ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    04. Srpanj 2019. 06:37

Reserved123

Ovako to izgleda u nas
    A top nosim ispod maice da mi se ne vidu otkopcane hlace 🤭🤣

Hahahaha, sad si mi dala super ideju jer sam ja kupila samo jedne jedine nove hlace, i to samo veci broj nego inace i na lastiku, a sve svoje ostale nosim otkopcane pa kamufliram 😂😂 jedino traperice ne nosim, samo kad ih vidim me pocne stezati i boljeti 😳
    Mislim da se visim curama u pravilu manje "vide" trbusi, posebno u prvoj trudnoci. Tako je i meni i tako je bilo curama oko mene 😊

• Stelle123
    04. Srpanj 2019. 06:50

lorija

Evo i mene, tjesim se da cu poceti spavati nakon zavrsetka 1tromj.ali kad vidim tebe znaci da ipak necu ni tada 🙈🙈🙊🙊
    Za cudo ponasam se full dobro naspavano. 😐

Mene ubija spavanje na bokovima. Utrne mi sve zivo. Onda se probudim da se malo odmorim na ledjima.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    04. Srpanj 2019. 07:10

Gaahh...otisla zalijevati vrt i ugrize me osa...sto sad? Nije me ugrizla dobrih 5 godina😣

url=https://lilypie.com]

04. Srpanj 2019. 07:38

Jutro cureeeee 😁😁😁 Nocas sam napokon spavala, mozda zato sto je u zg malo zahladilo 😃 jos mm sinoc sve rastvorio kak je puhalo. Milinaaaaaa 😍 nek ostane ovako
    Danas su moje bebe i sluzbenooooo usle u drugo tromjesecjeee 😍😍😍😍 bas sam sretna, svasta sam citala, svi su me prepadali. Jos kako su blizanci svi doktori su mi 100 puta naglasili kako je rizicno, a ja se super osjecam za sada. Morala sam to podijekit s vama 🤩 zelim vam svima predivan dan danaaaas ❤

Angie1205
    04. Srpanj 2019. 07:42

Dobro jutro!! Ajmeee jeste se raspisale, sve sam procitala a opet nista ne znam 🙈
    Pregledala sam busice i vec sam se splasila da je moj najveci al onda vidim busu od Iva4 i vidim da nisam najveca 🤪 Al si mislim da ce i moj bit takav u 20-om tjednu jer vec sad je poveci.

Aristea
    04. Srpanj 2019. 07:49

iva4

RedFoxja sam ti dosta niska 156 cm pa tom pridodajem da se zato jace vidi … s tim da je niknuo preko noci sad neki dan da je i decko osto u soku kad ga je vidio ujutro🤣🤣🤣

Ja sam 157 cm haha.. Svaka deka se pozna.. Uvijek si izgledam buckasto haha :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    04. Srpanj 2019. 07:50

Jutro cure 🖐🏻
    Baš ste aktivne. Sve sam porčitala ali pola zaboravila 😅😅 trudnički mozak, počelo je zaboravljanje. 
    Nista od mog pregleda sutra, gin je na go. pa ću u utorak, tko će mi sad to dočekati 🙈🙈
    Drago mi je čitati da je svima sve uredno prošlo na pregledima 🥰🥰 sretno curama koje imaju pregled danas 🤞🏻🤞🏻
    Trubuščići su predivni 😍😍😍
    Drago mi je da vam se svidjela aplikacija. Napokon nešto na hr, da se ne patim dok pratim sve i čitam 😅😅 jučer sam ju samo skinila danas ću ju istraživati 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Aristea
    04. Srpanj 2019. 07:53

Stelle123

lorija

Evo i mene, tjesim se da cu poceti spavati nakon zavrsetka 1tromj.ali kad vidim tebe znaci da ipak necu ni tada 🙈🙈🙊🙊
    Za cudo ponasam se full dobro naspavano. 😐

Mene ubija spavanje na bokovima. Utrne mi sve zivo. Onda se probudim da se malo odmorim na ledjima.

E to se i meni dogada. Pocne me boljeti ako lezim na lijevom ili na desnom boku pa se preokrećem non stop 😂😂😂 cak osjetim i u hodu kao da me boli u bokovima ali ponekad

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    04. Srpanj 2019. 07:57

Stelle jesi li probala mozda trudnicki jastuk izmedju nogu staviti pa spavati? Ili napravit dok spavas pa da bude pola na boku a pola na stomaku.
    Npr.ako si na desnom boku,desnu nogu ispruzim a lijevu savijem i prebacim 'podbocim' na krevet,tak da imam lufta izmedju da mi ne stvara pritisak 😁
    Sorry ako je opis neshvatljiv.
    Jesi li dobro sad nakon ugriza? Nadam se da se nije pojavio nateklo.
    Angie lijepo bome,a nije za cudit. Treca ti je beba. I meni pupak iskoci tako ali dosta kasnije 😁😁

Aristea
    04. Srpanj 2019. 07:57

iva4

Jaivanpa pricaj mi … pojedem jedan dan vise drugi vidim di se primilo🤪
    Angiejos se pitam di si nestala od jucer kad izvirila i tvoja busaaaaa🥰
    Negoooo di je bureeeeek???😂

Bas sam sklona debljanju zato me cudi da se dosad nisam udebljala, od 8 tjedna do 13 t pol kg a od 13 do 18 nista..... Sve se bojim da cu se do kraja raširit hahah... A i opet kad si nizak svaka deka se pozna.. A dok si visok ode amo tamo.. Meni sve u sise, trbuh i malo u licu sto mi je najgore.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.