ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    04. Srpanj 2019. 10:48
    Evo Angy nije ni mene dugo bilo ovo je slikica od ima 3tj pa me bas zanima vase misljenje po ramzyu? Boy or a girl??
    Evo Angy nije ni mene dugo bilo ovo je slikica od ima 3tj pa me bas zanima vase misljenje po ramzyu? Boy or a girl??
    04. Srpanj 2019. 10:49

Jaivanpa

Angie1205

Cure di su nam Nasty, Hrabrica, C1M4?? Hmmm kao da mi jos netko fali??

Meni se cini kao da ni Buhe nema bas… Nisam sigurna.

Evo meeeee :)
    Danas pregled, ali tek popodne. Jako sam nervozna i u strahu, ali opet nekako mislim da bi trebalo biti sve ok.
    Danas sam točno 12 tt. Trbuh već popriličan, ne znam je li to normalno tako rano već, za prvorotkinju :D
    Kako ste vi curke?
    Svaki put kad vidim sličicu s vaših pregleda cmizdrim od dragosti :D Ne znam za vas, ali mene hormoni pucaju. Plačem na doslovno sve. Sve. Reklame me rasplaču. 

Gogaa_V
    04. Srpanj 2019. 11:34

Cure  jutro 🙈 ja danas uranila  kao što vidite. Sretno  svim curama  na pregledima,  javite se. 🌸 
    Flower  cestitam  na djecaku, super slicica. 💙 ostalo nisam  upamtila  šta sam mislila napisati😂

Red Fox
    04. Srpanj 2019. 11:45

Dobro jutro svima 😊 kod nas je malo oblacno i cekamo da se pojavi sunce da idemo na plazu.
    Sretno svima na pregledu danas. Flower slicica je prekrasna.
    Cure, ova Ramzi metoda je dosad fakat tocna, malo me iznenadilo iskreno. Ak je tak onda ja cekam curicu, jedva cekam da saznam.
    Ne znam ko je pitao anomaly, obavezan je,al je samo pitanje kvalitete ultrazvuka di cete ga raditi. Proslu trudnocu je mene slala gin privatno jer ona ima los ultrazvuk, a ovaj put ce mi raditi u bolnici jer tamo vodim trudnocu.
    Spominjale ste iscjedak, ja cu izludit s njim, ko da imam ovulaciju cijelo vrijeme 🤦🏼‍♀️ inace ja to dosta pratim jer koristim Bilingsonovu metodu.

Red Fox
    04. Srpanj 2019. 11:47

Mangomum dosta je losa slika, ne vidi se uopce di bi mogla biti posteljica jer je dolje sve bijelo. Imas jos koju sliku?

• Lala27
    04. Srpanj 2019. 11:49

Angie Kako ti je divan trbuščić 😍 Zanima me da li se kod svih pojavi tako linija i iskoči pupak? 

Flower Divna sličica i čestitke na dječkiću 😍

Simbalija 
    Mislim da smo prije već pisale o tome, da nam je svima ujutru manji, pa se tokom dana poveća 😄 I dobro nam došla 

Sretno danas svima na pregledima 😀

• Mangomum
    04. Srpanj 2019. 11:49

Red Fox

Mangomum dosta je losa slika, ne vidi se uopce di bi mogla biti posteljica jer je dolje sve bijelo. Imas jos koju sliku?

Imam od 6tj trudnoce al mislim da je ta jos losija evo slikam je 

• Mangomum
    04. Srpanj 2019. 11:53

Red Fox

Evo je
    Evo je
    Red Fox
    04. Srpanj 2019. 11:56

Ne znam zakaj je u donjem dijelu slike tak jako bijelo svaki put 😂 nemrem uopce procjeniti. Nekak mi se vise cini gore desno, pa glasam za curicu. Al nemrem reci sigurno 🤷🏼‍♀️

Red Fox
    04. Srpanj 2019. 11:58
    Vidis kak se kod mene npr. jasno vidi
    Vidis kak se kod mene npr. jasno vidi
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.