Uh bas ste se raspisale 😂evo moj pregled je 17.7,kad ste vi osjetile bebice?
Pozdrav, ljudi ja bi među vas ako me primate :) Danas sam 14+6 i jutros sam sva bila prestrašena jer mi je trbuh bio poprilično ravan, sad kad sam pojela i popila se raširio. Je to normalno?
Uskoro na treći pregled, 10.7. :)
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Reserved oprosti pa sto bi ti htjela pa bas je trudnicki tvoj. 🤭 Za hlace mi frendica obecala dat neki dodatak za obicne hlace zita rifle koji se nakaci izmedju gumbica da su hlace zakacene a ne zuljaju. Samo nismo jos isle na kavu, pa pogeldaj mozda da si tako nesto uzmes da te ne grije topic. To je kao nevi trokutic od tkanine izgleda mi praktično za pocetak dok ne krenu bas trudnicke.
Angie lijep trbuscic vec imas.
Ne znam za visinu i trbuh, ja i sestra smo jednako visoke, ja imam inace bas izrazene trbusne misice. Pardon imala sam. I meni se vec nazire trbuh dosta posebno navecer, a sestri se tako vidio tek sa 5 mj. Mislim da je i do polozaja maternice i ostalih organa u tijelu, al naravno na manjem tijelu se jace vidi ima logike. Ujutro isto nemam bas nesto, al navecer bas se muz sinoc cudio kako mi izadje trbuh i kako je tvd. Jos mi govori pa sta napinjes misice jadno dijete unutra. 😌
E cure moje ja se digna na wc jutros u 4 i nakon toga show, mucnina strasna, dizao mi se zeludac a nisam mogla ispovracat se n3go kao da ki sve stojinu grlu. Uzasan osjecaj. Do 6 me drzalo i onda sam uspjela nekako zaspat. Tome se nisam nadala.
Sretno curama na pregeldima danas.
Cure divni trbuscici 😍 evo jučer anomaly scan prošao odlično, mm bio sav očaran bebom 😄...
I da, prijavljujem još jednog dečkića 💙💙💙...
A evo i 4d sličice 😊
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Ja sam visoka metar i sumska jagoda 😂
Imam 156cm 🤪 ali...u malim bocama se otrov drzi 😏
Flower slikica je predivna 🥰
Cestitke na pisonji!! Jel Ramzi metoda pogodila ili!? 😉
Flowerslikica je predivna 🥰
Cestitke na pisonji!! Jel Ramzi metoda pogodila ili!? 😉
Hvala ti.. Da, da, ramzi metoda je i meni pogodila 😄
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Omerta, to ti je stvarno normalno, meni se to dogadja često, pogotovo sad kad mi je tvrda stolica,znam da,gadljivo je ko službi cep izgleda🤢
Flower kakva fotkica😍😍
Ja došla u haljini tricetvrt rukava na posao,smrzla se ko ona stvar🙈 Bit će zanimljivo ako kiša padne!
Tko nebi bio ocaran.. Divna slikica! Cestitke!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Kako su vam lijepi trbusi. Moj i dalje ne lici na nis. Obucem danas neku haljinu za posao, mm mi kaze izgledas ko da si se malo udebljala. Uopce mi nije onak tvrd trbuh, vise je skembast.
A ja sam usla s dobrom zalihom kila u trudnocu. I ful sam iznenadena da se nisam vise udebljala. Na prosim pregledu bila -1, s 12tt, sad sam mozda dobila 1,max 2 kile, ovisno kad se vazem.
Slusajuci vase sve simptome, nekak me uhvatio strah. Ja sam se od kad sam dobila prije 10ak dana rezultate panorame skroz opustila i kao sva sam super. Al u zadnje vrijeme nemam nikakve simptome, ni cice me ne bole, ni trbuh ne raste, jedino mi se spava al to moze bit i od vrucine, i zeludac me povremeno zeza, al to moze bit od povratka na gablece na poslu koji nisu bas neka kvaliteta. Sad jedva cekam drugi tjedan da odem na pregled 🙈 mislim da cu u petak (ovaj 7 mj nema narucivanja pa si mogu sama odlucit kad cu doc)
Sortiraj odgovore
Najstariji