtoglavicom, tlakom itd…

Mala.le.90. Nisam  imala problema sa vrtoglavicom. Tlak  mi je 100/50 Sada u t , ali nizi  mi je prirodno  pa je to za mene normalan  tlak. Ja volim  isto i voziti  i gasati. Ali sad kako sam t. neki strah  me jer  idem dalje sama,  a zao mi sto muz  nije sa mnom  pa me strah po prvi  put  voznje  i puta (Još je ovo  kratka relacija koliko mi svagdje idemo). Coco i ja ćemo lagano vozariti sutra 

TinchiSk
    04. Srpanj 2019. 23:35

Ja popodne napravila tortu i onda izašla s prijateljicom na predstavu u kazalište. Bilo ke takooo zagušljivo, nisu klimu palili, a bilo nas je puno. Došla doma i sad mi se ne spava, a budim se u 5. Uh! Gladna sam, a bojim se da će mi biti muka ako sad budem jela.
    Uopće nisam za izlaske, sve mi se poremeti. Lijepa moja rutina.
    Nadam se da već sve spavate. Imam osjećaj da ću ja probdjeti noć. 

• AnnA
    04. Srpanj 2019. 23:54

Curke, samo da javim da je bebach super :) kaze gin da ima naznaka da bi mogao biti deckic. 25.7 novi pregled i tada ce mi dati uputnicu za kombinirani.
    Sto se tice zatvora, ovo je prestrasno. Oduvijek imam problema sa probavom ali ovako nisam jos dozivjela.

05. Srpanj 2019. 00:27

Grizli

Eleonore ja imam trudnicki dijabetes. Doduse jako malo povisen al na "dijeti" sam. Jesi i ti? Nadam se da nemas.

To cu saznati u ponedjeljak😨😨
    Bas mi prica rodica kako je dobila od toga 30 kila covjece.
    Ja imam paranoje i sve sto procitam onako..odma se pitam sta ako ja dobim.Sad sam malo veselija posto su mi prestale mucnine i dosao mi ne nenormalno apetit..sce me strah kolka cu bit😀😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.