Mangomum meni rece tacno koliko i jesam trudna 10 sedmica, a nisam dobila trudnicku,moram da idem vadit krvnu grupu i nalaze i Loria meni je pregled 22.07. 😊
Eleonore ja imam trudnicki dijabetes. Doduse jako malo povisen al na "dijeti" sam. Jesi i ti? Nadam se da nemas.
Veče cure i sretna sam zbog vaših urednih pregleda 😊
Jel vi vozite normalno u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra idem po drugaricu nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda ću se snaći i doći na odredište. Muz je otišao na polovni put pa ću sama. Prvi duži put solo u trudnoći.
Jel vi vozite normalno u trudnoci? Na posao, autoputem ili sta znam. Ja sutra idem po drugaricu nekih 120 kilometara u Ch , to je satak i 40 min vožnje po navigaciji 🙈 valjda ću se snaći i doći na odredište. Muz je otišao na polovni put pa ću sama. Prvi duži put solo u trudnoći.
svaki dan na posao. pogledaj ti gdje ima i stajalište usput pa bar jednom stani da protegneš noge
[iimg]
Goga meni je voznja ko nekom cigara...jednostavno me ispunjava...vozim, makar samo po kruh i mlijeko...ako je neki duzi put, stani 5 ili 10 min protegnit noge...ponesi vode i to je to...
Naravno, ako nemas problema sa snagom, vrtoglavicom, tlakom itd...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
svaki dan na posao. pogledaj ti gdje ima i stajalište usput pa bar jednom stani da protegneš noge
Imaš do posla isto malo duze ili? Ja inace volim da vozim otimam se za volan, ali sad me spavala neka paranoja 🙈 ja mislim da necu 70 prelaziti. Još ima krivina puno. Mislim da ću izmoliti sve krunice sutra u putu. 🙏
Goga meni je voznja ko nekom cigara…jednostavno me ispunjava…vozim, makar samo po kruh i mlijeko…ako je neki duzi put, stani 5 ili 10 min protegnit noge…ponesi vode i to je to…
Naravno, ako nemas problema sa snagom, vrtoglavicom, tlakom itd…
Mala.le.90. Nisam imala problema sa vrtoglavicom. Tlak mi je 100/50 Sada u t , ali nizi mi je prirodno pa je to za mene normalan tlak. Ja volim isto i voziti i gasati. Ali sad kako sam t. neki strah me jer idem dalje sama, a zao mi sto muz nije sa mnom pa me strah po prvi put voznje i puta (Još je ovo kratka relacija koliko mi svagdje idemo). Coco i ja ćemo lagano vozariti sutra
Ja popodne napravila tortu i onda izašla s prijateljicom na predstavu u kazalište. Bilo ke takooo zagušljivo, nisu klimu palili, a bilo nas je puno. Došla doma i sad mi se ne spava, a budim se u 5. Uh! Gladna sam, a bojim se da će mi biti muka ako sad budem jela.
Uopće nisam za izlaske, sve mi se poremeti. Lijepa moja rutina.
Nadam se da već sve spavate. Imam osjećaj da ću ja probdjeti noć.
Curke, samo da javim da je bebach super :) kaze gin da ima naznaka da bi mogao biti deckic. 25.7 novi pregled i tada ce mi dati uputnicu za kombinirani.
Sto se tice zatvora, ovo je prestrasno. Oduvijek imam problema sa probavom ali ovako nisam jos dozivjela.
Eleonore ja imam trudnicki dijabetes. Doduse jako malo povisen al na "dijeti" sam. Jesi i ti? Nadam se da nemas.
To cu saznati u ponedjeljak😨😨
Bas mi prica rodica kako je dobila od toga 30 kila covjece.
Ja imam paranoje i sve sto procitam onako..odma se pitam sta ako ja dobim.Sad sam malo veselija posto su mi prestale mucnine i dosao mi ne nenormalno apetit..sce me strah kolka cu bit😀😇
Sortiraj odgovore
Najstariji