Jaivanpa ja nikad nis od sisa, samo sve ide u guzicu 😂
Joj ja prirodno imam sisetine, a sad jao Boze...mogla sam dugo skrivat trbuh od sisa hahah... Buknule su na dva navrata... Kupim grudnjak novi i za tjedan dana me steze i hajd po novi....
Bas sam primjetila kako mi se trbuh povecao u odnosu na pred dva tjedna. Onak je bas cvrst kao napet haahha.... Sve veci i veci...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lavice razumijem te! 😉
Jaooo koji prekrasni trbuscici 😍😍😍 mali slatki!! Dok ne krene preko noci se siriti 😁
Ajme cure bas sam ljubomorna na vas. Nek se neka javi koja jos uvijek ima B da me utjesi da nisam jedina 🙈😫😂
Iva tvoj je bas pravi trudnicki ❤ meni se kod mog cini da drugi jos nisu sigurni jel sam trudna ili sam se zdebljala 😂 pogotovo ak obucem nesto malo sire. Ocekivala sam da ce moj brze rasti s obzirom da je tak malo proslo od prosle trudnoce al izgleda da se misici dobro drze 😊
Moj je između B i D 😂😂 Nekad ne znam dal sam trudna il se udebljala. Kako mu dođe 😂 Najjace mi kad mi kazu da raste trbuh reko ne to mi zaliha od prije hahahah
Hvala cure utjesile ste me da vas ima jos 😉 ♥️😁
Ovi ostali na slikama su prekrasni, stvarno ne znam ciji je ljepsi 🎉🎉🎉
Goga drago mi je zbog tebe 🙂 Tvoja prica me podsjetila na jednu zenu sto s mamom radi..nju su isto tako doktori isprepadali sa svim i svacim,pa cak i da ce joj sve izvaditi...žena mjesec dana nije mogla doci sebi..na kraju kad je bila skoro pred operacijom u bolnici kaze joj doktor da nema potrebe jer štogod su prijašnji nalazi pokazali tog vise nema i da je zdrava(ne mogu se sjetit tocno sta su joj rekli,sta je bilo)
Sigurno je zato, ja sam 160 😊 bas sam citala jos prije da velicina trbuha dosta ovisi o visini jer kod visih cura sa duzim trupom beba ima vise mjesta, a kod nas niskih trbuh prije ide prema van 😊
meni se u prve dvije trudnoće trbuh do 5. mjeseca nije vidio. mislim da su mi sad mišići jednostavno slabi. ma ja vjerujem da i vaši B trbuščići izgledaju kao trudnički samo si vi umišljate. i ja imam osjećaj da je moj puno veći nego na slikama
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji